Leestijd: 2 minuten

Geef ondersteuning

Om een enkele pagina over 1 onderwerp bovenaan in Google te krijgen is niet onmogelijk maar dusdanig af te raden omdat het vrijwel niet te doen is (met her en der uitzonderlijke zoekwoorden).

Zelfranken.nl wilt dan ook met klem aanraden om het zo uitgebreid mogelijk maken niet op 1 en dezelfde pagina te doen. Een zeer goed voorbeeld is de site wikipedia. Hier vind je ook 1 pagina met meestal ruim voldoende interne links die de bezochte pagina met extra informatie ondersteunen.

meer paginas aanmaken

Sterke puur White Hat seo

Het is 1 van de weinige keren dat we het helemaal eens zijn met White Hat seo. Ja het is basis seo, maar wel zo absurd krachtig dat zelfranken.nl hier extra aandacht aan wilt geven. Op dit punt knopen meerdere seo-technieken samen. Als je dit juist hebt gedaan is eigenlijk al de grootste slag geslagen.

Silo structuur tot haar recht gekomen

1 Onderwerp kent vrijwel altijd onderliggende onderwerpen zoals het hoofd zoekwoord ‘honden’ met daaronder het onderwerp ‘verzorging’ met daar weer onder ‘borstels’. Dan krijg je bijvoorbeeld de url:
.nl/honden/verzorging/borstels/

De breadcrumbs staan in het logische pad ofwel silo. Vanuit elk van deze categorieën intern link je zowel naar boven als beneden.

Minder tot geen linkbuilding nodig

Zo’n uitgebreid mogelijk onderwerp in silo met interne links is goud waard. Elke pagina die je aanmaakt en intern linkt is als het ware een interne linkbuilding. Deze vorm van seo is heel basis maar het werkt als een gek. Het is zelfs zo sterk dat het mogelijk is om zonder offsite seo hoog in Google te komen. Uiteraard geef je concurrenten het nakijken als je gewoon het offsite seo gedeelte gewoon meeneemt voor zoekmachine optimalisatie.

Een greep uit onze seo cursussen

Aanbieding!
Aanbieding!