Leestijd: 2 minuten

Social Stacking

Social media seo

Social Media kennen we allemaal. We maken hier een profiel voor het bedrijf, promoten het zo goed we kunnen en hopen hiermee bezoekers naar onze website of webwinkel te trekken. Maar veel invloed heeft dit niet in je seo, erdoor hard gaan ranken zal jammer genoeg niet gebeuren. Of toch wel? Wat als er een manier is waarmee je Social Media gaat stapelen waardoor dit enorme invloed heeft op je rankings?
Dit noemen we social stacking het is gloednieuw en werkt als een gek.
social stack seo cursus
Koop deze cursus

  Hoogste graad veilige backlinks

  Onbeperkt gratis aanmaken

  Dofollow vanaf hoge autoriteiten

  Voor elke site/winkel/niche geschikt

  Gemakkelijk te volgen en te doen

  Nog nooit geziene seo techniek

  Prachtige resultaten in ranking

Is social stacking veilig?

Absoluut 100% veilig. We maken gebruik van alleen maar veilige vertrouwde websites. Onder ander zetten wij Twitter en Tumblr in met een combinatie van Google zelf. Hogere autoriteit websites en veiliger dan dit is niet te vinden.

Wanneer merk je verschil?

Dit hangt af van de niche waar je in werkt. Bij hogere concurrentie zal het iets langer duren. Ook afhankelijk is hoe goed jouw onsite seo is. Je kan verschil in resultaat verwachten vanaf 2 dagen tot ongeveer 3 maanden.

Social staking is een techniek die elke site behoort te hebben.

Wat is er zo interessant?

Alle grote bekende social media sites hebben een enorm hoge authority. Dit is interessant, maar het kan nog veel beter. Juist door het stacken wordt de linkjuice alleen maar meer en meer. Dit komt uit in de MainSite. Niet alleen de authority natuurlijk, maar net zo interessant is het optimaliseren per zoekterm.

Twitter dofollow

Hoofdzakelijk gaat er vanuit Twitter een urlverkorter, de T.CO omdat deze op Twitter staat is het ook nog eens een nofollow link. Het is niet slecht hoor, we zoeken alleen naar het ultieme.

Social Stacking met dofollow links is gewoon beter. Dit gaan we dan ook uitgebreid behandelen in de seo cursus. Natuurlijk laten we zien hoe je aan een Twitter Dofollow link komt én hoe dit optimaal te benutten.

Combinatie versterkt

Social stacking is al een geweldig sterk onderdeel van offsite seo. Maar we blijven hier niet bij steken. We kijken nog even naar de cursus startpagina tier linkbuilding. We hebben ongeveer 300 startpagina’s gratis weten aan te maken, helemaal geoptimaliseerd voor onze site en zoektermen. Het is zo makkelijk om vanaf hier ook backlinks te sturen naar je social media stack. Die page authority (PA) schiet dan ook nog eens omhoog. Je bouwt een compleet eigen netwerk aan die sterker is dan alle andere bestaande systemen.

Social stacking in combinatie met linkbuilding

De url’s die je vergaart vanuit het social stacken zijn er net zoveel als dat jij wilt. Er zit geen limiet op. Dit betekent dat je onbeperkt backlinks van enorme kwaliteit naar jouw site stuurt. Maar waarom alleen naar eigen site sturen? De pagina’s van je GMB (Google mijn Bedrijf) linken ook naar jouw site, dus pomp je GMB pagina’s op in authority. En die startpagina tier building cursus? Je hebt net zo onbeperkt aantal startpagina’s en geef ze eens een link naar je social url’s. Alles wat je aanraakt veranderd in hoogste kwaliteit.