Leestijd: 3 minuten

Hoog bovenaan in pagina 1 van Google

De voordelen van website vindbaarheid zijn je wel duidelijk, alleen hoe kom je nu op pagina 1 van Google met jouw zoekwoord terwijl er al zoveel concurrentie is die dezelfde seo-technieken gebruiken? Juist, je leert seo dat een niveau hoger ligt en dan hebben we het over geavanceerde-seo-technieken die we in video cursussen op deze site verkopen.

Onze seo cursus is niet moeilijker dan het bekende basis seo al gaat de informatie dieper op de materie in waardoor standaard optimalisaties een complete ommedraai krijgt en hierdoor boven concurrerende websites uitkomt.

bovenaan in Google

Cursus Bovenaan in Google

verpakking seo cursus

Ontloop de massa, kom erboven

Technologie en zoekmachineoptimalisatie gaan al geruime tijd goed samen alleen is het punt nu zover dat iedereen dezelfde zoekmachineoptimalisatie heeft omdat techniek toch te beperkt lijkt. Aangezien Google niet meer dan 10 reguliere plekken op elke pagina heeft is het dringen geblazen en jouw website mag dan achteraan sluiten, dat is vast iets wat je juist probeert te vermijden.

Zelf seo maken is super duurzaam

Zelf voor eigen seo zorgen is een optie die het meest wordt gekozen omdat men dan zelf de touwtjes in handen heeft en het bespaart veel geld aan een seo specialist. Er zijn wel wat dingen om te weten zoals dat seo niet uit een plugin komt. Daarnaast zijn er nog veel meer weetjes waarvan het gros in Nederland bij zweert, alleen komt dit omdat men niet beter weet. Wil jij wel meer weten?

Met wat kom ik dan wel bovenaan in Google?

Alle websites zijn uniek dus is de seo voor iedereen uniek. Natuurlijk zijn er overeenkomsten het zijn juist deze die iedereen al kent en gebruikt, wil jij uniek zijn zoals het behoort? Gebruik geavanceerde zoekmachine optimalisatie kennis dat juist het unieke met uiterst belangrijke toegevoegde waarde geeft. Hoe dit in elkaar steekt? Lees de rest van deze pagina of koop onze cursus meteen.

Google kent jouw onderwerp beter dan jij schrijft

Altijd al gedacht dat Google een slimme machine is? Dan heb je meer gelijk dan je op dit moment ook maar kan bedenken. Wat jouw niche ook mag zijn, Google weet er al het fijne van en verwacht daardoor binnen het content meerdere dingen die als je deze hebt je automatisch al bovenaan in Googles eerste resultatenpagina komt.

Die dingen zijn onder andere je teksten, hoe steken deze in elkaar en bevatten ze meer dan alleen het hoofd zoekwoord. We hebben het hier over variatie zoekwoorden, LSI en entiteiten. Geen idee wat dit zijn en hoe je aan de jouwe komt? We leggen het je stap voor stap uit in onze online seo cursus.

Uniek is geen automatisch gegenereerd

Met stipt op plek 1 staat de meest gemaakte fout, schema’s Json-LD script automatisch laten genereren door seo-plugin of generator. Laat ons jou vertellen dat dit geen enkel toegevoegde waarde geeft aan je zoekmachineoptimalisatie. Dit script is vrijwel het zelfde als al jouw concurrenten hebben, hiermee ga je je dan ook niet los van die massa maken.

De enige echte manier om juist wel toegevoegde waarde aan je Json-LD script te geven is door foutloos het zelf te schrijven. Mogelijk klinkt dit als een stap te ver, maar we weten dat al onze cursisten binnen 1 uur het met succes zelf hebben geschreven, jij kan het 100% zeker ook.

Autoriteit opbouwen

Hoe komt het dat die grote bekende websites met zoveel zoekwoorden bovenaan in Google staan en nieuwe zoekwoorden zich binnen een dag zich daarbij toevoegen? Dát komt omdat die websites een enorm hoge autoriteit hebben. Vele andere websites die schrijven en linken hiernaar toe, ja dit zijn backlinks.

Laten we meteen duidelijk zijn, en geen geld voor deze tip nodig hebben, startpagina links werken voor geen meter. De reden hiervan is dat de overeenkomst van de startpagina nihil is én er wordt weinig of niks aan tekst geschreven dat jouw onderwerp ondersteunt. Het zijn linkfarms van 25 jaar geleden, een tijd toen Google het nog allemaal best vond maar die tijd is al lang niet meer dankzij vele updates in haar algoritme.

optimaliseren website
hoog in Google
eerste pagina Google
vindbaarheid Google
website laten ranken
zoekmachineoptimalisatie