Leestijd: 3 minuten

Er zijn aardig wat tips and tricks om beter zichtbaar binnen Google‘s resultatenpagina te geraken. Alleen wat gebeurt er als iedereen deze bekende informatie toepast? Juist, dan verdwijn je alsnog in de massa. Wat jouw bedrijf nodig heeft om boven de rest uit te stijgen is geavanceerde zoekmachine marketing.

Zoekmachine Marketing cursus

verpakking seo cursus

Vindbaarheid in zoekmachine Google verbeteren

Zoekmachineoptimalisatie is veelal 1 van de betere oplossingen om je bedrijf aan het grote publiek kenbaar te maken. Denk je dat jouw website al helemaal perfect is? Kijk nog eens na het toepassen van onsite marketing. Het verschil merk je in de resultatenpagina van Google en in de kassa.

Google SEO en SEA

Onbeperkt gratis bezoekers uit Google krijgen doen we met SEO (Search Engine Optimization). Gaan we betalen ofwel adverteren dan is SEA (Search Engine Advertising) aan de orde. Uiteraard is er voor marketing doeleinden de keuze om beide te willen. Je hebt de keuze om dit in eigen beheer te houden of uitbesteden aan een zoekmachine marketing bureau. Uitbesteding lijkt in eerste instantie prijzig maar ervaring leert dat de online marketing specialist juist geld bespaard.

Online marketing bureau

Online marketing houdt veel in zeker op zoekmachine optimalisatie gebied. Nu is het bij een bureau zeker mogelijk dat er meerdere personeelsleden zijn die gespecialiseerd zijn in of SEO of SEA.

Hiermee wil ZelfRanken.nl aanduiden dat bij een ZZP die beide aanbiedt het vrij ongeloofwaardig is dat SEO goed genoeg is. Ongetwijfeld dat een zzp bedrijf haar zoekmachine adverteren goed kent. Zoek je een zoekmachine optimalisatie specialist? Vindt de zzp die zich alleen hierin heeft gespecialiseerd.

Content specialisten

Bij online marketing en zeker in zoekmachine optimalisatie kom je niet onder veel en goed content heen. Bij zoekmachine adverteren is het content klein maar zeer pakkend. In 1 oogopslag moet iemand bijna verliefd worden op jouw aanbod. Bij website optimalisaties is het content veel ruimer. Niet alleen tekst maar ook afbeeldingen en video’s vallen onder content. Een echte specialist kan hiermee toveren waardoor bezoekers in klanten converteren.

Zoekmachine zoekwoorden

Zijn de gewenste zoekwoorden wel de beste om te gebruiken in zoekmachine Google? Er bestaat zoiets als zoekwoordintentie, dit zegt dat mensen specifiek iets willen vinden. Als achteraf blijkt dat mensen jouw website wel kunnen vinden maar alsnog niet waar ze naar zochten, is je geld en inspanning voor niks geweest.

Onsite marketing

Laat de informatie van het beeld afspatten. Zonder dat men ook maar hoeft te scrollen moet je pagina zo duidelijk zijn dat men juist wilt scrollen om meer te lezen. Hoe duidelijker jij kan zijn voor je publiek, zo duidelijk komt het ook voor Google over. Schroom je niet om jouw product of dienst herhaaldelijk te vertonen. Het gaat immers om de afname toch?

Verspreiding door linkbuilding

Vertel heel het internet over jouw product of dienst. Uiteraard is social-marketing hiervoor geschikt. En zo zijn vele websites toereikend voor kenbaarheid. Het mooie hiervan is dat je een link de bewuste pagina op jouw website kan plaatsen (backlink) waardoor bezoekers je met gemak kunnen vinden. Hoe beter en meer pagina’s je aanmaakt of automatisch verkrijgt, hoe hoger in Google je zal verschijnen. Haal het beste eruit door tier linkbuilding toe te passen.

Zoekmachine marketing uitbesteden

Voor SEO ben je hier aan het juiste adres. Voor een uurtje, beetje hulp of helemaal uitbesteden. Neem contact op via het invul formulier.

    [tagcloud]