Leestijd: 4 minuten

Jouw website stukken beter vindbaar in Google maken?
Volg ons advies en geniet van veel meer bezoekers en klanten.

Tips die je nergens anders zal vinden haal je bij ZelfRanken.nl vandaan.

 

Kunstmatige intelligentie en Google

Sinds de doorbraak van kunstmatige intelligentie is Google steeds meer veranderd.
Waar voorheen standaard SEO werd gebruikt is dat tegenwoordig niet meer aan te raden.
De beste website moet het hoogst ranken en niet de website met beste SEO.
Dus moeten we Google met kunstmatige intelligenties laten zien dat wij de beste keuze zijn.
En daardoor het hoogst ranken.

 

Tip1: Weet waar jouw publiek op zoekt

Je bent vast zeer goed bekent met wat je aanbiedt en denkt de benodigde zoekwoorden te weten. In de praktijk blijkt dit het vaakst niet zo te zijn.

Met zoekwoordonderzoek kom je achter veel meer termen zowel longtail als shorttail. En je ziet hoeveel mensen erop zoeken plus hoe lastig het is om ermee te ranken.

ZelfRanken.nl is tevens specialist op gebied van zoekwoordonderzoek. Wij maken gebruik van unieke technieken die niet in Nederland worden aangeboden.

Zoekwoord Onderzoek
meer informatie

 

Tip 2: Gratis hulp inroepen

Op FaceBook hebben wij de grootste en beste groep voor zoekmachineoptimalisatie. Hier zitten vele seo-specialisten die gratis antwoorden op al jouw vragen.

Omdat niemand alles kan weten roepen wij de hulp van mede experts in. Zo is er een groots bereik aan kennis en ervaring aangemaakt.

Ondernemers die voor eigen seo zorgen maken graag gebruik van onze gratis dienst. Natuurlijk willen we jou er graag bij verwelkomen.

dtvseo seo-hulp
Meer informatie

 

Tip 3: Professioneel uitziende website

Webdesign is sinds 2024 nog nooit zo belangrijk geweest. Een professioneel uitziende website aan je publiek geven is een minimale eis.

Wordt trots op jouw site en laat zien dat je serieus bent. Naast de verbeterde vindbaarheid schiet ook het vertrouwen omhoog waardoor omzet zal toenemen.

In eerste plaats raadt ZelfRanken.nl een professioneel webdesigner aan. Wil je het toch liever zelf proberen, maak dan gebruik van een betaalde template.

webdesign helpt seo te verbeteren

 

Tip 4: De nieuwste SEO technieken leren

Er valt veel te lezen en leren op het internet, op ZelfRanken.nl het meest. Maar ook dan zit er een verschil tussen gratis en betaalde informatie.

Onze online video cursussen vertellen je nog veel meer. De best mogelijke website optimalisaties om aan de kieskeurige kunstmatige intelligenties van Google te voldoen worden stap voor stap voorgedaan.

Leer bij ons de nieuwste SEO technieken en zorg voor jouw eigen succes.

seo cursus kopen
Meer informatie

 

Tip 5: Optimaliseren van content

Dankzij onderzoek zoals je uit onze cursus leert weet je precies waarover te schrijven en welke woorden te gebruiken. Dit is content optimalisatie dat vindbaarheid het meest verbeterd.

Het klinkt natuurlijk als een mooi verkooppraatje van ons, maar weet het volgende. Google is reeds expert van elke niche en heeft hoge verwachtingen. Als je zonder onderzoek te werk gaat zal de kans van succes minimaal zijn.

Terwijl met onze kennis erbij het succes zal maximaliseren. Content was al king, tegenwoordig is het God.

content seo pagina
Meer informatie

 

Tip 6: Makkelijk te begrijpen teksten

Niet iedereen is zo geleerd over over jouw onderwerp, maak het daarom zo makkelijk mogelijk begrijpbaar. Schrijf je teksten die een kind kunnen begrijpen.

Ondertussen moet je wel de nodige termen gebruiken, het beste is om deze ook eenvoudig uit te leggen.

Wees direct to the point. Vertel zoveel mogelijk in zo min mogelijk woorden.

makkelijke teksten