Leestijd: 4 minuten

 

Hoog in de zoekmachine resultatenpagina komen

Hoge notering in de resultatenpagina van Google behalen? Dat betekent dat jouw website verder geoptimaliseerd moet worden. Maak het jouw bezoekers zo duidelijk en aangenaam mogelijk. Elke verbetering die je maakt behoort ten gunste van jouw publiek te zijn. Dit is het beste om hoog in de zoekmachine resultatenpagina te komen.

 

 

Cursus website optimalisatie

Om op pagina 1 van Google te komen zal je website optimalisatie nodig hebben. Wij bieden de meest up-to-date informatie in onze online video cursussen.

  • Stap voor stap uitleg in video’s
  • Alles over de kunstmatige intelligenties van Google
  • Onbeperkt toegang
  • Gratis updates
meer informatie

 

organische bezoekers verbeteren

Hoog in de SERP komen zegt dat jouw organische bezoekers uit Google zal verbeteren. Welke stappen zijn er om te maken? Zoal zo gaat de grootste aandacht punt uit naar onpage-seo. Ofwel jouw website optimaliseren voor je bezoekers.

Google bestaat sinds 2024 uit een verzameling van kunstmatige intelligenties die elk jouw webpagina beoordelen. Uiteraard kan je uit de losse pols je content online brengen en hopen op het beste. Wij van ZelfRanken.nl willen weten wat te doen zodat het goede resultaat van te voren bekent is.

Meer informatie

Bovenaan in Google

Zie onze (gratis) video cursussen om zoekwoordposities in de SERP te verbeteren.

Hoogste kwaliteit aan seo technieken, geheel onbekend in Nederland.

Geavanceerde zoekmachine optimalisatie duidelijk en begrijpbaar gemaakt.

Hoe je bovenaan in Google komt met zoekwoorden die hogere zoekvolume hebben.

serp verbeteren

verbetering in SERP zelf doen

Hoog in SERP

Bij het bezitten van een website of webwinkel is vindbaarheid binnen Google een must. Nu zijn er een groot aantal plugins, tools en experts die dit beloven te doen. Echter is na meerdere jaren nog altijd niet het gewenste resultaat bereikt. Hoog in SERP staan lijkt onmogelijk, gelukkig is dit echt niet zo.

Waar gaat het mis?

Ervaring leert dat men hoofdzakelijk, – of zelfs alleen seo technieken van lang geleden gebruikt. Google gooit letterlijk de ene na de andere update eruit en de seo technieken blijven het zelfde. Dit kan natuurlijk niet.

Hoe dan wel posities in SERP verbeteren?

Een website laten ranken kan alleen maar door kwaliteit te geven. Unieke afbeeldingen, unieke teksten en dit alles zo goed mogelijk georganiseerd weergeven voor een top gebruikerservaring. Uiteraard geldt kwaliteit ook voor zoekmachine optimalisatie. De beste kwaliteit is nu eenmaal niet een techniek van lang geleden. De basis seo is vrijwel gelijk gebleven maar daar blijft het ook bij. Google is stukken geavanceerder geworden DUS is geavanceerde seo een must.

Leer geavanceerde seo technieken

Je rankt nog niet op een top positie ondanks al je seo inzetten? Het wordt tijd om geavanceerde seo technieken te leren. Zelfranken.nl geeft je per video uitleg op de meest profijtelijke. Zoektermen in de SERP verbeteren is onze specialiteit. Leer, doe en geniet van de resultaten.

Steuntje in de rug

Om verbetering in de SERP te zien geven we een behoorlijk aantal seo-cursussen gratis weg. Bekijk de video’s, zie hoe het wordt gedaan en doe het na. Voor de (veel) betere informatie bieden we de betaalde cursussen aan. Je zal merken dat SERP verbetering lang niet zo moeilijk is.

Verbeterde vindbaarheid uitbesteden

Greg is de SEO specialist die je nodig hebt om de vindbaarheid van jouw site te vergroten. Je hoeft niks te doen, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

  • Geen contract, stop wanneer je wilt
  • De nieuwste seo technieken
  • Bekend met Google’s kunstmatige intelligenties
  • Onsite optimalisatie
  • Offsite optimalisatie
meer informatie
SEO specialist Greg van ZelfRanken.nl inhuren

Greg: SEO specialist

Jouw site vindbaar laten maken

Vraag en Antwoord

Wat is SERP

SERP staat voor Search Engine Results Page. Om zoekwoorden zo hoog mogelijk te krijgen spreken we over SERP verbetering.

Wat moet ik allemaal doen voor SERP verbetering?

Voor het verbeteren van de SERP is SEO nodig. Hiermee geven we verbeterd aan de zoekmachine over welk onderwerp onze site gaat, de bijhorende zoekwoorden en dat deze een hoge notitie wilt.