Leestijd: 2 minuten

 

Het belangrijkste door de beste laten doen

Zoekwoorden laten onderzoeken door Gregory de Boer is misschien wel de beste beslissing voor elk bedrijf. Ok dit klinkt uit de hoogte, maar laat me uitleggen waarom dit waar is.

Weten waar jouw doelgroep op zoekt, hoeveel zoekopdrachten deze per maand hebben, en hoe moeilijk het zoekwoord is te ranken zijn belangrijke vragen.

Natuurlijk kan je kiezen voor gratis zoekwoordenonderzoek of zelf doen met een bekende keywordresearch tool. Maar is die data wel betrouwbaar?

Nee helaas, dat is het niet. Overtuig jezelf en onderzoek jouw zoekterm met elke tool naar keuze. Denk je dat deze verkregen informatie logisch is? Is het compleet?

Gregory de Boer

 

Specialist in zoekwoordenonderzoek

 

Wat maakt een goed zoekwoorden onderzoek

Een goed zoekwoorden onderzoek is nauwkeurig en betrouwbaar. Verkregen informatie uit het onderzoek is waar je op bouwt, dus zeker belangrijk om het goed te hebben.

Normale onderzoeken maken allemaal gebruik van database en maken hun eigen berekeningen op allemaal dezelfde data, van Google.

Gregory van ZelfRanken.nl vindt dit verouderd en gaat verder. Om het beter te doen gaan alle technieken open. Speciale tools die verder doorberekenen zodat de meest nauwkeurige en betrouwbare data toegankelijk wordt.

 

Onderzoek uitbesteden aan specialist

Zet een echte vakman aan het werk om de beste zoekwoorden voor jou te vinden. Op deze manier weet je zeker dat je sterk begint aan zoekmachineoptimalisatie. En kan je de juiste zoekwoordoptimalisatie (laten) uitvoeren.

Neem contact op

    Of meteen bestellen

     

    SEO specialisten en marketing experts welkom

    ZelfRanken.nl biedt een ronduit goed product aan waar iedereen van mag profiteren. Of je nu zelf seo specialist of marketeer bent maakt ons nikst uit. Jouw klanten willen dat je goed werk aflevert en dat ze snel resultaten kunnen verwachten. Natuurlijk helpen we jou ook aan de beste en meest nauwkeurige zoekwoordonderzoek data van Nederland en de rest van de wereld.