ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Zoals je ondertussen wel hebt gezien gaan we op zelfranken.nl een stapje verder. In deze cursus gaan we gratis backlinks aanmaken, onbeperkt en de kwaliteit bepaal jij zelf.

Deze backlinks gaan tevens zeer goed in samenwerking met onze tier linkbuilding. Zo kan je vanaf al je linkbuilding pagina’s naar deze geavanceerde backlink pagina linken om zodoende deze van een hogere authority te voorzien.

aan backlinks komen

Zelf ervoor zorgen

Het eerste wat je te binnen schiet is SPAMMEN. Massaal en in zeer korte tijd backlinks plaatsen. Hier zijn i.d.d. meerdere tools voor. En nee, deze willen we je niet aanraden of je moet echt weten wat je doet. Om je een hint te geven, minder dan 1% op de wereld kan dit doen zonder een penalty te verkrijgen.

Voor professionele linkbuilders zijn er ook tools beschikbaar. Hiervoor geldt ook dat de tool net zo goed is als de persoon achter de knoppen. Zelf hebben we ook ruime ervaring in deze. Echter is het hoofdzakelijk schijn dat bedriegt. Het werkt wel, maar voor dat maandelijkse bedrag? En je MOET door blijven gaan anders vervalt je ranking? Dit is niet de bedoeling vinden wij.

De oudste en meest bekende manier om aan backlinks te komen is gebruikmaken van startpagina’s. Wij zijn groots fan van deze, alleen niet op de ouderwetse manier. Want, na tientallen jaren is het startpagina concept nooit met haar tijd mee gegaan. En dit terwijl Google geen moment stil staat.

Het mooie van startpagina’s is dat er zoveel van zijn én je mag gratis je eigen pagina aanmaken. Wat je wilt is niet je backlink plaatsen en weg wezen. Oh nee, je wilt wat moois van jouw pagina maken zodat deze waarde opbouwt. Vullen met unieke tekst (spintax) afbeeldingen, misschien een video en Google Maps. Dan heb je een plek die jouw backlink waardig is.

streng zijn

Zeg vaker nee

Het is zo verleidelijk om op elk mogelijke plek die je tegenkomt jouw backlink naar MainSite te plaatsen. Maar wat als juist die link negatief werkt?

Een bekende zijn profiel pagina’s. Ja je mag hier je backlink plaatsen dus .. doe maar niet. De kwaliteit is zo laag ook al is de Domain Authority (DA) zo hoog. Wel zou je deze kunnen gebruiken om te laten linken naar bijvoorbeeld een social media kanaal of WEB2.0 zoals Google sites.

Wees gewoon heel streng als het gaat om een link naar jouw site.

WEB2.0 backlinks maken

Grote en bekende voorbeelden van WEB2.0 sites zijn onder andere WordPress en Tumblr. Je mag hier een eigen pagina aanmaken en vullen met bijvoorbeeld het onderwerp van jouw website. De Domain authority is vrijwel altijd aanzienlijk hoog dus ook erg in trek bij linkbuilders.

Er een zo mooi als mogelijke pagina van maken is absoluut een aanrader. We gaan immers voor kwaliteit om hoog in Google te komen weet je nog? Deze WEB2.0 sites staan zo dicht mogelijk bij de MainSite, om precies te zijn op tier 1. Ze kunnen tevens dienen als perfecte buffersite.

Terug lezen?