Leestijd: < 1 minuut

Cursus onsite SEO

In onze seo cursus vind je vele video’s waarvan een belangrijk deel over onsite SEO gaat. Zoekmachine optimalisatie kan ook niet zonder je eigen site optimaliseren.

Onsite seo cursus kopen

verkoop seo cursus

Wat is onsite seo?

Alles dat je uitvoert op jouw site (de MainSite) noemen we onsite seo. Dit kan bijvoorbeeld intern linken zijn maar ook het Schema.org Json-LD script. Onsite SEO is niet altijd zichtbaar aan de voorkant van je website en/of pagina. In de broncode en/of gezien over de gehele site ziet het geoefende oog alle aanwezige optimalisaties.

Wat is het meest belangrijke in onsite seo?

Het meest belangrijke in onsite seo is dat je bezoekers duidelijkheid verkrijgen in een gebruiksvriendelijke omgeving. Hierop verkijken de meeste ondernemers zich dus het is absoluut niet een vanzelfsprekend deel.

Is onsite seo alles dat nodig is?

Onsite SEO is niet alles dat nodig is. Er zijn zeker uitzonderingen te bedenken alleen vallen al die zoekwoorden onder laaghangend fruit. Bij zoekwoorden met lage concurrentie is minimale optimalisatie al voldoende om hoog in Google te komen. Dat er weinig tot geen zoekvolume achter zit is vrijwel altijd het geval.

Is onsite SEO altijd het zelfde?

Onsite SEO is niet altijd het zelfde. De meest bekende vorm wordt gratis door Google verschaft. Voor geavanceerde SEO zijn juist seo cursussen zoals de onze van ZelfRanken.nl van toepassing. Het verschil is hoofdzakelijk in snel profijt merkbaar. Veel moeilijker is geavanceerde optimalisatie niet het kent wel uitbreidingen en verbeterpunten op de basis seo.