Leestijd: < 1 minuut

Vindbaarheid logo laten maken

Dit onderwerp kan bij sommige designers wat pijnlijk overkomen al is het totaal niet onze bedoeling om wie dan ook te benadelen. Het geval is dat kunstenaars die logo’s ontwerpen vaak ook website designer zijn die tevens seo aanbieden.

Deze twee hoeven niks met elkaar nodig te hebben, maar er kan een overlapping zijn welke wat beschamend is omdat de tevens seo aanbieders vaak (dus niet altijd) zelf problemen hebben om eigen site bovenaan in Google te krijgen.

We gaan niet afdoen op elkaar, wij maken dankbaar gebruik van de design diensten en op onze beurt doen we weer iets terug.

 

seo logo ontwerpen

Zoekmachine optimalisatie voor designers

Logo designers hebben vaak een makkelijkere weg te gaan als het gaat om hun website hoog in Google te krijgen dan website designers. De laatste groep staat erom bekend de seo wel te kennen, al is dit meestal basis seo. De linkbuilding gaat echter vrijwel altijd (zeer) goed. Deze groep weet wat voor impact het heeft om goede offsite-seo te hebben.

Geavanceerde seo voor logo laten maken

De basis seo geraakt bij steeds meer en meer mensen bekend. Zeker in de designers wereld. Precies om deze reden willen we toch voor onderwerpen als logo laten maken aanraden om geavanceerde seo in te zetten. Het is nu eenmaal sterker en al zal deze niche het niet op dit moment nodig hebben, er komt een tijd dat het niet langer voldoende is.