Leestijd: 3 minuten

 

hoe bezoekersaantallen verhogen

Laat de bezoekersaantallen van jouw website enorm stijgen door onze tips.

Rechtstreeks uit Google pagina 1 voor beste doelgroep.

Nergens zijn de nieuwste optimalisaties zo sterk als van ZelfRanken.nl

 

Met welke zoekwoorden móet je vindbaar zijn

Door zoekwoordonderzoek weet je precies waar jouw publiek op zoekt. Dit zijn allemaal kansen om de traffic naar jouw website te verhogen.

Laat ons het onderzoek doen en je krijgt de meest precieze data dat er bestaat. Zo weet je niet alleen de zoekwoorden waar je nog niet opgekomen was maar ook hoeveel zoekvolume ze hebben en keyword difficulty aangeeft welke zoekwoorden je het best eerst kan optimaliseren.

Zoekwoord Onderzoek
meer info
logo zelfranken organisch verkeer
ZelfRanken Hoog in Google seo cursus

 

Online SEO cursus volgen

Kosten besparen door zelf je SEO te regelen? Dat kan met onze online SEO cursus. Deze kan je op elk gewenst moment volgen. De video’s zijn onbeperkt toegankelijk.

Wij bieden de meest up-to-date informatie. Zo zijn wij de eerste die écht op belangrijke zaken ingaat zoals de kunstmatige intelligenties van Google.

Verbeter zelf de vindbaarheid van jouw website in geheel eigen tempo.

meer informatie

 

Laat jouw vindbaarheid aan Greg over

Je bent ondernemer en hebt geen tijd om ook nog eens voor eigen website optimalisatie te zorgen? Greg neemt dit werk van je over zodat jij kan blijven doorgaan met jouw bedrijf en ondertussen meer klanten mag verwelkomen.

meer informatie

Expert inhuren

Gregory de Boer

 

meer organisch verkeer door onsite verbetering

Ben je organisch nog niet voldoende vindbaar dan zullen er aanpassingen op jouw website nodig zijn. Onsite SEO is het sterkste van zoekmachineoptimalisatie. Het is momenteel gericht op bezoekerservaring. We gaan dan ook niet optimaliseren voor Google maar voor jouw publiek.

meer informatie

 

Offsite SEO om nog hoger in Google te komen

Vrijwel elk zoekwoord heeft backlinks en linkbuilding nodig om de hoogste plekken van Google te kunnen bekleden. Het zijn de laatste puntjes op de i om te maken. ZelfRanken.nl is gespecialiseerd in de nieuwste technieken die voor offsite seo benodigd zijn.

meer informatie

 

Hulp in website optimalisatie

Ben je gedreven genoeg en zoek je alleen antwoord op een brandende vraag? Op FaceBook zijn wij een groep begonnen en deze is spontaan uitgegroeid tot de beste en grootste van Nederland.

Je vindt hier seo specialisten die antwoord op jouw vraag geven. Het is allemaal vrijwillig en gratis dus je zit nergens aan vast en kost het je ook niks.

meer informatie
dtvseo seo-hulp

 

Content optimaliseren

Het content dat onder andere bestaat uit tekst, afbeelding, video, kan jouw webpagina allemaal optimaliseren. Hoe beter en op waarheid gericht je aangeeft, des te meer kans je maakt om bovenaan in Google te verschijnen.

meer informatie

 

tips om organische bezoekersaantallen te verbeteren

  1. Zorg voor een goed uitziende, functionerende en logische website.
  2. Schrijf teksten die makkelijk te begrijpen zijn.
  3. Neem alleen backlinks en linkbuilding die RankBrain proof zijn