ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

SEO backlinks

Backlinks plaatsen

Backlinks zijn links van de ene website naar de andere. Dit is een krachtige manier om zoekmachines te laten weten waar belangrijke pagina’s van uw site zich bevinden door er vanaf andere sites op het internet naar te verwijzen.

Backlinks moeten op zoveel mogelijk nuttige plaatsen worden geplaatst, waaronder: op websites met een verwant onderwerp, op social media websites zoals Facebook, Google Plus en Twitter, en op Q&A websites zoals Yahoo! Answers en Quora.

De beste manier om backlinks te krijgen is door ze te verdienen: zorg voor waardevolle inhoud waar andere mensen naar willen linken.

Een andere goede strategie is om pagina’s op je site te vinden met zeer weinig backlinks en verbind ze met relevantere pagina’s die al veel links hebben.

Als je deze strategie gebruikt, wees dan voorzichtig dat je niet dezelfde tekst kopieert als op andere websites staat. Als u dat doet, zult u worden bestraft door zoekmachines zoals Google voor het gebruik van Duplicate Content.

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de inhoud van de backlinks relevant is voor de pagina’s waar ze naar verwijzen. Als je dat doet, zal je site hoog blijven in de zoekmachine rankings en zal je niet worden bestraft.

seo backlinks plaatsen voor linkbuilding
€ 249
social stacking - seo cursus linkbuilding

Social Media Stacking

Het nieuwste, beste, sterkste op het gebied van offsite seo. Social stacking geeft spectaculaire ranking resultaten aan elk soort site op elk soort platform en van alle domein leeftijden. Easy te volgen cursus.

Je bouwt een eigen netwerk van hoogwaardige, veilige, vertrouwde sites waaronder Twitter en Tumblr. Deze en meer stapelen we op unieke wijze voor het beste seo resultaat.

Goede combi met Startpagina Tier Building

Start deze cursus


SEO zonder backlinks is geen SEO

Hoog in Google komen is zeer lastig als je geen backlinks hebt.U kunt dagen of maanden proberen om legitieme backlinks te krijgen, maar het is moeilijk. Ik ga je vertellen hoe je duizenden backlinks kunt krijgen in slechts 1-2 uur.

Er zijn honderden manieren om uw pagina rang te verhogen, zoals het indienen van uw site naam en beschrijving, het creëren van unieke inhoud (niet dupliceren), het kopen van hogere PR links. Het maken van een site map, enz. Maar de meeste van deze kosten je geld en kosten tijd als ze effectief zijn. Dus heb ik een oplossing bedacht voor dit probleem, en het is gratis!

Onbeperkt veel hoge autoriteit backlinks plaatsen zonder dat het je een cent gaat kosten. Je zal alleen even moeten weten hoe dit wordt gedaan, en dat vertellen we je uitgebreid in onze cursus.

Terug lezen?