ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Geavanceerde seo

Zien is zelf kunnen

Met een beetje hulp door video uitleg over geavanceerde seo is jouw site straks vindbaar.

seo cursussen door Greg.

Gratis

Niet alles hoeft geld te kosten.
Ook zonder budget zijn er vele interessante onderwerpen te leren.

Klein prijsje

Voor weinig veel opschieten?
Voor de betere cursussen vragen we geen hoofdprijzen.

Extra hulp

Bij betaalde cursussen is er support.
Zo sta je er niet alleen voor mocht er toch iets onduidelijk zijn.

Geavanceerd is easy

Echte ver gevorderde experts op wereldniveau hebben het zware werk voor jou al gedaan. Door zelf geavanceerde seo goed te begrijpen en hier ook ervaring mee te hebben is het mogelijk geworden om zelfs de meest geavanceerde seo makkelijk begrijpbaar te presenteren.

Zelfs al zal je slecht een beetje van de seo kaas hebben gesnoept gaat geavanceerde seo geen probleem voor je zijn. Zo duidelijk en makkelijk te volgen is het. Natuurlijk helpen de seo cursussen per video gegeven je mee.

geavanceerde seo

Wat is geavanceerde seo

Je hebt het doorgaans 12 in een dozijn seo wat we MainStream noemen en de creatieve versie wat de geavanceerde seo is. Het ‘out of the box’ denken is hier op het lijf geschreven. Geavanceerde seo geeft je meer mogelijkheden om in te zetten. Een andere manier van kijken is hier ook van toepassing. Waar MainStream seo ‘alleen dit’ doet of het bestaan er niet vanaf weet, daar gaat de geavanceerde seo ‘all the way’. Het is ook niet vreemd om dan te bedenken dat geavanceerde seo stukken sterker is.

MainStream versus geavanceerd

MainStream geniet verre uit van de grootste groep, daarom zijn het dan ook 12 in een dozijn. Ze weten wel dat geavanceerd beter is, maar zullen dit nooit toegeven. Sterker nog, ze bekogelen geavanceerde seo met termen als ‘Black Hat‘. Dit is jammer, het geeft publiek een onjuiste kijk op zaken.

Heel erg vindt het kleine groepje geavanceerde seo het niet. Bij ons telt alleen resultaat en dit hebben we blijvend in overvloed. Uiteindelijk wint resultaat altijd. Daarom stappen ook steeds meer MainStream volgers over naar de geavanceerde kant van seo. En natuurlijk zijn die welkom, we helpen elkaar beter te worden.

Geavanceerde seo is veilig

Wie roept dat geavanceerde seo onveilig is, weet niet wat die zegt. Bewijs het maar eens, het tegendeel bewijst dit echter keer op keer.

Onze websites zijn belangrijk, daar gaan we geen enge dingen mee doen die bestraft kunnen worden. Het is ook niet tijdelijk zoals vaak wordt gesuggereerd.

Eigenlijk is geavanceerde seo compleet veilig en blijvend. Oh en niet te vergeten dat het veel sneller resultaat geeft.

Het beste wat je kan overkomen

Ben je ondernemer? Je hebt vast ook een website om hier inkomsten uit te genereren. Zeker voor starters is tijd en geld altijd een issue. Nu kan je braaf 500 Euro per maand gaan betalen voor seo en/of link building om hoog in Google te komen. En dit maand na maand zonder dat je website inkomsten verkrijgt omdat het nog altijd niet vindbaar is. Dit zullen startende ondernemers niet lang volhouden.

Hier op zelfranken.nl doen we het anders. Je stopt slechts een beetje tijd in je seo. Je kan het zelf doen, en je verkrijgt rap resultaat waardoor je snel de eerste verkopen kan verwelkomen.

Terug lezen?