Leestijd: 4 minuten

Hoog bovenaan in pagina 1 van Google

De voordelen van website vindbaarheid zijn je wel duidelijk, alleen hoe kom je nu op pagina 1 van Google met jouw zoekwoord terwijl er al zoveel concurrentie is die dezelfde seo-technieken gebruiken? Juist, je leert seo dat een niveau hoger ligt en dan hebben we het over geavanceerde-seo-technieken die we in video cursussen op deze site verkopen.

Laat de nieuwste technieken het zwaarste werk doen

Je bent op ZelfRanken.nl voor een reden en dat is de nieuwste SEO technieken leren die het zwaarste werk voor je doen. Deze website is de eerste in Nederland met tips en uitleg over kunstmatige intelligentie zoekmachineoptimalisatie. We hebben je veel te bieden waaronder cursussen, seo uitbesteden, losse onderwerpen zoals zoekwoordonderzoek en veel gratis informatie verspreid over onze site.

SEO uitbesteden

Laat Greg aan jouw website werken zodat jouw gewenste zoekwoorden bovenaan Google komen.

  • 100 Euro per uur ex btw
  • Vanaf 5 uur per maand
  • Allround seo-specialist
  • Geen contract
Specialist inhuren

SEO specialist Greg inhuren

SEO cursus

Leer hoe zoekmachine Google tegenwoordig functioneert.

Meer over onze cursus

Enkele opdracht uitbesteden

Je kan het meeste aan zoekmachineoptimalisatie zelf uitvoeren maar hebt wat hulp nodig bij bepaalde punten zoals zoekwoordonderzoek? Ook dit valt binnen onze mogelijkheden.

  • Keyword Difficulty
  • Zoekvolume
  • Beste bijhorende termen
  • Meest stipte data
Zoekwoord onderzoek pagina
Zoekwoord Onderzoek

Krijg de beste tips voor de laagste kosten van ZelfRanken.nl

Onze richtlijnen zijn uitgebreid door enorm veel onderzoek plus volgen wij zelf ook internationale cursussen van de beste experts ter wereld.

Onze technieken gaan stukken verder dan zoekwoord vermelding binnen het content. Eigenlijk helpt die oude techniek alleen maar om aandacht van kunstmatige intelligentie SpamBrain te verkrijgen. Dus gaan wij optimaler te werk en vragen de aandacht van RankBrain.

Hoe kom je bovenaan in Google?

Je wordt goed vindbaar in zoekmachine Google door de nieuwste kennis in je website toe te passen. Laten we duidelijk zijn, techniek verandert continu. Wie zich vastklampt aan oude informatie zo als uit 2022 en daarvoor die is het gaan merken in de zoekresultaten.

Van ervaring vallen er helaas geen vruchten meer te plukken in Search Engine Optimization.

Wetenschap is veruit de beste manier om bovenaan in zoekmachine Google te komen. Raden en hopen zal ongetwijfeld wel eens een gelukje geven. Maar je wilt je onderneming toch niet aan toeval overlaten?

Zelf seo maken is super duurzaam

Zelf voor eigen seo zorgen is een optie die het meest wordt gekozen omdat men dan zelf de touwtjes in handen heeft en het bespaart veel geld aan een seo specialist. Er zijn wel wat dingen om te weten zoals dat seo niet uit een plugin komt. Daarnaast zijn er nog veel meer weetjes waarvan het gros in Nederland bij zweert, alleen komt dit omdat men niet beter weet. Wil jij wel meer weten?

Met wat kom ik dan wel bovenaan in Google?

Alle websites zijn uniek dus is de seo voor iedereen uniek. Natuurlijk zijn er overeenkomsten het zijn juist deze die iedereen al kent en gebruikt, wil jij uniek zijn zoals het behoort? Gebruik geavanceerde zoekmachine optimalisatie kennis dat juist het unieke met uiterst belangrijke toegevoegde waarde geeft. Hoe dit in elkaar steekt? Lees de rest van deze pagina of koop onze cursus meteen.

Google kent jouw onderwerp beter dan jij schrijft

Altijd al gedacht dat Google een slimme machine is? Dan heb je meer gelijk dan je op dit moment ook maar kan bedenken. Wat jouw niche ook mag zijn, Google weet er al het fijne van en verwacht daardoor binnen het content meerdere dingen die als je deze hebt je automatisch al bovenaan in Googles eerste resultatenpagina komt.

Die dingen zijn onder andere je teksten, hoe steken deze in elkaar en bevatten ze meer dan alleen het hoofd zoekwoord. We hebben het hier over variatie zoekwoorden, LSI en entiteiten. Geen idee wat dit zijn en hoe je aan de jouwe komt? We leggen het je stap voor stap uit in onze online seo cursus.

Uniek is geen automatisch gegenereerd

Met stipt op plek 1 staat de meest gemaakte fout, schema’s Json-LD script automatisch laten genereren door seo-plugin of generator. Laat ons jou vertellen dat dit geen enkel toegevoegde waarde geeft aan je zoekmachineoptimalisatie. Dit script is vrijwel het zelfde als al jouw concurrenten hebben, hiermee ga je je dan ook niet los van die massa maken.

De enige echte manier om juist wel toegevoegde waarde aan je Json-LD script te geven is door foutloos het zelf te schrijven. Mogelijk klinkt dit als een stap te ver, maar we weten dat al onze cursisten binnen 1 uur het met succes zelf hebben geschreven, jij kan het 100% zeker ook.

Autoriteit opbouwen

Hoe komt het dat die grote bekende websites met zoveel zoekwoorden bovenaan in Google staan en nieuwe zoekwoorden zich binnen een dag zich daarbij toevoegen? Dát komt omdat die websites een enorm hoge autoriteit hebben. Vele andere websites die schrijven en linken hiernaar toe, ja dit zijn backlinks.

Laten we meteen duidelijk zijn, en geen geld voor deze tip nodig hebben, startpagina links werken voor geen meter. De reden hiervan is dat de overeenkomst van de startpagina nihil is én er wordt weinig of niks aan tekst geschreven dat jouw onderwerp ondersteunt. Het zijn linkfarms van 25 jaar geleden, een tijd toen Google het nog allemaal best vond maar die tijd is al lang niet meer dankzij vele updates in haar algoritme.