Hoe advertentie-uitgaven op Facebook te schalen zonder de controle te verliezen #1896

In aflevering 1896 praten Neil en Eric over hoe je advertentie-uitgaven op Facebook kunt schalen zonder de controle te verliezen. Wanneer u geld uitgeeft aan Facebook-advertenties, gebeurt het vaak dat uw conversies stijgen, maar dat ze worden overtroffen door stijgende kosten. Stem af om te leren hoe u deze valkuil kunt vermijden en uw advertentie-uitgaven kunt optimaliseren zonder de controle te verliezen!

TIJDGESTEMPELDE SHOW OPMERKINGEN:

 • [00:25] Het onderwerp van vandaag: Hoe advertentie-uitgaven op Facebook te schalen zonder de controle te verliezen.
 • [00:30] Wat het betekent om de controle over je Facebook-advertentie-uitgaven te verliezen.
 • [01:12] Hoe je effectief langzaam op kunt bouwen met Facebook.
 • [01:35] Hoe Facebook te voeden met betere gegevens.
 • [01:58] Waarom je een succesvolle campagne zou moeten dupliceren.
 • [02:23] Creatieve vermoeidheid en hoe het je ROI kan verpesten.
 • [03:18] Dat was het voor vandaag!
 • [03:33] Om op de hoogte te blijven van evenementen en meer te weten te komen over ons meesterbrein, ga je naar de Marketing School-site voor meer informatie of bel je ons op 310-349-3785!

Links genoemd in de aflevering van vandaag:

 • Abonneer je op onze premium podcast (met heel veel goodies!): https://www.marketingschool.io/pro

Laat wat feedback achter:

 • Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de reacties hieronder
 • Heb je genoten van deze aflevering? Zo ja, laat dan een korte review achter.

Verbind je met ons:

 • Neilpatel.com
 • Snelle Spruit
 • Overal groei
 • enkele korrel
 • Twitter @neilpatel
 • Twitter @ericosiu

Navigeren door WordPress Volledige site bewerken

Heb je de nieuwe WordPress Site Editor al bezocht? Full Site Editing zal zeker de manier waarop websites worden gemaakt veranderen door de behoefte aan code te verminderen en de snelheid voor het aanpassen van lay-outs te verbeteren.

Het was voor het eerst beschikbaar in februari 2020 binnen de WordPress 5.6-release en verdere integratie zal later dit jaar beschikbaar zijn met de 5.9-release. Wees gerust, als u uw huidige thema niet wijzigt, hebben nieuwe functies geen invloed op u.

Wat is volledige sitebewerking?

Full Site Editing, ook wel bekend als FSE , is een nieuwe manier om blokken op uw WordPress-website te gebruiken. U kunt nu overal op uw site blokken gebruiken, niet alleen in berichten of pagina's. Dit is een belangrijke verschuiving in de manier waarop we websites kunnen bouwen met WordPress.

De visie van Full Site Editing is om een verzameling functies te bieden die de vertrouwde ervaring en uitbreidbaarheid van blokkeringen naar alle delen van uw site brengen in plaats van alleen berichten en pagina's.

In 2017 werd de Gutenberg-plug-in uitgerold en later samengevoegd met de kernsoftware. Dit bracht blokbewerking naar de interface voor WordPress-berichten en -pagina's. Door de Gutenberg-plug-in te installeren, kunnen gebruikers de nieuwste functies testen voordat ze worden samengevoegd met de kernsoftware.

We zijn begonnen met het delen van tutorials over deze nieuwe functies:

 • Zoekblok
 • Op blok gebaseerde sjablooneditor
 • Blokpatronen
 • Widgets op basis van blokken

Nog meer functies zijn al beschikbaar om te testen en zullen hun weg naar de kern van WordPress blijven vinden.

Wat is de site-editor?

Om de Site Editor en andere blokfuncties te zien, gebruiken we het Blockbase- thema in deze tutorial, samen met de Gutenberg-plug-in . Wanneer WordPress 5.9 wordt uitgebracht en u een blokthema gebruikt, hoeft u de Gutenberg-plug-in niet te installeren om toegang te krijgen tot de Site Editor-instellingen.

Met de site-editor kunt u verschillende sjablonen, sjabloononderdelen, stijlopties en meer bewerken en ertussen navigeren.

WordPress-dashboardinterface voor beheerders met de volledige site-editor

Wanneer u de Site Editor-interface laadt, vindt u de sjabloonhiërarchie van WordPress. Dit omvat lay-outs voor de voorpagina, enkele post, pagina en 404-pagina's. Afhankelijk van het thema dat u selecteert, wordt bepaald hoeveel van deze lay-outs voor u worden voltooid, of dat u ze vanaf het begin aanpast.

Binnen elke lay-out kunt u de Block Editor gebruiken om blokken aan uw lay-outs toe te voegen.

Sjabloonhiërarchie van volledige site-editor

Wat zijn blokthema's?

Blokthema's zijn thema's die klaar zijn voor volledige sitebewerking. Thema's die zijn uitgerust om verbinding te maken met de Site Editor en waarmee websitebouwers alles kunnen samenstellen met behulp van blokken.

U kunt een lijst met vrij beschikbare blokthema's vinden in de map WordPress Thema's .

Wat zijn sjablonen en sjabloononderdelen?

volledige site-editorinterface na het selecteren van de achterste tekst om sjabloondelen te bekijken Elk gebied in de linkernavigatie van de site-editor (toegankelijk wanneer u het WordPress-logo of het favicon van de site in de linkerbovenhoek selecteert) is een sjabloon. In dit gebied kunt u lay-outs maken voor elk van deze regio's. Over het algemeen zou dit de lay-out zijn voor een enkel bericht of paginagebied.

Maar wat als u een sjabloon wilt maken voor een kleiner deel? Hiervoor zijn sjabloondelen ideaal. U kunt een sjabloongedeelte gebruiken om de voettekst voor uw hele site op één locatie te maken.

In eerste instantie, wanneer u de Site Editor-interface opent, ziet u de eerder getoonde weergave. Maar als u de site-editor wilt gebruiken om toegang te krijgen tot sjabloononderdelen, selecteert u de bovenste link 'Terug'. Dit toont u de sjablonen en sjabloononderdelenregio's.

Zie onze handleiding over het maken van sjablonen: Op blokken gebaseerde sjablooneditor

Wat zijn globale stijlen?

Algemene stijlen configureren in de volledige site-editor Het configureren van thema's om de kleur en lettertypen te gebruiken, en andere branding is belangrijk. Hoe kun je de instellingen en opties voor het thema wijzigen?

Rechtsboven geeft de half ingevulde cirkel het gebied Stijlen weer. Hier kunt u stijlen voor de hele site selecteren of u beperken tot specifieke blokstijlen. Tot op zekere hoogte zal dit gebied de Customizer-methode voor het wijzigen van instellingen vervangen.

Wees niet bang, de Customizer wordt niet verwijderd. In Blokthema's wordt het echter niet weergegeven in het beheerdersdashboard.

Kleuren, lettertypen en andere keuzes hier worden bepaald door de thema-ontwikkelaar. Raadpleeg het WordPress Developer Handbook voor Theme.json-instellingen om deze instellingen te maken.

Wat verandert er met het navigatieblok?

Nadat u het navigatiemenu heeft gemaakt dat u in de kop van uw site wilt gebruiken, moet u het toewijzen aan de locatie die u wilt weergeven.

Binnen de Site Editor-sjabloononderdelen kunt u naar de sectie Headers navigeren. Vanaf hier kunt u het navigatieblok naar behoefte toevoegen en het bijbehorende navigatiemenu selecteren.

Wat volledige sitebewerking betekent voor ontwikkelaars en websitebouwers

Volledige sitebewerking zal zeker veranderen hoe we thema's maken in WordPress. Thema-ontwikkelaars zullen nog steeds moeten coderen, maar degenen die willen veranderen wat er in de voettekst van de site wordt weergegeven, hoeven dit niet langer eerst vanuit een code-oplossing te benaderen.

Elk onderdeel van de website kan nu worden bewerkt en beheerd met behulp van blokken. Dit is zeker een snellere workflow bij het aanpassen van bestaande lay-outs en zal de configuratie van de site zoveel sneller maken.

Globale stijlen zullen een meer geconsolideerde codemethode zijn om de kleuren en opties te beheren die beschikbaar zijn voor gebruikers op de sites die u bouwt.

Waar kan ik meer leren?

 • Gutenberg Times
 • FullSiteEditing.com

We kijken uit naar de release van WordPress 5.9 op 14 december. Als je de nieuwe functies wilt blijven testen, bekijk dan het WordPress FSE Outreach-programma voor calls for testing . Deze oproepen voor testen hebben betrekking op de nieuwste functies van WordPress en bieden een reeks aanwijzingen om te oefenen met het gebruik van elk aspect van de functies.

Het bericht Navigeren door WordPress Full Site Editing verscheen eerst op GoDaddy Blog .

Promo-toolkit: Hoe een wedstrijd uit te voeren

Twee mensen springen op een strand bij zonsondergang

Terwijl we allemaal worstelen met het nieuwe zakelijke landschap dat door de pandemie is ontstaan, kan uw merk alle aandacht gebruiken die het kan krijgen. Veel consumenten zijn angstig, zitten krap bij kas en zijn wanhopig op zoek naar een lichtpuntje in de schemering. Daarom zou een wedstrijd op sociale media de stemming aan beide kanten kunnen verlichten. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je een wedstrijd op sociale media moet houden, is dit het moment om je mouwen op te stropen en erin te duiken.

Het houden van een wedstrijd is iets dat u meteen kunt doen om een buzz voor uw bedrijf te creëren en een positieve betrokkenheid van uw klanten te genereren.

Als iemand denkt een wedstrijd te kunnen winnen, is er een psychologisch effect dat warme en wazige gevoelens oproept. Deze gevoelens brengen positiviteit naar uw merk, samen met een boost in organische promotie, vooral omdat alle winnaars het goede nieuws graag met vrienden en familie delen.

Gedaan met empathie en authenticiteit, kan een wedstrijd overkomen als een genereus gebaar wanneer uw merk iets weggeeft. Het biedt een hernieuwd gevoel van menselijke verbondenheid met uw klanten op een manier die de pandemie niet kan verstoren. Wedstrijden zijn altijd waardevol voor de zichtbaarheid van het merk en nieuwe leads of verkopen, maar ze zijn ook een uiting van iets teruggeven.

Voorbeeld van een wedstrijd-weggeefafbeelding met drie jonge vrouwen

Waarom het belangrijk is om een wedstrijd te houden

Een wedstrijd is een geweldige kans om uw merk op te bouwen en uw product of dienst in de schijnwerpers te zetten, vooral als het om de prijs gaat. Je kunt het in handen geven van nieuwe consumenten en hen tegelijkertijd een speciaal gevoel geven. Als uw merk nieuw is, kan het lanceren van een wedstrijd ook helpen om de bekendheid te versnellen en uw product onmiddellijk aantrekkelijk te maken.‍ Voorbeeld van een wedstrijd-weggeefafbeelding met handtas op de achtergrond

Merken creëren vaak wedstrijden in de vorm van:

 • wedstrijden
 • Gelukstrekkingen
 • Weggevertjes

Dit soort wedstrijden zorgen ervoor dat we aandacht besteden aan wat een merk te bieden heeft door het te betrekken bij het concurrentiemechanisme. Met een waardevolle prijs op het spel, is het publiek doorgaans meer vatbaar voor:

 • Uw product gebruiken
 • Onderzoeken hoe het werkt
 • Het promoten en delen met vrienden en familie
 • Uw product nog verder innoveren

Het benutten van deze inspanningen kan op zijn beurt resulteren in heel veel boeiende inhoud. Het kan ook leiden tot waardevolle consumenteninzichten, samen met een grotere naamsbekendheid.

Hoe een wedstrijd te runnen zonder geld te verliezen?

Het weggeven van een prijs is niet zomaar een willekeurige daad van vriendelijkheid. Dat zou natuurlijk kunnen, maar uw bedrijf zou idealiter moeten profiteren in ruil voor wat u aanbiedt.

Het runnen van een wedstrijd is een afweging en het is een delicaat evenwicht om te bereiken.

Het winnen of betrekken van klanten kost altijd wat marketingdollars. Het is de moeite waard om het kostenbedrag te kennen als u afweegt hoe genereus u kunt zijn. Een dure prijs zal meer hoofden in uw richting draaien, maar het kan als een verlies voor u gelden.

Als het aantal gebruikers dat de drempel van "kansnemer" naar "nieuwe klant" invoert, lager is dan verwacht, kan dit van invloed zijn op uw bedrijfsresultaten.

Reken uit en laat het tellen. Zorg ervoor dat je wat grote merkenergie opwekt terwijl je de extra aandacht hebt.

Voorbeeld van een wedstrijd weggeefafbeelding voor salon met tropisch thema

Opgemerkt worden

Een begeerlijke prijs is de basis van een geweldige wedstrijd, maar je kunt de wenselijkheid ook vergroten met een verbluffend ontwerp. Een goede sociale afbeelding kan ervoor zorgen dat mensen stoppen met scrollen en beginnen met lezen.

Laat uw gebruikers in het best mogelijke licht zien wat ze kunnen winnen.

Impactvolle afbeeldingen zijn de meest directe route naar de "must enter now!" deel van de hersenen.

Competities hebben voorwaarden voor betrokkenheid, die ons verplichten (in de woorden van Vanilla Ice) "stoppen, samenwerken en luisteren". Mensen aantrekken om te zien wat erbij komt kijken en beslissen of je het wel of niet wilt proberen, is je eerste uitdaging. En dat vereist lezen. Ugh!

Typografie

Design en typografie zijn hier je grootste vrienden. Houd alles zo overzichtelijk mogelijk om de ogen van uw publiek op de prijs te houden. Schone, gedurfde schreefloze tekens zijn geweldig voor impact en leesbaarheid. U hoeft zich niet altijd aan het gewone lettertype van uw merk te houden – vestig de aandacht op iets ongewoons. Overweeg een BIG BOLD display-lettertype toe te voegen aan de collectie van uw merk, speciaal voor promoties.

Voorbeeld van een afbeelding van een beauty- en kleding-weggeefactie

De marketingkalender

Zoals bij alle acties is het verstandig om de marketingkalender te raadplegen wanneer je een wedstrijd plant. Door in te spelen op de heersende stemming en tijd van het jaar lijkt uw concurrentie relevant. Zoek naar iets dat nu gebeurt.

Seizoensgebondenheid zou ook je prijs moeten bepalen. Als je iets weggeeft, probeer dan meteen bruikbare prijzen aan te bieden. Zo is het weggeven van bakproducten tijdens de feestdagen aantrekkelijker dan het weggeven van concertkaarten bij kouder weer.

Grafische afbeelding van verschillende kalendermaanden

Speciale dagen op de kalender kunnen uw competitie ook thematisch binden. Zorg ervoor dat je het afstemt op een relevant publiek, zoals:

 • Een Xbox op Nationale Videogamedag
 • Tickets voor de Wereldbekerfinale
 • Een designerjurk tijdens Fashion Week
 • Een reis naar Ierland voor St. Patrick's Day

Richt nauwkeurig en stimuleer de menigte die het meest geneigd is zich aan te melden, met het ding dat ze het meest willen.

Je eigen speciale dagen zijn ook een goed excuus om genereus te zijn. Vier uw zakelijke verjaardag of belangrijke mijlpalen door de liefde met uw publiek te delen. Populaire mijlpalen om te overwegen zijn:

 • Aantal volgers
 • Productlanceringen
 • Een prijs winnen

Wedstrijdafbeelding die zakelijke verjaardag viert

Belangrijkste tactieken om te proberen

Dit zijn een paar varianten van de concurrentie die u misschien wilt proberen bij het opbouwen van uw eigen merk of klein bedrijf. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste tactieken die u meteen kunt toepassen.

Net en commentaar om te winnen

Dit is als het effen witte t-shirt van wedstrijden. Het duurt seconden om mee te doen, vergroot je kansen om veel klanten te krijgen en helpt je sociale betrokkenheid te vergroten. Maar het is een heel vluchtig en algemeen engagement.

Veel gebruikers zullen het waarschijnlijk helemaal vergeten zodra het volgende mooie ding op hun feed verschijnt. Als je reacties uitnodigt, gebruik ze dan als marktonderzoek en overweeg vragen te stellen als:

 • Wat is je favoriete ding over ons?
 • Waar zou je willen dat we de volgende keer heen gaan?

Leer de behoeften en wensen van uw klanten beter kennen.

Twee afbeeldingen met vragen om feedback van klanten

Stem om te winnen

Een variant van de “Like and Comment”-aanpak is de “Vote to Win”-methode. Dit is een ander geheim wapen dat marktonderzoekers gebruiken om meer te weten te komen over hun doelgroep. Marktonderzoekers in de huisdierenindustrie kunnen hun fanbase bijvoorbeeld vragen of ze meer van honden of katten houden.

Het is ook super handig wanneer u wordt geconfronteerd met een belangrijke product- of strategiebeslissing voor uw merk. Nodig uw klanten uit om te stemmen op dingen waar ze meer van zouden willen zien. Dit kan zijn:

 • Ontwerpbeslissingen: moeten we kiezen voor lila of perzik voor ons product?
 • Geografische invoer: Zou je onze volgende pop-up ook in Portugal of Griekenland willen zien?
 • Logo-advies: Is de uil of die met de raaf beter?

Laat de wijsheid van de menigte beslissen en beloon hen dienovereenkomstig.

Een afbeelding die gebruikers aanmoedigt om te stemmen op aankomende promo-ideeën

Volger mijlpalen

Zoals we al eerder zeiden, wedstrijden kunnen soms een daad van vriendelijkheid zijn. Iets weggeven aan je fans en supporters wanneer je 100, 1000 of 1000000 volgers hebt, is cool om te doen.

Het toont je dankbaarheid en vrijgevigheid jegens je fanbase. Je zou het zelfs kunnen koppelen aan een van de andere tactieken die we eerder hebben besproken.

Als alternatief kunt u even de tijd nemen om de mensen te erkennen die u helpen uw droom waar te maken. Er is niets mis met een beetje nederig opscheppen om de wereld te laten weten dat je verder gaat.

Twee afbeeldingen die fans bedanken voor hun betrokkenheid

Verras een volger

Als je volgers weten dat ze een kans hebben om elke dag, week of maand willekeurig iets te winnen (alleen omdat ze in je uitgebreide team zitten), zullen ze zich waarschijnlijk aanmelden en rondhangen. En als ze winnen, kun je iemands dag maken.

Je moet echter door wedstrijdtoeristen spitten om je ware stam te vinden. Maar als u zich een regelmatige weggeefactie kunt veroorloven, houdt u een constante energie in uw feed.‍

Een afbeelding die de winnaar van een wedstrijd viert

Creëer om te winnen

Als je weet dat je publiek creatieve neigingen heeft, gebruik dit dan in je voordeel. Moedig hen aan om inhoud voor u te maken en bouw daarbij aan uw naamsbekendheid. U kunt dit als lens gebruiken om uw product in de handen van echte mensen en in de echte wereld te bekijken. Door gebruikers gegenereerde inhoud kan een goudmijn zijn voor uw merk, omdat het:

 • Authentiek
 • Innemend
 • Relevant

Competities als deze trekken ook meer belangstelling, aangezien de winnaar meer op verdienste dan op geluk wordt bepaald. De toetredingsdrempel is iets hoger, maar het waardevolle onderpand dat iemand kan krijgen, is een grote, glanzende prijs zeker waard.‍

Een afbeelding voor een juwelier die gebruikers aanmoedigt om foto's van zichzelf te delen

Ideeën uitbesteden‍

De wet van de gemiddelden dicteert dat er altijd een paar genieën onder je publiek zullen zijn. Een rode hete prijs is een goede manier om ze te herkennen en uit te lokken. Afhankelijk van uw branche kunnen de volgende voorbeelden u een idee geven van hoe u ze geïnteresseerd kunt krijgen. Nodig ze uit om deel te nemen aan zaken als:

 • Een nieuw logo herontwerp maken
 • Inzicht toevoegen aan een nieuw recept dat u wilt ontwikkelen
 • Kunst maken voor de hoes van je nieuwe album

Probeer volgers te targeten met waardevolle talenten en inzichten en beloon ze vervolgens rijkelijk. Maak een ophef over de winnaar door ze op je blog te interviewen of je volgers naar hun andere werk te duwen. Mensen gedijen bij erkenning – die als onderdeel van de prijs zou kunnen worden beschouwd.

Een afbeelding die gebruikers aanmoedigt om hun favoriete recept te delen

Controlelijst

Competities vereisen dat al je eenden in een zeer nette rij staan voordat ze het aan de wereld aankondigen. U moet ervoor zorgen dat u iets voorafgaat voordat u live gaat. Doe dit door ervoor te zorgen dat je de benodigdheden hebt. Onderstaande checklist helpt u bij het beveiligen van uw bases.

De prijs

Het centrale personage in dit verhaal is de hoofdprijs. U kunt een paar gedifferentieerde prijzen opnemen of tien identieke prijzen. Zorg ervoor dat we precies weten wat er voor het grijpen ligt.

Het mechanisme

Het laatste wat je wilt, is de halve dag bezig zijn met een stortvloed aan vragen. Maak het deelnamemechanisme en de wedstrijdcriteria onmisbaar. Streef naar glashelderheid door je vooraf af te vragen hoe de winnaar wordt bepaald. Dit kan worden bepaald door:

 • Een stem
 • Een uitvoerende beslissing
 • Een gelijkspel

Welke route je ook kiest, het zijn allemaal cruciale dingen die van invloed zijn op de beslissing van je publiek om mee te doen.‍

Levering

Als de winnaar eenmaal is geselecteerd, hoe gaat u de prijs dan bij hen thuisbezorgd krijgen en wanneer? Zorg dat je dit weet en communiceer dit vooraf. Een ontevreden winnaar is de gemakkelijkste manier voor een competitie om averechts te werken

Succes meten‍

Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen is: Waar ruil je de prijs voor? Idealiter zou u een manier moeten hebben om dit te meten door te verwijzen naar gegevens die bepalen of uw concurrentie uiteindelijk een overwinning voor uw merk is geworden. Nog beter gewerkt dan verwacht? Super goed! Hoe kun je het volgend jaar groter maken?

Voorwaarden

Competities brengen emoties in het spel en die moet je beheersen. Iedereen wil winnen en soms worden mensen er wanhopig van omdat het belangrijk voor ze is. De beste manier om een geplaagde klant te verzachten, is door vanaf het begin eerlijk en transparant te zijn

Onmisbare posts op sociale media‍

Opname is een product van hype en hype is een product van voorbereiding. Maak dus wat tijd vrij om een aantal knallende graphics te ontwerpen. Gebruik deze om zoveel mogelijk mensen naar uw concurrentie te lokken. U zult versteld staan hoe een levendig ontwerp onbewust de opwinding kan verhogen. Laat het opvallen door de GoDaddy Studio- app te downloaden en onderweg je meesterwerk te maken.

Alle afbeeldingen in dit bericht zijn beschikbaar als bewerkbare sjablonen in GoDaddy Studio .

De post Promo-toolkit: een wedstrijd organiseren verscheen eerst op GoDaddy Blog .

Wanneer moet u uw marketing uitbreiden #1895

In aflevering 1895 praten Neil en Eric over Wanneer moet je je marketing uitbreiden? Marketing en business zullen altijd middelen en kapitaal nodig hebben, die beide eindig zijn. We horen van Eric over zijn ervaring met het hebben van te veel projecten tegelijk en hoe hij in staat was de zaken om te draaien en zijn marketing te stroomlijnen toen hij marketing als een investeerder benaderde. Stem vandaag af om alles te horen!

TIJDGESTEMPELDE SHOW OPMERKINGEN:

 • [00:20] Het onderwerp van vandaag: wanneer moet u uw marketing uitbreiden?
 • [00:25] Onze definitie van marketing uitbreiden.
 • [01:21] Waarom je over marketing moet denken als een investeerder.
 • [02:23] Voorbeelden van scenario's waarin u klaar zou zijn om uw marketing uit te breiden.
 • [03:20] Dat was het voor vandaag!
 • [03:38] Om op de hoogte te blijven van evenementen en meer te weten te komen over ons meesterbrein, ga je naar de Marketing School-site voor meer informatie of bel je ons op 310-349-3785!

Links genoemd in de aflevering van vandaag:

 • Abonneer je op onze premium podcast (met heel veel goodies!): https://www.marketingschool.io/pro

Laat wat feedback achter:

 • Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de reacties hieronder
 • Heb je genoten van deze aflevering? Zo ja, laat dan een korte review achter.

Verbind je met ons:

 • Neilpatel.com
 • Snelle Spruit
 • Overal groei
 • enkele korrel
 • Twitter @neilpatel
 • Twitter @ericosiu