Leestijd: 19 minuten

Alle meest profijtelijke optimalisaties in 1 cursus

seo cursus kopen pijl naar rechts

Beste koop seo cursus

€199,- incl. updatesGeavanceerde SEO technieken NIEUW in Nederland

Zoekmachineoptimalisaties maar dan verbeterd. Neem geen genoegen met BasisSeo wat iedereen al heeft.
Stap uit de kudde en kies voor GeavanceerdeSeo. Hoger in Googles resultaten dan concurrenten.

Over de zoekmachine optimalisatie cursussen

Bestaande uit video’s in jouw leeromgeving met onbeperkte toegang

seo cursus geavanceerde schema

Geavanceerde schema leren schrijven

Leer hoe je zelf geavanceerde schema schrijft. Automatisch gegenereerd script hebben je concurrenten ook, hiermee zal je niet jezelf van de massa los maken.

Vertel Google zo precies mogelijk over jouw onderwerp door verwijzingen vanuit het Json-LD script te maken naar wiki(data) en het kennisvenster van Google.

Verwerk je meest belangrijke variatie zoekwoorden, LSI zoekwoorden en entiteiten.

1: Binnenkant van afbeeldingen (EXIF) van schema voorzien

We beginnen makkelijk met een klein scriptje te leren schrijven die we gaan inzetten voor afbeeldingen. Google is een geavanceerde zoekmachine die zowel de voorkant als de EXIF van afbeeldingen kan ‘zien’ en begrijpen. Schema in afbeeldingen is onbekend in Nederland wat jammer is want het verhoogt seo op elke pagina waar deze afbeeldingen worden opgeroepen.

article schema cursus

2: Article schema

De tweede cursus geavanceerde schema schrijven gaat de diepte in met 1 van de meest gebruikte script soorten, @Article.

Je leert dingen die ruim 95% van de Nederlandse seo specialisten niet kunnen en weten. Het is dus vrij zeker dat hier grote voorsprong mee valt te behalen gezien concurrerende sites dit niet zullen hebben.

cursus pagina seo

Geavanceerde pagina SEO

Pagina seo op het hoogste niveau én gemakkelijk na te doen. Hier ga je jezelf helemaal loskoppelen van MainStream seo. Al het gratis na geroep berust nu eenmaal niet op waarheid.

In meerdere video cursussen ga je keer op keer meemaken mét bewijzen dat zoekmachine optimalisatie toch echt anders in elkaar steekt dan wordt voorgehouden. Het verschil is betaalde informatie.

pagina tekst

3: Pagina teksten

Op goed geluk schrijven en hopen dat Google het wat vindt? Eigenlijk weet Google al behoorlijk veel van jouw onderwerp af, de machine verwacht dan ook woorden die binnen de tekst voorkomen.

Aantal woorden en kopteksten met de verwachte (variatie) zoekwoorden, LSI en entiteiten erin. En wat zijn dit eigenlijk?

pagina extra seo

4: Onderscheid verhogen

Standaard pagina seo zoals iedereen in Nederland heeft plaatst je ook standaard op pagina 3 (en verder) in Google’s resultatenpagina’s. Daarom tips and tricks om het onderscheid in seo te verhogen.

Door simpelweg wat toevoegingen te plaatsen maak je jezelf al los van de massa. Ook bezoekers zullen de extra’s weten te waarderen.

offsite seo cursus

Cursus offsite seo

De sterkste technieken met benodigdheden voor uitmuntende offsite seo. Waar backlinks falen doet tier linkbuilding het werk.

Je krijgt bij de seo cursus toegang tot het blogsite netwerk van ZelfRanken.nl. Deze bestaat uit 20 hoogwaardige blogsites elk op uniek IP adres en uitgerust met Elementor pro, Rank Math pro en dubbele indexers zodat jouw aangemaakte pagina ook echt wordt geïndexeerd.

tier 1 linkbuilding

5: Tier 1 met hoogst mogelijke overeenkomst

Backlinks die het dichtstbij jouw site (MainSite) staan noemen we tier 1. Het is absoluut een must have om deze zo goed mogelijk te hebben.

De eerste tier is het meest belangrijkst, daarom is de kwaliteit samen met overeenkomst het hoogst. Je gaat blogsite pagina’s maken en optimaliseren voor jouw zoekwoorden.

tier 2 linkbuilding

6: Beste tier 2 linkbuilding

Tiers wilt zeggen dat je backlinks ook backlinks krijgen. Met de tier 2 gaan we naar de tier 1 linken. Merk ook de kracht van tier linkbuilding.

Door links in een rij te plaatsen leren we Google over het belang van jouw backlinks. Hoe hoger de autoriteit van deze des te belangrijker ze worden bevonden.

7: Autoriteit verhogen

Met linkbuilden verhogen we al autoriteiten maar dat kan beter. Je gaat leren om honderden super veilige Google links te plaatsen naar jouw site en elke backlink pagina.

Dankzij hoge autoriteit ranken zoekwoorden makkelijker en sneller. Deze wetenschap mag je zo vaak en zo veel gebruiken als je zelf wilt. Juist omdat het Google links zijn is er geen enkel gevaar. Nooit iemand ter wereld heeft ooit last ondervonden door links vanaf Google eigendommen.

SEO training

Bestaande uit video’s. Altijd en onbeperkt kunnen inloggen tot jouw leeromgeving.  • Word ook master in zoekmachine Google dankzij simpel te volgen optimalisaties.
  • Uitgelegd en laten zien in een aangenaam tempo op een luchtige manier
  • Vernieuwde en altijd up to date seo-technieken
  • Geen extra kosten bij uitbreidingen

SEO dat bezoekers uit dé zoekmachine trekt

Je ziet wel in de grafiek wanneer er met de s.e.o. cursus begonnen is

begonnen met zoekmachineoptimalisatie

pagina seo cursus

Ervaring in pagina s.e.o. opdoen

Zoals gezegd gaan we in deze zoekmachine optimalisatie cursus verder dan basis-seo. Moet je nog je eerste website online zetten of kan je al een pagina aanmaken en optimaliseren? Je zal merken dat je steeds beter in s.e.o. wordt door middel van ervaring opdoen.

We gaan niet meteen in het diepe springen en hopen op goede afloop. Als eerst laten we jouw site (MainSite) even met rust. We oefenen op het blogsite netwerk van ZelfRanken.nl om daar pagina’s te maken en optimaliseren. We kunnen deze perfect gebruiken om backlinks op te plaatsen. Zo slaan we 2 vliegen in 1 klap.

seo cursus uniek content

Cursus uniek content optimaliseren

Uiteraard is het begin van de cursus het makkelijks. We leren hier hoe we voor offsite-seo makkelijk aan teksten komen. Dit bespaart ons heel wat schrijfwerk. Let wel, deze technieken zijn uitsluitend geschikt voor offsite-seo en NIET op de MainSite.

De blogsites waar we mee werken zijn allemaal uitgerust met seo-plugin Rank Math pro. Hierdoor komen we achter belangrijke informatie zoals hoeveel woorden en welke woorden gelden voor jouw gekozen zoekwoord.

beste seo cursus

Training in doen en profijt behalen

In elke cursus video gaan we steeds een stapje verder. Het gedane werk is zeer goed geschikt voor de doeleinden dus we hoeven niks aan te passen, al mag dat natuurlijk wel.

Het doel is kennis en ervaring vergaren zodat we dit meenemen naar de belangrijkste plek op het internet, jouw website. Ondertussen dat we hard bezig zijn op de blogsites zie je dankzij de eerste backlinks al een positieve stijging in Google’s resultatenpagina.

Het s.e.o. cursussen pakket

Cursus seo € 199,-

Inclusief toegang tot blogsite netwerkCursus SEO voor mainsite en offsite

Het totaal pakket in 1 cursus. Je opleiding bestaat uit alles wat nodig is voor goede search engine optimization. Dit betekent dat we werken aan zowel onsite-seo (website en pagina optimalisatie) en offsite-seo (backlinks en linkbuilding).

 

Je kunt onbeperkt inloggen, op eigen tempo leren, en meer voordelen.

De leerstof staat online, je hoeft nergens fysiek heen om de seo cursussen te volgen. Waardevolle optimalisatie kennis blijft altijd en overal zonder limiet toegankelijk. Ons doel is de beste en enige s.e.o. training te worden die je ooit nodig zal hebben. Veel om mee eenvoudig te studeren terwijl het je weinig geld kost.

Website beter vindbaar maken

Maak een bezoekersmagneet van jouw website. Al het geïnteresseerde publiek uit jouw doelgroep kan je makkelijk in de zoekresultaten van Google vinden omdat je bovenaan staat.

Geen vooropleiding nodig

De videolessen zijn voor iedereen te begrijpen, je hoeft geen vooropleiding te hebben maar een gezond verstand kan geen kwaad. Bij eventuele vragen is er support aanwezig.

seo specialist worden door cursus zelfranken
seo cursus schema

Beter schema schrijven dan plugins en seo specialisten

Waar ZelfRanken.nl tevens in uitblinkt is het geven van Schema Json-LD cursussen. Binnen het uur ben je meester in het schrijven van dit script. De meest belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie van huidige tijd zitten hierin verwerkt. Dit is een gevoelig puntje want de meeste seo specialisten kunnen dit niet.

Training professionele tier linkbuilding maken

Een linkprofiel om van te smullen. Het meest krachtig denkbare is tier linkbuilding waarvan de belangrijkste backlinks het dichtstbij de MainSite staan, de tier 1. Laten wij jou nu gratis voorzien van een heel blogsite netwerk dat de hoogste overeenkomst kan aanmaken voor jouw zoekwoord. Weer zoiets dat geen ander kan aanbieden.

linkbuilding

Vraag en Antwoord op veelgestelde vragen

Wat is de inhoud van deze online training?

Binnen de opleidingen online cursussen aangeboden door ZelfRanken.nl verkrijg je toegang tot de meest profijtelijke informatie over opbouw in onsite en offsite-seo.

  1. Tier linkbuilding
  2. Offsite pagina SEO
  3. Onsite pagina SEO
  4. Geavanceerd Schema Json-LD script
Waarom kiezen voor online cursussen?

Online cursussen zoals de onze worden via video’s gegeven. Je hoeft niet in je agenda tijd vrij te maken en geforceerd geïnteresseerd tussen medestudenten plaats te nemen. Als dit wel voor jou werkt, kies daarvoor. Hier heb je alle vrijheid, je kan in je account inloggen wanneer en hoe vaak je maar wilt. Iets niet begrepen? Spoel de video een stukje terug of vraag het aan online support.

Beste manier van online studeren

Geheel in eigen tempo studeren. Inloggen wanneer het uitkomt. Voor altijd toegang tot jouw leeromgeving. Online support aanwezig.

Waarom is dit de beste seo cursus?

ZelfRanken.nl zal nooit beweren dat andere seo cursussen niet goed zijn. Veel is wel met elkaar vergelijkbaar. Maar laten we eerlijk zijn, dat is wat basis-seo is. Hier gaan we stappen verder met informatie en technieken.

Wij implementeren tactieken die doorgaans niet in Nederland bekend zijn. Plus geven we gratis toegang tot ons eigen Blogsite Netwerk waar men al het geleerde direct in de praktijk kan brengen. Aangezien niemand anders dit aanbiedt vinden wij dit de beste seo cursus, en wie weet jij misschien straks ook.

Voor welke landen is deze kennis geschikt?

De training voor Onsite-Seo is voor wereldwijd geschikt. De Offsite-Seo is tevens wereldwijd geschikt. Voor gebruik van Blogsite Netwerk geven de landen Nederland en België het meeste profijt.

Training search engine optimization

De bedoeling van deze training search engine optimization is dat je nooit meer nodig hebt. We willen we je bijhouden op alle updates van Google zonder extra bijbetalingen want wij weten als geen ander dat het leven duur genoeg is. Onze training seo wilt alles geven wat het meest profijtelijk is. Ofwel trainingen die er echt tot toe doen die continu worden geüpdatet en/of herzien nagenoeg de veranderingen die Google ondergaat.

 


Cursus SEO

De meeste weten s.e.o. wel maar doen het niet

Elke seo-specialist roept het “linken vanaf overeenkomend content“. Dat slaat de spijker op z’n kop. Ondertussen is de kennis aanwezig om een zoekwoord in Rank Math zo te optimaliseren dat de score 80 of meer uitwijst. Voor onsite-seo wordt dit ook zo goed mogelijk gedaan. Maar offsite-seo dan worden er links vanaf startpagina’s geplaatst, of linkruil, of IETS dat niet dusdanig overeenkomend content bevat dat wel zou moeten.

Wij gaan seo in onze cursussen zoveel beter doen

Bij de meeste mensen (misschien wel iedereen) die al iets van S.E.O. af weet is het eerste kwartje nu gevallen. “Aha dus daarom werken startpagina links dus niet, en backlinks vanaf blogs die wel over het onderwerp gaan maar niet de vinger op ze zere plek weten te leggen”.

Nou dat is het punt, al is ‘werkt niet’ een beetje overdreven. Er zit heus wel iets van profijt aan vast. Maar optimaal? Dat gaan we juist in deze cursus seo wél aanpakken.

Maar eerst search engine optimization (SEO) onderzoek

We gaan niet zomaar als een dolle stier ergens beginnen en ‘wel zien waar het schip strandt’. We pakken het aan zoals de gezegde luidt: bezint eer ge begint.

Je wordt stap voor stap meegenomen in de meest effectieve manier van zoekwoordonderzoek. Uitbreidingen en nieuwe suggesties gaan we later per ongeluk ontdekken.

Cursussen om te hebben

vindbaarheid in Google verhogen door je website te verbeteren

Belangrijke pagina optimalisatie cursussen

Belangrijk om te weten is dat pagina optimalisatie voor onsite-seo anders is dan offsite-seo. Ga je werken met onze blogsites dan hoeven die pagina’s helemaal niet bovenaan in Google te komen (kan ook niet). Wat ze wel moeten doen is zoveel mogelijk kracht en overeenkomst opbouwen naar de MainSite.

Des al niet te min kan het zeker geen kwaad om beide zeer goed te optimaliseren. We kijken bijvoorbeeld naar hoeveelheid aan exact match keywords en variations. Dit in alt tags samen met hoofdtekst bestaande uit de benodigde aantal woorden. 

Dat is voor vele ondernemers net even teveel van het goede. Dus is er een keuze aanwezig binnen de seo cursus. Zo kan je kiezen om zelf SPINTAX te leren schrijven. Of wie liever kunstmatige intelligentie het zware werk wilt laten opknappen is daar ook ruimte voor. (content AI niet inbegrepen)

Verbetering in organische zoekresultaten

Het punt van boven je concurrentie in de organische zoekresultaten staan is dat jouw optimalisaties van een hoger niveau moeten zijn. Alleen dit zorgt voor voorsprong. Al het andere doet niks dan zoekwoorden in de kudde van organische zoekresultaten pagina 3 en verder. Wie dit wilt leren moet zeker eens onze video cursussen bekijken. Het bewijs dat het jou ook gaat lukken zal niet lang op zich wachten. Toch problemen? Neem gerust contact met Greg op.

Waarom geen gratis cursus volgen?

Alles in het leven komt met een prijs. De prijs van gratis wil je niet betalen want dit gaat ten koste van je online marketing met daarbij je bedrijf. Je studeert namelijk niet om een toevallig gevonden artikel gelezen te hebben, nee je studeert aan de hand van iemand die weet hoe zoekmachine marketing wordt gedaan. En raad eens? Die persoon wordt betaald.

geavanceerde schema cursus

Cursus Schema Json-LD leren schrijven

Je zal ondertussen doorhebben dat dit niet een doorgaans “seo cursus” is. We halen alles uit de kast om jouw website of webwinkel hoog in Google te brengen.

Ongetwijfeld dat je zelf nog nooit schema Json-LD hebt geschreven. Misschien weet je niet eens wat het is of waarvoor het dient. Dit alles is absoluut geen enkel probleem.

Vertel aan Google waar je pagina over gaat, dan snapt de machine het beter en kan je daardoor hoger in de rankings plaatsen. En dit is wat we gaan doen 🙂

afbeelding seo maken

Afbeelding optimalisatie cursus

Een sterk onderdeel wat extra wordt uitgelicht in pagina seo is afbeelding optimalisatie. Een afbeelding staat voor 1000 woorden? Nou als wij het hebben geoptimaliseerd spreekt het boekdelen voor zoekreus Google.

Gevorderde SEO cursussen voor Google

geavanceerde seo

Extra toevoegingen tellen zwaar mee cursusseo

Toegevoegde waarde geven telt zwaar mee. Om extra duidelijk te zijn, basis seo doet niet meer dan minimaal benodigd is. Wij gaan stukken verder en breiden uit waar we kunnen. Optimalisatie is als een werkstuk inleveren zoals we vroeger op school deden. Een beetje meer aan tekst schrijven, die extra krantenknipsels of foto’s toevoegen, het hielp allemaal mee om het eindcijfer te verhogen. Wat dat betreft is er weinig veranderd, weer moeten we die extra slag maken om hoger te eindigen en meer bezoekers te verkrijgen.

Alsmaar beter in seo worden

De drang om alsmaar beter te worden is groot bij ons. En daar zijn we dan niet uniek in. Natuurlijk wilt jouw bedrijf ook steeds hoger op de ladder, en kijk naar Google, die zoekmachine spuwt de ene naar de andere update uit. ZelfRanken.nl gaat absoluut mee in die vooruitgang en neemt de cursusinhoud daarin mee. Zonder extra bijbetaling voor jou om te gebruiken.

beste bezoekers

Maak indruk op je bezoekers

Je bezoekers en toekomstige klanten de indruk geven dat ze bij jou moeten zijn en nergens anders. Mensen vergelijken nu eenmaal en weetje? Google doet dat ook. Maak de best mogelijke indruk op mens en machine zodat je zeker weet dat jouw site niet ergens op pagina 2 of verder beland.

Google SEO is voor mensen bedoelt

Optimaliseren doen we in eerste instantie voor mensen. Jouw bezoekers zijn het belangrijkst. Volg je die regel? Dan heb je al een groot deel van Google SEO onder de knie.

Kun jij al optimaliseren?

website optimalisatie
website optimalisatie

Search Engine Optimization (SEO)

Het hele geval van search engine optimization is dat de zoekmachine leert van ons. Wat vinden wij belangrijk, wat werkt voor ons het lekkerst? Hoe belangrijker wij als mens zijnde iets vinden des te belangrijker dit een rol krijgt binnen het algoritme.

Werking van seo cursus inhoud

Deze Seo Cursusinhoud had ruim een half jaar met ongelooflijk veel uur aan bouwen, video’s opnemen en hoofdzakelijk testen achter zich. Met als eindresultaat het werkt! Volg de uitleg en het kan niet misgaan. Is jouw resultaat niet wat je had gehoopt? Neem contact op met Greg, je staat er niet alleen voor. 🙂

Cursusgever in search engine optimization

Onze cursus search engine optimiazation is online op elk gewenst moment te volgen. Je hoeft dus geen agenda bij te houden wanneer de opleiding begint. Jammer genoeg is subsidie nog niet van toepassing. Om dit een beetje goed te maken geven we heel wat gratis seo informatie op deze website weg.

Blij de beste opleider seo cursus te zijn

Onze geavanceerde seo is absoluut sterk en we willen dan ook onze eigen concurrentie verslaan. Wie weet gaat de “winnaar beste opleiding” in de toekomst naar ZelfRanken.nl toe.

linkbuild uitbesteden - linkbuilding specialist en bedrijf

Online marketing opleider met seo cursus

Zichtbaarheid verbeteren van jouw online onderneming is een must. Op het internet over marketing bijleren hoort daarbij, we mogen ons trots noemen als ook jij ons als opleider aanwijst.

Seo cursus om als een filter bezoekers uit Google te halen

Google is 1 van de meest belangrijke bronnen om gratis bezoekers vandaan te halen. Het is zelfs zo dat menig online onderneming het niet gaat redden als de bedrijfswebsite niet voldoende in het zicht staat. Alle reden dus om niet op onze cursus seo te besparen.

CursusSeo opleiding search engine Online cursus

Wie cursusseo gaat vergelijken merkt dat de opleiding search engine van ZelfRanken.nl beter is dan alle anderen. Niet dat andere seo specialisten niet met de zoekmachine reus overweg kunnen, zeker niet, ze verstaan hun beroep. Wij gaan alleen een stap verder en bieden meer en dat geavanceerd omdat iedereen al de basis doet.

SEO cursus met succes in het Nederlands

SEO cursus in het Nederlands gegeven. Bekende in zoekmachine optimalisatie weten dat Nederland en SEO ver van elkaar af liggen. Over de grens is men veel verder in het optimaliseren van websites en pagina’s. In het buitenland worden dan ook de beste cursussen voor SEO gegeven. Alleen zijn die in het Engels, best moeilijk te volgen en verschrikkelijk prijzig.

Om het beste uit alle werelden samen te brengen is ZelfRanken.nl gekomen met eigen cursussen in SEO met directe bron de internationale seo. Wel de meest begeerde kennis in duidelijke taal verkrijgen zonder torenhoge kosten.

Internationale seo

Net dat stapje meer doen cursusseo met linkbuildingtactieken

Zoals zo vaak wordt net dat stapje meer doen gewaardeerd. Bijvoorbeeld door jouw klanten, of door de werkgever. Met optimalisatie is het net zo. Google weet die extra energie te waarderen. Mits het uiteraard iets aan het onderwerp toevoegt.

Moet je seo snel ranken? Dat kan!

Wel afhankelijk van het te optimaliseren zoekwoord kan je letterlijk binnen 1 week bovenaan in Google komen te staan. Dit betekent dat er veel werk in weinig tijd te doen is. En alles wat je doet moet van te voren zorgvuldig zijn uitgewerkt. Dan niet de korte slagen en lange termijn mentaliteit maar alles wat er direct tot toe doet. Ook dit is te leren in onze seo cursus.

Altijd zoekwoordonderzoek voor content

Denk je te weten met welke zoekwoorden je hoog in Google wilt staan? Had je gecontroleerd of hier wel zoekvolume achter zit, of het ook haalbaar is, en welke andere zoekwoorden je concurrentie heeft gebruikt? Zoekwoordenonderzoek geeft je alle informatie die je nodig hebt, hierna is het bijna kinderspel.

seo trainingen | opleiding video seo cursussen | website optimalisatie
seo trainingen

Alleen het hoofdzoekwoord in de linktitel stoppen van backlinks en intern linken gaat niet goed. Probeer hiervan in de plaats eens ruimer de anchors te gebruiken. Variatie zoekwoorden zijn de eerste keuze, hierna zijn semantiek entiteiten een aangename geoptimaliseerde uitbreiding.

Is de seo-cursus alleen op Google gericht of werkt het ook op andere zoekmachines?

Al kunnen we veel zoekmachines opnoemen deze seo-cursus is hoofdzakelijk voor Google geschikt. Het blogsite netwerk van ons wordt naast Google ook goed geïndexeerd door Bing en Yahoo. Dus voor linkbuilding kunnen we hiermee een duit in het zakje doen voor meerdere zoekmachines. Voor onsite-seo zit er helaas te veel verschil tussen die zoekmachines. Uiteraard hebben we voor de grootste en hierdoor meest belangrijke gekozen, Google.

Linkbuilding is het doordachte systeem om zoveel mogelijk resultaat binnen de zoekresultaten voor zoekwoorden te behalen. Er zijn verschillende systemen voor linkbuilding bekend, wij concentreren ons op de meest krachtige vorm, tier linkbuilding.

Zoekwoorden die weinig zoekvolume hebben, laat zeggen enkele tientallen hebben doorgaans weinig of zelfs geen linkbuilding nodig. Gaat het zoekvolume omhoog dan betekent dit ongetwijfeld dat er meer concurrentie op dit zoekwoord bestaat. Het is essentieel om hoogwaardige backlinks welke bestaan uit hoge autoriteit en hoofdzakelijk overeenkomst tussen bron en doelpagina bevatten.

Cursussen voor MKB

Nooit beperkt met Cursus SEO ZelfRanken.nl

Wie heeft nu niet de strategie om altijd bij de tijd te zijn? Uiteraard zijn er vele cursussen over zoekmachine optimalisatie te vinden die na verloop van tijd een update krijgen en waar je weer voor moet betalen. Bij Zelfranken.nl ben je nu niet beperkt en nooit niet.

Instructor zoekmachineoptimalisatie

Een heuse master binnen het zoekmachineoptimalisatie wereldje is jouw cursusleider Greg. Er wordt geroepen dat ervaring belangrijk is, nou dat heeft hij langer dan Google bestaat. Maar laten we eerlijk zijn, sinds dien is er zoveel veranderd dat er nog geen 1% is overgebleven van de zoekmachine optimalisatie toen naar nu. Dus die ervaring gooit Greg maar al te graag in de prullebak.

Nu we het hier toch over hebben, zelfs 3 jaar geleden zag het algoritme er alweer anders uit vergeleken bij huidige tijd. Dus wat zegt die ervaring dan? Ok dus Greg die ongeveer 25 jaar ervaging in zoekmachine optimalisatie heeft zegt dat dit niet van belang is.

Wat dan wel zal je jezelf afvragen? Nou leren, educatie is bij uitstek het verschil tussen Greg en menig ander seo specialist. Greg leert nog elke dag bij, zelfs 25 jaar verder zit ie nog altijd in de schoolbanken om bij de nieuwste ontwikkelingen te bestuderen. Dus wat telt? CURSUSSEN! en dáár uit internationale seo komt die kracht vandaan. Dat is wat telt, niet hoeveel jaar ervaring.

SEO cursussen voor zoekmachine marketing

Learning onlinemarketing van mede ondernemer

Zoekmachineoptimalisatie leren van een bureau? Dat mag, die hebben immers prachtige video’s en zien er allemaal gelikt uit. Je kan ook kiezen om iets aan te nemen van een mede ondernemer die weet wat het is om niet in loondienst te zijn. De video’s zijn lang niet zo mooi, máár de informatie zou zomaar beter kunnen zijn. Online marketing doe je immers niet voor jezelf als seo-expert, dat doe je voor de mensen die je betalen. Daar gaat alle tijd inzitten, niet in een schoonheidsbehandeling om de volgende YouTube video van 4 minuten op te nemen.

blognetwerk van beste seo cursus Nederland (2)

SEO Nederland

Het doel van ZelfRanken.nl met cursusleider Greg is om SEO in Nederland te verbeteren. Niet alleen hier op deze website maar ook in de FaceBook groep DTVSEO. Daarnaast helpt Greg ook nog in andere Nederlandse groepen om een ieders seo-vraag te beantwoorden. Ook de beste cursus seo van Nederland volgen? Dat kan wel eens de meest belangrijke keuze van je online onderneming zijn.

Beste SEO cursussen in 1 website

Je hoeft niet langer het internationale internet af te speuren naar de beste seo cursussen en vele duizenden Dollars te betalen. ZelfRanken.nl weet heel goed dat Nederland niet zo’n fan van betalen is en al helemaal niet als het gaat om veel geld. Dat is 1 van de redenen om voor ons cursussen seo in Nederland te geven.

linkbuilding uitbesteden aan linkbuilder

Onze cursussen maken van je website een bezoekersmagneet

Enorme aantallen bezoekers uit Google verkrijgen zonder advertentiekosten? Ook jouw website kan die bezoekersmagneet worden waar je altijd al van had gedroomd. Met gemak is alles volledig toepasbaar. En mocht er toch een vraag zijn kan je Greg bereiken en je krijgt alle support die je nodig hebt.

Search Engine Optimization uitbesteden

Jouw tijd als ondernemer is kostbaar en zoekmachineoptimalisatie kan geen voorrang krijgen? SEO uitbesteden is een mogelijkheid waar veel gebruik van wordt gemaakt. Of wil je even samen met seo-specialist sparren? Greg zet je snel en duidelijk op de rails.

Wat kost deze waardevolle cursus?

Voor 199 Euro ben je voorgoed af van speuren naar waardevolle seo-kennis. Is Google met een update gekomen? Dan gooien wij er indien van toepassing een gratis cursus bij. Voor nog geen tweehonderd Euro als investering in eigen bedrijfswebsite is dit de makkelijkste keuze om te maken.

Meerdere domeinnamen in beheer?

Het komt wel vaker voor dat een ondernemer meerdere domeinnamen in beheer heeft. Dan maakt het nog meer zin om onze cursussen te kopen. Ook ons PBN gebruiken? Dat mag tot 5 verschillende domeinnamen. Hierboven noemen we het profesioneel gebruik en wordt er een jaarlijkse fee gevraagd.

WordPress optimalisatie en elk ander platform

De meeste Nederlandse ondernemers hebben wel gekozen voor het platform WordPress, een goede keuze. Onze seo die we leren maakt gebruik van WP als voorbeeld. Maar je mag elk ander platform gebruiken, de zoekmachine optimalisatie blijft het zelfde.