Leestijd: 2 minuten

SERP verbeteren

serp verbeteren

Bovenaan in Google

Zie onze (gratis) video cursussen om zoekwoordposities in de SERP te verbeteren.

Hoogste kwaliteit aan seo technieken, geheel onbekend in Nederland.

Geavanceerde zoekmachine optimalisatie duidelijk en begrijpbaar gemaakt.

Hoe je bovenaan in Google komt met zoekwoorden die hogere zoekvolume hebben.

verbetering in SERP zelf doen

Hoog in SERP

Bij het bezitten van een website of webwinkel is vindbaarheid binnen Google een must. Nu zijn er een groot aantal plugins, tools en experts die dit beloven te doen. Echter is na meerdere jaren nog altijd niet het gewenste resultaat bereikt. Hoog in SERP staan lijkt onmogelijk, gelukkig is dit echt niet zo.

Waar gaat het mis?

Ervaring leert dat men hoofdzakelijk, – of zelfs alleen seo technieken van lang geleden gebruikt. Google gooit letterlijk de ene na de andere update eruit en de seo technieken blijven het zelfde. Dit kan natuurlijk niet.

Hoe dan wel posities in SERP verbeteren?

Een website laten ranken kan alleen maar door kwaliteit te geven. Unieke afbeeldingen, unieke teksten en dit alles zo goed mogelijk georganiseerd weergeven voor een top gebruikerservaring. Uiteraard geldt kwaliteit ook voor zoekmachine optimalisatie. De beste kwaliteit is nu eenmaal niet een techniek van lang geleden. De basis seo is vrijwel gelijk gebleven maar daar blijft het ook bij. Google is stukken geavanceerder geworden DUS is geavanceerde seo een must.


Leer geavanceerde seo technieken

Je rankt nog niet op een top positie ondanks al je seo inzetten? Het wordt tijd om geavanceerde seo technieken te leren. Zelfranken.nl geeft je per video uitleg op de meest profijtelijke. Zoektermen in de SERP verbeteren is onze specialiteit. Leer, doe en geniet van de resultaten.

Steuntje in de rug

Om verbetering in de SERP te zien geven we een behoorlijk aantal seo-cursussen gratis weg. Bekijk de video’s, zie hoe het wordt gedaan en doe het na. Voor de (veel) betere informatie bieden we de betaalde cursussen aan. Je zal merken dat SERP verbetering lang niet zo moeilijk is.

Vraag en Antwoord

Wat is SERP

SERP staat voor Search Engine Results Page. Om zoekwoorden zo hoog mogelijk te krijgen spreken we over SERP verbetering.

Wat moet ik allemaal doen voor SERP verbetering?

Voor het verbeteren van de SERP is SEO nodig. Hiermee geven we verbeterd aan de zoekmachine over welk onderwerp onze site gaat, de bijhorende zoekwoorden en dat deze een hoge notitie wilt.