Leestijd: 5 minuten

De vraag die elke ondernemer zich afvraagt, hoe kom ik op de eerste pagina van Google? Dit is een simpele vraagstelling met een complex antwoord. Er is best veel nodig aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Om deze reden wordt dit traject liever uitbesteed of leert men zelf in onze seo cursus. En geven we op deze pagina tips die je gratis verder helpen.

Korte studie met lang resultaat

Wil jij leren hoe SEO tegenwoordig werkt? Wij leggen het graag aan je uit. Niemand hoeft een website of webwinkel te hebben die niet vindbaar in Google is. Voor een beetje van je tijd verkrijg je resultaten die lang blijven duren.

Leer je vindbaarheid te optimaliseren

Wij geven online cursusvideo’s die je helpen om bovenaan in Google te komen.

  • Je wilt zelf jouw website hoog in Google krijgen
  • Met de juiste informatie en technieken gaat dat lukken.
  • Leer alles over de kunstmatige intelligenties van Google.
  • Blijf up-to-date zonder extra betaling.
meer informatie

Kom ook op pagina 1

De SEO cursus van Nederland om te hebben

Google’s eerste resultaten pagina

Uiteraard wilt men op de eerste reguliere pagina van Google zien te komen met de meest belangrijke zoekwoorden. Hier komen de meeste van jouw toekomstige bezoekers vandaan. Ofwel des te hoger in Google hoe meer omzet.

Bovenaan in Google

7 Tips om hoog bovenaan in Google te komen

SEO voor zoekwoorden

Zoekwoorden vinden om hier optimaal gebruik van te maken

Teksten Optimaliseren

Verbeter teksten door entiteiten (semantics) toe te voegen

Hoe kom ik op pagina 1 van Google?

Om op pagina 1 van Google te komen zal jouw site moeten voldoen aan seo.

Alleen blijkt het geval dat iedereen aan seo doet waardoor je alsnog ergens op pagina 2 of verder belandt. De oplossing is simpel, geavanceerde seo. Dit gaat een stuk verder dan wat iedereen reeds weet. Met als gevolg dat al die concurrenten passeert en wél op pagina 1 van Google komt.

SEO uitbesteden

Heb je het druk zat als ondernemer waardoor je eigen website optimaliseren er niet inzit?

Geen probleem. Gregory de Boer is SEO specialist en helpt je graag je online doelen te behalen.

Wat Gregory anders maakt is dat er niet wordt gewerkt met contract. Niet geheel tevreden of even krap bij kas? Dan stoppen we.

Tevens is Greg dé specialist van Nederland die kan omgaan met kunstmatige intelligenties van Google.

Alle nieuwste technieken zijn geen geheimen.

Expert in SEO

Laat het mij doen

Gregory de Boer

Expert inhuren

Tips om op pagina 1 van Google te komen

Zonder twijfel dat betere zoekmachine optimalisatie dan concurrent heeft je pagina 1 van Google gaat geven. Maar alles heeft minimale benodigdheden, we noemen dit basis seo. Hier volgen tips die minimaal nodig zijn om het doel te behalen.

Voldoende en goed content

Google zoekt naar content. Wie zeer goed en uitgebreid over het onderwerp weet te schrijven zal hiermee al redelijk hoog in Google komen.

Zie het als een werkstuk inleveren zoals je vroeger op school deed. Loop de kantjes eraf, zo snel en min mogelijk doen werd beoordeeld met een onvoldoende. Terwijl prachtige werkstukken waar geen moeite op werd bespaard op de hoogste cijfer kon rekenen.

Met jouw site is dit precies zo lever daarom het best mogelijke aan je bezoekers. Let er goed op dat jouw zoekwoord met enige regelmaat terug laat komen.

Visuele uitbreidingen

Laat zien waar je over schrijft met meerdere afbeeldingen en het liefst (indien mogelijk) een video. Visuele uitbreidingen brengen een meerwaarde voor je bezoekers en daarom ook voor zoekmachine optimalisatie.

SEO gedeelte in de admin invullen

Bij het aanmaken van een nieuwe pagina zie je in het admin gedeelte een deel waar je SEO kan invullen. Dit is simpel te doen en is 1 van de meest belangrijke dingen. Je aandacht hierop vestigen en jezelf continu afvragen ‘wat is het beste om hier in te vullen’ is nodig. Vraag je bijvoorbeeld af of je het woord welkom wilt gebruiken of je zoekwoord. Met welke geef je een toevoeging aan je onderwerp?

Nergens op besparen

Om nergens op te besparen klinkt niet erg Nederlands. Maar wil je pagina 1 van Google bereiken zal je meer moeten overhebben dan alleen tijd. Wat zijn de valkuilen waar de meeste mensen invallen?

Betaald gereedschap

We weten dat gratis goed klinkt, maar het is nu eenmaal niet het beste. Betaalde dingen zoals Template, seo plugin, Hosting en uiteraard seo cursus geven meer. De techniek zit beter in elkaar waardoor het soepeler of zelfs foutloos functioneert.

dtvseo seo-hulp

Schakel de hulptroepen in

Dankzij Sociale Media sta je er niet alleen voor om pagina 1 in Google te behalen. Verschillende seo specialisten geven graag antwoord op jouw zoekmachineoptimalisatie vraag.

Omdat elke website en elk zoekwoord uniek is, zal het ongetwijfeld voorkomen dat je wat ondersteuning kan gebruiken. Wij bieden onze kennis gratis aan. Al dat je hoeft te doen is lid worden en je vraag te stellen.

meer informatie

Ranken door onsite optimalisatie

Bovenaan in Google komen zal alleen maar gebeuren als je jouw site weet te verbeteren. We noemen dit onsite optimalisatie. Er zijn tal van minimale benodigdheden die de bezoekers een goede ervaring geven. Dit is dan ook het belangrijkste, je optimaliseert voor mensen en niet voor zoekmachines.

meer informatie

afmaken met offsite seo

Om de hoogste posities binnen Google’s eerste resultatenpagina te behalen heb je backlinks nodig. Niet zomaar willekeurig maar met een plan. Het beste van het beste is momenteel tier RankBrain proof linkbuilding.