Leestijd: 2 minuten

Geoptimaliseerde links uit seo cursus ZelfRanken.nl

Linken vanaf overeenkomend content klinkt bekent in de oren? Maar is dit wel wat je momenteel doet? Vast en zeker dat je een pagina op de MainSite kan optimaliseren voor het gewenste zoekwoord, die overeenkomst is misschien wel 100%. Maar dan ga je backlinks plaatsen vanaf een startpagina of door een PBN tool? Hoe groot denk je dat die overeenkomst dan daadwerkelijk is?

Ok hierboven is confronterende tekst. Maar het kwartje begint wel te vallen nu toch? Netwerkje, hoge autoriteit, unieke IP adressen . . . Laat dit nu zijn wat ZelfRanken.nl aanbiedt. 100 verschillende blogsites elk tot 100% te optimaliseren voor je gekozen zoekwoord dankzij Rank Math pro en Elementor pro.

En dan nog laten we je niet spartelen of twijfelen of je het wel juist doet. Er zit namelijk een SEO cursus aan vast. Natuurlijk zijn er dingen die je vast zal weten, dat geeft toch niet? Het gaat om die dingen die nieuw zijn, juist deze maken het verschil, en reken maar dat die in onze seo cursus volop aanwezig zijn.

seo backlinks plaatsen voor linkbuilding

SEO zonder backlinks is geen SEO

Hoog in Google komen is zeer lastig als je geen inkomende links hebt.U kunt dagen of maanden proberen om legitieme hyperlinks te krijgen, maar het is moeilijk. Ik ga je vertellen hoe je duizenden terugverwijzingen kunt krijgen in slechts 1-2 uur.

Er zijn honderden manieren om uw pagina rang te verhogen, zoals het indienen van uw site naam en beschrijving, het creëren van unieke inhoud (niet dupliceren), het kopen van hogere PR links. Het maken van een site map, enz. Maar de meeste van deze kosten je geld en kosten tijd als ze effectief zijn. Dus heb ik een oplossing bedacht voor dit probleem, en het is gratis!

Onbeperkt veel hoge autoriteit backlinks plaatsen zonder dat het je een cent gaat kosten. Je zal alleen even moeten weten hoe dit wordt gedaan, en dat vertellen we je uitgebreid in onze cursus.

Backlinking strategie

Er zijn heel wat strategieën voor offsite-seo. Het meest simpele is linkruil ook wel bekend als AB linken. Deze techniek is alleen zo oud en als het al iets voor een website zou doen, kan het nooit veel zijn.

Tier linkbuilden voor krachtige seobacklinks

Eigenlijk is alles wat met tier te maken heeft voor offsite-seo een gouden formule. Hoe meer hoe beter. Let wel dat bij tier linkbuilding elk domein op een unieke IP adres staat.

Stacken

Het opstapelen van terugverwijzingen onder de naam stacken. De meest bekende technieken zijn Google en Social stacking. Beide volgen een vaste route (linkstroom) vanaf hoge autoriteit sites waaronder Twitter en Google.com.

Autoriteit opbouwen

Massa veilige terugverwijzingen vanaf hoge autoriteit websites. De bedoeling van deze seo-techniek is het verhogen van je autoriteit. Pas je echter een klein stukje geavanceerde seo toe dan is hierdoor ranken minstens zo interessant.