Leestijd: 2 minuten

SEO is kwaliteit leveren

Alles wat je doet voor jouw website is het beste dat je kan geven. Je inzet wordt beloond door bezoekers en Google. Vergeet ook niet dat jouw site voor omzet moet zorgen.

Oogsten komt altijd na het zaaien. Alleen reist de vraag “wat is kwaliteit”? Op deze pagina gaan we dieper op het onderwerp in.

kwaliteit seo geven

Ben jij snel tevreden? Google niet!

Ervaring leert dat mensen tevreden zijn als ze het zelf hebben gemaakt. In meerdere gevallen wordt ook de mening van familie en vrienden gevraagd. Maar of dat nu de mensen zijn die onafhankelijk eerlijk feedback kunnen geven? Het is gewoon lastig om tegen iemand die je goed kent te zeggen dat zijn/haar site er niet uitziet. Google heeft geen gevoel, geen tweede agenda en vindt het niet belangrijk om aardig te worden gevonden.

Let op je design

Unieke afbeeldingen

Hoge kwaliteit afbeeldingen

Belangrijkste komt bovenaan

Duidelijke indeling

Mobiel vriendelijk

Ontwijk betaalde platformen

Platformen als Wix / JouwWeb / Shopify – ze zijn prachtig om mee te werken. Het eindresultaat is om door een ringetje te halen. Al heb je totaal geen design ervaring, je website of webwinkel komt er goed uit te zien. Het zijn alleen draken voor seo.

Niet dat het niet mogelijk is om zo’n platform te laten ranken. Afhankelijk van de zoekwoorden met bijhorende zoekvolume en concurrentie/moeilijkheidsgraad is er de mogelijkheid om gewoon bovenaan in Google te verschijnen.

Het punt is alleen dat niet alles zo seo fantastisch is als wordt verkondigd. Daarbij komt kijken dat je niet alle rechten hebt zoals je wel zou hebben op een WordPress site en hosting. Aan het einde van de rit huur je een website die je invulling mag geven maar nooit van jou zal zijn.

Je kan niet alles als de beste

Deze pagina begon met jouw website het best mogelijke geven. Hoe pijnlijk het ook aanhoort, de kans is dat een webdesigner beter werk kan afleveren dan jou. Of je bent natuurlijk zelf webdesigner 🙂

Kortom, laat mensen die gespecialiseerd zijn, hun beroep ervan hebben gemaakt, jou helpen. Ga om met de beste dan behaal je ook het beste.

seo cursus

Onze kwaliteit seo cursussen

Al kunnen we er niet voor zorgen dat je website mooier wordt, voor seo kunnen we heel wat betekenen. Onze seo-technieken behoren tot de mooiste uit de seo-wereld want daar komen ze ook vandaan.

Het meeste van onze betaalde seo cursussen begaat offsite seo. Dit staat niet op je website het gaat ernaar toe, veelal in de vorm van linkjuice.

Wil je alleen gratis seo cursussen volgen? Geen probleem, maak een account bij ons aan en krijg toegang tot veel materiaal waarvoor je niks hoeft te betalen.

Account aanmaken