Leestijd: 3 minuten

Op eerste pagina van Google komen

De vraag die elke ondernemer zich afvraagt, hoe kom ik op de eerste pagina van Google? Dit is een simpele vraagstelling met een complex antwoord. Er is best veel nodig aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Om deze reden wordt dit traject liever uitbesteed of leert men zelf in onze seo cursus.

verkoop seo cursus

Google’s eerste resultaten pagina

Uiteraard wilt men op de eerste reguliere pagina van Google zien te komen met de meest belangrijke zoekwoorden. Hier komen de meeste van jouw toekomstige bezoekers vandaan. Ofwel des te hoger in Google hoe meer omzet.

pagina 1 google

Hoe kom ik op pagina 1 van Google?

Om op pagina 1 van Google te komen zal jouw site moeten voldoen aan seo. Alleen blijkt het geval dat iedereen aan seo doet waardoor je alsnog ergens op pagina 2 of verder belandt. De oplossing is simpel, geavanceerde seo. Dit gaat een stuk verder dan wat iedereen reeds weet. Met als gevolg dat al die concurrenten passeert en wél op pagina 1 van Google komt.

Tips om op pagina 1 van Google te komen

Zonder twijfel dat betere zoekmachine optimalisatie dan concurrent heeft je pagina 1 van Google gaat geven. Maar alles heeft minimale benodigdheden, we noemen dit basis seo. Hier volgen tips die minimaal nodig zijn om het doel te behalen.

Voldoende en goed content

Google zoekt naar content. Wie zeer goed en uitgebreid over het onderwerp weet te schrijven zal hiermee al redelijk hoog in Google komen.

Zie het als een werkstuk inleveren zoals je vroeger op school deed. Loop de kantjes eraf, zo snel en min mogelijk doen werd beoordeeld met een onvoldoende. Terwijl prachtige werkstukken waar geen moeite op werd bespaard op de hoogste cijfer kon rekenen.

Met jouw site is dit precies zo lever daarom het best mogelijke aan je bezoekers. Let er goed op dat jouw zoekwoord met enige regelmaat terug laat komen.

Visuele uitbreidingen

Laat zien waar je over schrijft met meerdere afbeeldingen en het liefst (indien mogelijk) een video. Visuele uitbreidingen brengen een meerwaarde voor je bezoekers en daarom ook voor zoekmachine optimalisatie.

SEO gedeelte in de admin invullen

Bij het aanmaken van een nieuwe pagina zie je in het admin gedeelte een deel waar je SEO kan invullen. Dit is simpel te doen en is 1 van de meest belangrijke dingen. Je aandacht hierop vestigen en jezelf continu afvragen ‘wat is het beste om hier in te vullen’ is nodig. Vraag je bijvoorbeeld af of je het woord welkom wilt gebruiken of je zoekwoord. Met welke geef je een toevoeging aan je onderwerp?

Nergens op besparen

Om nergens op te besparen klinkt niet erg Nederlands. Maar wil je pagina 1 van Google bereiken zal je meer moeten overhebben dan alleen tijd. Wat zijn de valkuilen waar de meeste mensen invallen?

Betaald gereedschap

We weten dat gratis goed klinkt, maar het is nu eenmaal niet het beste. Betaalde dingen zoals Template, seo plugin, Hosting en uiteraard seo cursus geven meer. De techniek zit beter in elkaar waardoor het soepeler of zelfs foutloos functioneert.

linkbuilding om op eerste pagina Google te komen

Linkbuilding

SEO zit niet alleen op eigen site maar wordt ook gegeven door andere sites door middel van backlinks. Nu is een link plaatsen naar jouw domeinnaam of url niet zo moeilijk alleen doet het nagenoeg niks. Om de eerste pagina van Google te behalen heb je sterke linkbuilding nodig. Onze seo training geeft je hierover de informatie én blogsites die je benodigd.

[tagcloud]