Leestijd: 2 minuten

Leer van je grootste concurrent

Wij houden van concurrentie en waarom? Ze hebben het zware werk gedaan en wij kunnen afkijken. De concurrent waar nu nog de meeste bezoekers naartoe gaan heeft een website die voor ons een open boek is. Zo kunnen we bijvoorbeeld door zoekwoordenonderzoek zien welke zoektermen voor hun belangrijk zijn met bijhorende zoekvolumes en keyword difficulty.

Voorbeeld concurrentie analyse

Concurrentie onderzoek

Dat informatie over wat de concurrentie doet waardevol is hoeven we niet te zeggen. Bedrijven willen maar al te graag bij elkaar spioneren. Voor seo is dit eigenlijk geen probleem. De website staat open voor iedereen en alle informatie hierop is toegankelijk. Misschien dat jij niet weet waar je moet kijken of hoe die gegevens toe te passen, maar jouw seo specialist weet en kan dat zeker voor je doen.

Waarom rivaliserende websites controleren

Doet jouw rivaal het beter op het internet dan jou? Dan is het tijd om te weten hoe die z’n geld online verdient. Je wilt natuurlijk concurreren maar hoe kan dat als je niet weet welke zoektermen voor hun belangrijk zijn. Een beetje afkijken zo nu en dan dat mag best.

Zoekwoorden van concurrent laten onderzoeken

Ga de online strijdt aan met je rivaal en ontdek de zoekwoorden van hun website plus zie waar ze kansen hebben gemist zodat jij die kan benutten.

Het zoekwoordenonderzoek van ZelfRanken.nl laat je alles van belang zien. Er is geen concurrentie in Nederland die hier tegenop kan.

Concurrentie zoekwoorden laten ophalen

Zoekwoordenonderzoek uitbesteden

Onze concurrenten zijn welkom

Zit jij in de SEO of marketing business en wil je van onze dienst gebruik maken? We geven je geen ongelijk. Natuurlijk wil je de best mogelijke data vergaren om voor jouw klanten te gebruiken.