Leestijd: 2 minuten

Hoog in Google met taxi lokaal

In deze business wordt er weinig bespaard om aan klanten te komen. En er zijn doorgaans meerdere of laat zeggen voldoende verschillende taxicentrales die je maar al te graag naar plaats van bestemming rijden.

Weet in eerste instantie met welke zoekterm je bovenaan in Google wilt staan. De meeste ritjes verkrijg je uit de beste rankings. Zeker in grote steden is de concurrentie niet mals. Dus je moet echt zwaar geschut naar boven halen wil je op plek 1 zien te komen.

Precies om deze reden willen we je dan ook sterk aanraden om dit niet zelf te proberen. Een seo expert kan veel meer voor je betekenen. Of als je het echt zelf wilt doen helpen onze seo cursussen je.

taxi seo

SEO cursussen om je taxibedrijf hoog in Google te krijgen

Het belangrijkste om te optimaliseren

Wie een taxi nodig heeft pakt even snel de smartphone en zoekt in Google naar bijvoorbeeld Taxi Tilburg. Zonder verdere speurtocht moet in ieder geval het telefoonnummer opvallend en het liefst herhaaldelijk zichtbaar in beeld zijn. Voor seo is het als extra nodig dit nummer tevens in zowel de pagina titel als in de beschrijving te plaatsen. In de header en vaker boven de vouw verschijnen de meest belangrijke dingen. Uiteraard de zoekterm in H1 waarin Taxi Tilburg wordt vernoemd en het liefst daarin of vlak daarnaast het telefoonnummer.

Lokale SEO

Als de taxicentrale in Tilburg is gevestigd is het noodzaak om juist in deze regio goed vindbaar te zijn. Om dit voor elkaar te krijgen is verdere zoekmachine optimalisatie benodigd en zetten we Google mijn Bedrijf en Google maps in. Ook schema Json-LD mag zeker niet ontbreken in de pagina seo, aanraadbaar is het om tevens in offsite-seo het geavanceerde schema script in te zetten.