Leestijd: 5 minuten

Kom ook met gemak en voor weinig geld bovenaan in Google tot wel de eerste plek. Super slimme oplossingen om hoger in Google te komen. Basis optimalisatie is voor veel mensen geen oplossing. Met dit maak je jezelf niet los uit de massa, immers iedereen gebruikt dezelfde technieken. Laten we meteen goede zoekmachine optimalisatie uitvoeren en wel boven de concurrentie uitkomen.

Hoogste plek halen komt door kwaliteit

Onze zwaar geliefde zoekmachine is een behoorlijke slimme. Dankzij zoveel innovatie begrijpt deze zoekmachine maar al te goed wat kwaliteit is en wat rotzooi is.

Wij als gebruikers merken dit direct in de hoogste posities van de reguliere zoekresultaten. Deze websites zijn prachtig, super makkelijk in gebruik en met recht waardig.

De best mogelijke website aanbieden is niet voldoende, je hebt ook het beste aan zoekmachine optimalisatie nodig. Deze twee factoren werken nu eenmaal hand in hand. Leren wat dit precies inhoudt? Volg de seo cursus van ZelfRanken.nl het is de beste in Nederland.

Zoekwoordonderzoek als eerste

Het meest belangrijke laat je als eerste doen en dat is zoekwoordonderzoek. Het is wel zo belangrijk dat dit het grootste deel van SEO inhoudt.

Wij van ZelfRanken.nl bieden je by far de best mogelijke zoekwoordonderzoek als dienst aan.

Zoekwoordonderzoek laten doen
onderzoek van zoekwoorden laten doen

Zoekwoordenonderzoek uitbesteden

Specialist in SEO
Meer informatie

SEO uitbesteden aan Greg

Jouw website is in goede handen als je de SEO aan Greg uitbesteedt. Elk jaar volgt Greg de nieuwste en beste opleidingen ter wereld. Zo blijft de kennis up-to-date en dat is iets waar jij wat aan hebt.

Nieuwste technieken

Dat kunstmatige intelligentie ook bij Google is doorgebroken is je misschien niet ontgaan. Dat het totaal andere seo-technieken met zich meebrengt is wellicht nieuwe informatie. De seo-specialist van ZelfRanken.nl is bekent met alles wat Google heeft aangepast en daar de SEO op aangepast.

Cursus SEO

Altijd al zelf SEO willen leren? Je bent bij ZelfRanken.nl aan het juiste adres als het gaat om cursussen en de nieuwste zoekmachineoptimalisatie technieken.

Je betaalt slechts 1x voor de cursus en hierna heb je altijd toegang. Ook als er nieuwe technieken bekend zijn dan hoef je hiervoor niet opnieuw te betalen, je krijgt het gewoon binnen jouw account gratis bijgeschreven.

Meer informatie

Gratis SEO hulp

Groep voor vraag en antwoord

SEO experts beantwoorden je vraag

Kan je al veel zelf maar je zit met een vraag? Tientallen seo-experts helpen je graag verder met hun antwoorden. Zo kan je snel verder met je site te optimaliseren, wetend dat je het juist doet.

We gunnen het je allemaal om hoog binnen Google te komen en bieden naast onze gratis antwoorden ook onze betaalde diensten aan. Natuurlijk hoef je daar geen gebruik van te maken.

Meer informatie

Hoog in Google door goed content

De kunstmatige intelligenties van Google zijn slim. Ze weten precies of wat je schrijft correct is. Goed, eerlijk en juist content laat je dan ook hoog in Google scoren.

Beginnen met schrijven zonder enig onderzoek en hopen op goede ranking is niet de manier. Weten wat te schrijven, welke woorden te gebruiken, dát is onderzoek doen en zal vruchten afwerpen.

SEO content schrijven
Meer informatie

Afbeeldingen optimaliseren

Laat zien waar jouw onderwerp over gaat door middel van afbeeldingen. Het beste is uiteraard om ook deze te optimaliseren.

Er zijn in de afgelopen tijd veel wijzigingen doorgevoerd over afbeelding optimalisatie. Het kan je tegenwoordig maken of breken. Dit hangt af van over-optimalisatie. Iets wat we juist in voorgaande jaren geleerd hadden om te doen.

Entiteiten in het content

Entiteiten zijn woorden die bij jouw onderwerp horen. Door deze te gebruiken begrijpt Google dat jij de specialist bent waar mensen wat aan hebben.

Je voegt entiteiten toe binnen het hoofd content. De grootste vraag is natuurlijk, welke entiteiten moet jij gebruiken?

In onze seo-cursus leggen we dit stap voor stap uit. Bekijk de video’s en doe het na. Alles wat hierna nodig is, is een beetje tijd. Je rankt dan vanzelf al een stuk hoger in Google

entiteiten uitleg
Meer informatie

Topical Cluster gebruiken

Een topical cluster is een verzameling van bijhorende webpagina’s over het onderwerp. Deze behoren met elkaar te intern linken.

Omdat alle informatie op 1 pagina niet het beste overzicht geeft aan het publiek, onderverdelen we alles in meerdere pagina’s. Jouw bezoekers kunnen naar wens meer informatie opvragen over iets dat overeenkomst biedt.

Ook Google beoordeelt jouw topical cluster. Is deze zoals de zoekmachine verwacht? Dan kan je hoge posities in de zoekresultaten verwachten.

Topical clusters
Meer informatie

Onsite Optimalisatie

Waar hebben jouw bezoekers het meest aan? Dat is als jouw website steeds maar beter wordt. Dit betekent dat verbeteringen op bezoekersvriendelijkheid nodig is.

Er valt altijd iets aan je website te verbeteren. Neem nooit genoegen met goed genoeg. Je schotelt klanten iets voor om trots op te zijn, dit vertaald zich in vertrouwen en daardoor meer omzet. Onpage optimalisatie is dan ook zeer belangrijk.

Een tip om te zien of jouw website wel geoptimaliseerd genoeg is, is kijken naar concurrentie. Wat hebben hun? Hoe hebben zij het gedaan? Als hun site mooier en/of beter is, dan heb je antwoord op de vraag: Waarom staat mijn concurrentie zo hoog in Google.

Meer informatie