Leestijd: 2 minuten
unieke seo technieken

Doe als de rest dan beland je bij de rest

Vrijwel iedereen volgt de basis seo, en waarom? Omdat deze niet meer zijn dan de gratis verkregen Google richtlijnen. Dat op zich is niet erg, een goede basis kan je verder op bouwen. Dat is waar de seo cursus van ZelfRanken.nl zo sterk in is.

Door unieke seo technieken te gebruiken maken we ons los van de massa. Iedere website is uniek toch? Waarom dan alsmaar dezelfde basis technieken gebruiken? Geavanceerde seo is écht niet moeilijker, het is alleen wat uitgebreider en geeft een frisse kijk op zoekmachine optimalisatie.

Geavanceerd geeft meer inhoud aan seo

Om bovenaan in Google te komen is er dus meer nodig. Dit extra zetje wordt je graag gegeven door ZelfRanken.nl. In de seo cursus zal de logica aanwakkeren. “Oh zit dat zo, dat is best logisch eigenlijk”. Dit is nu het effect van leren, men gaat begrijpen waarom iets op die manier werkt. De Eureka uitroep vanachter pc of laptop is slechts een kwestie van tijd.

Wat zijn geavanceerde seo technieken?

Seo technieken die je niet in Nederland zal leren en zéker niet gratis vallen allemaal onder geavanceerde seo. De oorsprong hiervan ligt in het buitenland, niet een specifiek land maar in de USA, UK en Zweden zitten een paar tot een enkeling die zich tot de absolute wereld seo top mogen benoemen (al zullen ze dit nooit doen).

Dit zijn zo ongeveer de Gordon Ramsay’s van zoekmachine optimalisatie. Gelukkig zijn ze bereid om hun kennis te delen, naja delen, bedragen vanaf 2.000 Dollar is vrij normaal. En dan heb je nog niet iets speciaals.