afbeelding seo maken

Afbeelding seo maken

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)
Training
Materialen

{ "@context": "https://schema.org", "@graph": { "@type": [ "WebPage" ], "@id": "https://zelfranken.nl/#webpage", "headline": "cursus afbeelding optimaliseren - seo maken", "url": "https://zelfranken.nl/cursussen/afbeelding-seo-maken/", "description": "het vindbaar maken van afbeeldingen door ze te optimaliseren." } } } }

2 reacties op “Afbeelding seo maken”

 1. Hallo Gregory, even een vraag: als ik de afbeeldingen optimaliseer en ik plaats ze in WordPress dan zie ik bij het uploaden onder ‘bijschrijft’ allemaal vraagtekens verschijnen. Betekent dat ik het dan niet goed heb gedaan?

  En: hoe controleer ik deze schema-code zodat ik weet dat-ie werkt? Ik krijg namelijk via GSC een melding dat een schema-code niet geparseerd kan worden? Zie onderstaand:
  Search Console heeft 1 Gestructureerde gegevens die niet kunnen worden geparseerd-problemen op je site gevonden:

  Belangrijkste fouten

  Fouten kunnen ervoor zorgen dat je pagina of functie niet wordt weergegeven in zoekresultaten. De volgende fouten zijn op je site gevonden:

  Parseerfout: ‘:’ ontbreekt

  We raden je aan deze problemen indien mogelijk op te lossen zodat je site de best mogelijke functionaliteit en dekking heeft op Google Zoeken.

  1. Hi Joke, in de structured data testing tool kun je testen of je schema werkt: https://search.google.com/structured-data/testing-tool/u/0/?hl=nl

   Zo te horen ben je ergens een ‘,’ of ” vergeten te plaatsen. Via de structured data testing tool kun je zien waar dit dan is. Mijn ervaring is dusver dat als je ergens de melding krijgt van parseerfout regel 8. Dat je dan mogelijk aan het einde van regel 7 een ‘,’ bent vergeten.

   Groet, Thijs

Geef een antwoord