Leestijd: 7 minuten
GREGLE

Geavanceerde SEO specialist inhuren
voor 1 uur? Greg helpt je.

Waarom Greg (seo specialist) voor 1 uur inhuren?

Je bent misschien zelf al bezig met zoekmachine optimalisatie en ziet maar weinig of geen vooruitgang binnen de zoekresultaten met jouw belangrijkste zoekwoorden. In dit geval (en vele andere gevallen) is de tijdelijke hulp van een goede seo specialist de juiste impuls die jouw site nodig heeft.

Is 1 uur wel voldoende aan SEO?

In 1 uur kan de seo specialist meer voor elkaar krijgen en betere resultaten behalen dan de gemiddelde ondernemer die 1 maand aan seo werkt. Hoogst waarschijnlijk is dat ene uurtje niet voldoende om bovenaan in Google te komen, maar dat is ook niet het punt.

huur seo specialist in

Specialist in SEO

Redenen om seo specialist voor 1 uur in te huren

 

 • De juiste SEO koers inslaan
 • Het laatste zetje te geven
 • Ranking een boost te geven
 • Specifiek op 1 seo onderdeel te focussen
 • Als seo consultant
laat 1 uur seo specialist aan jouw site werken

Wat kost dat SEO?

Het uurtarief van Greg bedraagt 100 Euro exclusief btw. Voor betaling krijg je vooraf een factuur die in z’n geheel voldaan dient te worden. Hierna pas zal de seo specialist voor jou aan het werk gaan.

Hoe gaat het inhuren in z’n werk?

Als eerste neem je contact op en vertelt over welke domeinnaam het gaat. Laat jouw telefoonnummer achter en binnen korte tijd kan je een reactie terug verwachten. We bespreken in het kort wat het precies is dat je wilt, misschien wil je specifiek 1 bepaalde zoekwoord hoger in Google krijgen. Of heb je juist een heel ander idee.

Vanaf hier gaat de samenwerking verder, of blaast 1 van ons de aftocht. We hebben het namelijk over een eerste vrijblijvend gesprek dat 2 kanten opwerkt. Uiteraard in eerste instantie bepaal jij of je verder wilt of niet. In tweede instantie bepaalt de seo specialist of hij de opdracht wel kan/wil aannemen.

Wat heeft de seo specialist nodig?

Nodig is toegang tot minimaal het volledige admin gedeelte van de site (.nl/wp-admin/ met gebruikersnaam en wachtwoord). Eventueel kan er worden verzocht naar de inlogs van het Google account.

Moet de opdrachtgever nog iets doen?

Om tijd te besparen is het raadzaam om bijvoorbeeld benodigde content zelf te schrijven. Je verkrijgt hiervoor de benodigde informatie zoals welke woorden te gebruiken in (kop)tekst. Net als hoeveelheid woorden en alle types zoekwoorden. Uiteraard mag je dit ook overlaten aan de seo specialist. Let wel, er zijn mogelijk andere concentratie punten waar beter deze tijd ingestoken kan worden.

Is Greg voor langere tijd in te huren?

Er bestaat een mogelijkheid om Greg voor langere tijd aan jouw seo te laten werken, maar dit wordt een heel ander verhaaltje. Nu hebben we het over een maandelijks abonnement. Deze gaat vanaf 500 Euro per maand exclusief btw. Hiervoor wordt er geen contract opgesteld, factuur niet betalen betekent dat er geen werk wordt verricht. Je kan dus op elk moment de samenwerking beëindigen. Het laatst verstuurde factuur vervalt en dient als niet verzonden te worden behandeld.

Ben je voor een tweede uur beschikbaar?

Indien beide partijen het nut van nogmaals een uur inhuren zien dan kan dat. Dit is dan wel de laatste keer voor desbetreffende domeinnaam. Hierna is er alleen nog de mogelijkheid om de seo specialist een maandelijkse opdracht te geven.

Zijn er dingen die je niet doet?

Uiteraard hoor ik in ons telefoongesprek eerst wat je wilt en wat de verwachtingen zijn. Als dit haalbare kaart is dan zijn er geen problemen. Waar ik echt niet aan begin is seo-technisch. Fouten opsporen en aanpassen in scripts is meer voor een developer of ervaren websitebouwer. 404 Foutmeldingen zijn dan wel weer oplosbaar maar daar heb je mij niet voor nodig.

SEO uitbesteden

Waar ligt je expertise?

Afgezien van technische seo kan ik overal voor worden ingezet. Wil je mij geavanceerde Json-LD laten schrijven, pagina SEO maken, je offsite-seo aanpakken? Natuurlijk is dat mogelijk. Wil je mij jouw Google mijn Bedrijf opzetten, Google Maps, of schema in Google Maps laten verwerken? Dan kijk ik of dit wel écht nodig is, zo ja, geen probleem dan doe ik dat voor je. Zie ik niet het profijt voor jou hierin, dan nee. Ik wil alles voor je doen, maar het moet wel resultaat geven.

Linkbuilding specialist

Voor wie nog niet beschikt over ultra sterke linkbuilding is Greg de expert om te boeken. Voor een uurtje zal dit ongetwijfeld te weinig zijn maar je hebt dan in ieder geval wel een begin of uitbreiding van sterk linkprofiel. Alleen het allerbeste aan backlinks (in tier) strategie is waar je geld naartoe gaat. Ben jij geholpen met linkbuilding? Ik maak eerst een gratis scan voor je om dit zeker te weten. Mij volledig aan jouw linkbuilding laten werken kan ook, hiervoor zal wel een maandelijks abonnement nodig zijn.

Optimalisatie van bestaand content

De juiste doelgroep is gevonden alleen dient de positie in zoekresultaten te verbeteren? Er scheelt ongetwijfeld iets aan pagina-seo. Die optimalisatie kan ik voor je regelen. De vindbaarheid in Google verbeteren gaat gepaard met meerdere technieken die niet alle seo specialisten beheersen. Natuurlijk optimaliseer ik graag je content. Ben je zelf instaat om tekst te verbeteren door te verkrijgen tips? Dat scheelt mij heel wat werk en daardoor tijd. We functioneren dan samen als team, daar is niks mis mee toch?

Geavanceerde Json-LD script (Schema) door specialist laten schrijven

De meeste SEO specialisten die echt goed eigenhandig het schema Json-LD script kunnen schrijven hadden dit van mij geleerd. Voor de rest zal je hoogst waarschijnlijk niemand in Nederland kunnen vinden die dit voor je doet. Elke pagina heeft dit script nodig, gelukkig hoeven niet alle pagina’s zulk goede schema te bevatten. Hoofdzakelijk de voorpagina en indien gewenst categorie en/of landingspagina voldoet. De rest door een plugin laten doen is stoer zat.

Expert in geavanceerde SEO techniek

Het zoekmachine optimalisatie werk waar je mij voor wilt hebben is de geavanceerde SEO techniek. Als je te veel concurrentie hebt waar jouw online marketing maar niet doorheen komt heb je mij nodig. Ook als je tegen een concurrent aanbotst die je maar niet in de resultaten voorbij gaat, kan je mij als seo specialist inhuren.

Heb je SEO specialist Greg echt nodig?

Ik ben de laatste die beweert dat je mij altijd nodig hebt (voor het inhuren). Heb je de tijd en zin om zelf voor eigen zoekmachine optimalisatie te zorgen? Dan leer ik je dit in mijn seo cursus.

Heb je basis seo nodig dan kan elke search engine specialist je helpen, je bent dan goedkoper uit.

Alleen als je helemaal vast zit, niet verder komt, of je had eerder een seo specialist ingehuurd en het is helaas niet gelukt of je wilt vooraf weten wat je nieuwe site te wachten staat en moet doen, dán ben ik je man.

Formulier SEO Expert Inhuren

  Greg als SEO specialist inhuren

  Zoals gezegd kan je Greg als seo specialist inhuren mits de opdracht bestaat uit geavanceerde seo. In alle andere gevallen raad ik eerst andere seo specialisten aan. Niet omdat ik jouw opdracht niet wil aannemen, maar je gaat anders spreekwoordelijk een vlieg met een hamer te lijf. Weet je niet goed of je mij wel nodig hebt? Vraag het. Ik kan je zelfs indien gewenst doorsturen naar tal van andere seo specialisten.

  optimalisatie diensten zoekmachine Google

  Voorbeeld van tevreden klant

  Voor Dennie, eigenaar van Cartoontjes.nl mocht ik een wederdienst bewijzen. Na super tevreden te zijn over het door hem gemaakte logo van ZelfRanken wou hij mij de zoekterm ‘logo laten maken’ laten ranken. Hoe tof dat dat beide zo elkaar kunnen helpen. Na maanden nog nooit op pagina 1 in de zoekresultaten gestaan te hebben pronkt hij op dit moment nog op plek 2. Uiteraard willen we beide de hoogst mogelijke plek behalen. Zie jij dit ook wel zitten met jouw zoekwoord?

  Goede seo expert

  Aan Greg heb je een goede seo specialist. Hij gaat altijd net even dat stapje verder om nog meer resultaat te verkrijgen. Ervaring? 60 Uur per week voor de afgelopen 20 jaar. Het idee achter een goede seo specialist is dat je hem/haar niet hoeft te vertellen wat er gedaan moet worden. Vanzelfsprekend mag dit wel want misschien wil je dit zelf wel doen en heb je een klus die je wat minder goed ligt.

  google expert

  Google en specialisten

  Praten we over SEO dan is dit bedoeld voor Google. Vrijwel alle specialisten in Nederland zijn juist gericht op deze zoekmachine. Hoewel Google altijd het zelfde reageert op SEO, elke specialist zal een net wat andere benadering hebben. Dat geeft niks, je kan er rustig op vertrouwen dat de zoekmachine optimalisatie specialist het werk doet. Of het resultaat ook gelijkwaardig is? Dat dan weer niet. Google is best strikt wat dat betreft.

  Voor diensten zoekmachine optimalisatie hoef je niet wakker te liggen, je huurt gewoon Greg in. Hij legt zijn focus op precies de meest belangrijke punten zoals content en linkbuilding. Meer marketing gedaan krijgen? De uiterst ervaren seo specialist Greg doet online wonderen.

  Waarom kosten al die experts zoveel?

  Experts kosten veel omdat ze heel wat tijd en geld weten te besparen. Wie wilt groeien en zelf informatie van her en der plukt zal merken dat die groei lang niet zo snel gaat en ondertussen meerdere (overbodige) tools zijn aangeschaft, dat is zonde van tijd en geld. Neem een top expert in dienst, kies voor Greg.

  Liever zelf doen?

  Je kan alle kanten op bij ZelfRanken.nl zo kan je ook zelf je SEO doen. We leggen je graag in online video cursussen uit.

  Leer van de specialist en doe je eigen SEO in jouw tempo.

  koop nu