Leestijd: 2 minuten

Geen tijd of zin in website optimalisatie? Kies voor seo uitbesteden. Neem contact op met seo-specialist Greg.

Plan van aanpak

Eerst is elkaar even spreken wel zo netjes. Om het zakelijk en de snelheid erin te houden gaat het gesprek hoofdzakelijk over jouw bedrijf. Hier meer over weten is een mooie basis voor mij. Vanzelf komen de wensen naar boven, wat is het dat je wilt bereiken? Is er al wat aan gedaan, hoelang bestaat de website en meer van dit soort vragen willen graag een antwoord vinden.

Is de wens wel mogelijk en slim?

Ervaring leert dat er veelal weinig onderzoek naar seo mogelijkheden is gedaan. Dat geeft niet, Greg doet dit a la minute. Vanuit deze informatie bepalen we samen of de zoekintentie voor het juiste publiek correct is en of er wel zoekvolume achter belangrijke zoekwoorden zit.

  Wat kost Greg?

  Het uurloon ligt op 100 Euro exclusief BTW. Met een minimale aantal van 5 uren per maand. Er is geen contract aanwezig, je bent vrij om te stoppen met de seo uitbesteding op elk gewenst moment zonder boete of iets dergelijks. Een factuur niet betaald? Er wordt geen werk verricht, zo simpel en zo eerlijk.

  Is er een vorm van garantie?

  Ja die is er, Greg noemt het “niet goed geld weg garantie“. Je kan erop gegarandeerd zijn dat werk wordt betaald ongeacht behaalde resultaten. Maar nogmaals, je mag opzeggen wanneer je maar wilt, heb je het idee dat de inzet te weinig doet? Doorbetalen is dan niet nodig. Dat is de beste garantie die er is.

  SEO kopen (afgesproken bedrag)

  Een eenmalige betaling zodat je seo koopt kan een mogelijkheid zijn. Dit afhankelijk per website en zoekwoord(en). Is seo kopen interessant voor jou? Neem contact op met Greg.