ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Cursus seo

Zet de juiste basis

Hoe leuk en interessant seo ook is. Je behaalt pas resultaat als de basis van jouw site goed is. Silo structuur en intern linken zijn enkele van de seo cursussen die je fundering sterk maakt. Na het aanmaken van een gratis account vindt je nog veel meer (gratis) video’s met de juiste informatie.

SEO kracht van social

De enorm sterke social media websites worden op unieke wijze ingezet ter behoeve van seo. Door deze ook nog eens met elkaar te stapelen (stacken) ontstaat er zoiets krachtigs dat jouw zoektermen alleen maar willen stijgen in Google’s resultaten pagina’s. Dit zonder onderhoud aan je kanalen.

Beter dan plugin

Dat een seo plugin voor jouw schema zorgt is leuk, dat doen ze ook voor al je concurrenten. Er is dan ook weinig unieks aan om jezelf los van de massa te maken. Zelf schrijven is wel zo simpel te verwezenlijken, en ook nog vele malen beter dan het automatisch gegenereerde.

seo cursus

Waarom seo cursus?

Er wordt veel geschreven over seo dat gratis te lezen is. Of die informatie up to date is na zoveel Google-updates? Eigenlijk, als we gaan zeggen waar het op staat komt dat allemaal uit begin jaren 2000.

Een betaalde seo cursus volgen staat niet in vergelijking. Onze seo technieken zijn van het heden met uitzicht op nabije toekomst. Het verschil tussen gratis lezen en betaald kijken ligt dan ook in de rankings.

Mogelijk heb je zelf al ondervonden dat je seo maar niet wilt opschieten. Je bent nu toe aan het stevige echte werk, onze cursussen.

349 Euro
seo cursussen goud bundel

seo cursussen goud bundel

Social + Startpagina + Schema
Uitbreiding van zilver bundel met het leren schrijven van geavanceerde schema. Uiteraard is de Json-LD inzetbaar op MainSite. Extra bijkomstig zijn alle Tier 1 startpagina's die dit schrift toelaten.

Dit is uniek want zelfs de beste WEB2.0 sites als WordPress en Blogger laten dit niet toe. Hier ga je het extra grote verschil met je concurrentie maken.

Volg deze cursussen

299 Euro
seo cursussen zilver bundel

seo cursussen zilver bundel

Social Stacking + Startpagina Tier
Met deze sterke combinatie link je vanuit je hoogwaardige honderden startpagina's niet alleen naar de MainSite maar ook naar de social url's.

Op deze manier verhoog je de Page Authority (PA) bij reeds super Domain Authority (DA) 80 t/m 100. Alleen al gezond verstand zegt wat dit met je ranking gaat doen.

Start deze cursussen

€ 249
social stacking - seo cursus linkbuilding

Social Media Stacking

Het nieuwste, beste, sterkste op het gebied van offsite seo. Social stacking geeft spectaculaire ranking resultaten aan elk soort site op elk soort platform en van alle domein leeftijden. Easy te volgen cursus.

Je bouwt een eigen netwerk van hoogwaardige, veilige, vertrouwde sites waaronder Twitter en Tumblr. Deze en meer stapelen we op unieke wijze voor het beste seo resultaat.

Goede combi met Startpagina Tier Building

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
backlink uitbreiding

Backlink uitbreiding

Heerlijk geavanceerd en gratis bezig zijn om je backlink en link building profiel een super boost te geven. Onbeperkt inzetbaar kan je het zo gek maken als je zelf wilt.

Start deze cursus

29 Euro
pagina seo

Pagina SEO

Een stapje verder dan je gewent bent. Simpel, goed te volgen en natuurlijk effectief voor je ranking. Pagina seo met pit.

Deze seo cursus maakt gebruik van WP in combinatie met Elementor.

Start deze cursus

99 Euro
geavanceerde schema - seo cursus

Geavanceerde schema schrijven

Zelf schema schrijven, het is zo makkelijk. Beter en geavanceerder dan je concurrentie is een zekerheid. In Jip en Janneke taal gebracht, geschikt voor beginner en ultra experts.

We verslaan plugins op onze sloffen door Google zeer gericht over jouw niche te vertellen. We kloppen aan bij wikidata/pedia én meerdere Knowledge Graphs.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
schema logo

Schema.org logo

Een korte maar effectieve cursus om je logo in Google als optimalisatie te verkrijgen. Dit met schema Json-Ld welke je hier kan downloaden.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
afbeelding seo maken

Afbeelding seo maken

Afbeeldingen seo maken is goed voor je pagina-seo en het verbeterd vindbaar maken in Google afbeelding zoeken. Gratis schema Json-LD script voor je EXIF

Start deze cursus

179 Euro
startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

We vullen startpagina's met unieke teksten die wij eenmalig met spintax schrijven. Plus geven we Google al het andere dat het wilt. Zo hebben wij niks meer te maken met die oude linkfarms uit 1998. Maar gaan wij voor kwaliteit pagina's.

Start deze cursus

Gratis
spintax

Spintax schrijven

Unieke teksten niet zelf schrijven maar laten genereren? Schrijf spintax en verhoog de productiviteit in record tijd.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
seo cursus silo structuur

Site structuur en intern linken

Voorzie je website van de best mogelijke fundering. Vanaf hier kan het bouwen aan SEO gaan beginnen.

Start deze cursus


Geheel jouw succes

Je werkt zelf aan je seo en/of linkbuilding in geheel eigen tempo. Je leert wat bij, en uiteindelijk is het leuk om je eigen vorderingen bij te houden.

De seo cursussen zijn van deze tijd en zeer goed begrijpbaar. Vele cursisten gingen je voor en hebben reeds posities hoog in Google weten te behalen met hun meest belangrijke zoekterm(en).

Vindbaarheid heeft niks met geluk nodig, maar met kennis.

cursus seo

Basis SEO voor beginners

Voor wie begint met een site op te zetten. Je bent als eerste bezit met de basis seo en site structuur. Ben je nog aan het oriënteren over welk platform je wilt? Bezint eer ge begint is altijd verstandig en zeker in het beginsel. Platformen zoals Wix en Jimdo zijn makkelijk om een site online te krijgen. Alleen is de SEO (technisch) vrijwel altijd een draak, plus geven ze geen volledige toegang en maken gebruik van gedeelde bestanden.

Seo plugin kiezen (WordPress)

Als je de beste keuze voor jouw site hebt gemaakt, vaak is dit WordPress omdat je er alle kanten mee op kan, dan is het tijd om stil te staan bij welke SEO-plugin je wilt gebruiken.

Vele kennen alleen Yoast, of hebben nooit iets anders geprobeerd. Er wordt volop beweerd dat dit ook de beste is. Dat is best vreemd als er nooit iets anders is geprobeerd toch?

Als we alle seo-plugins naast elkaar leggen en beoordelen. Dan zeggen de internationale seo-experts dat Yoast juist de minst goede is. In Nederland begint dit geluid ook harder te worden.

Rank Math aan kop

Zelfranken.nl zweert bij RankMath. Deze plugin bezit veel meer, betere programmering, draait lichter, en vooral geeft het de meeste baat.

Niet geheel onbelangrijk, volgens de commerciële gebruikers is het ook gebruiksvriendelijker dan concurrerende seo-plugins.

Waar RankMath erg sterk in is. Het onderdeel schema. Je geeft alleen aan welke niche zo dicht mogelijk bij jouw site ligt en RankMath doet de rest.

Meta tags, titels, beschrijvingen invullen kan je ook rustig aan deze plugin overlaten. Plus de analytics en 404, redirect en … allemaal prachtig.

schema cursussen

Schema.org uitgelegd

Een belangrijk deel aan seo cursussen is het onderdeel schema Json-LD. Als je hier nog nooit van hebt gehoord, dat is ok, geen paniek.

Schema script geeft in het kort aan Google door waar jouw site over gaat. Al ziet het er op eerste gezicht imposant uit, het valt te doen als je er maar even voor gaat zitten.

Zelfranken.nl legt je uit en geeft je voorbeelden die je gratis kan downloaden. Dit alles geavanceerd, dus verder dan wat een plugin kan geven.

Startpagina linkbuilding

Een link aanvragen of zelf een startpagina maken? Die benadering stamt nog uit het jaar 1995. Net als bij alle seo cursussen gaan we ook bij linkbuilding geavanceerd werken. Het onderste en beste wordt uit de kan gehaald.

In deze cursus worden startpagina’s in tier diagram geplaatst. Dit klinkt misschien moeilijk, maar dat is het zeker niet. Je krijgt lijsten met in totaal honderden startpagina’s om gratis en goed gebruik van te maken.

De beste tips en tricks weten die voor super effect zorgen? Start de cursus.

Beste seo cursus

Waar je het snelst het meest mee veilig opschiet is het beste toch? Het grootste verschil met onze cursussen en waar dan ook in Nederland (en België) is dat wij zelf sterk bijleren door internationale seo cursussen te volgen van het handjevol grootste seo-ers ter wereld.

De beste seo cursus is hoe dan ook er eentje van geavanceerde seo. Dit gaat zoveel verder dan mainstream informatie kan geven. En het is ook logisch dat het niet haalbaar voor mainstream is. Internationale seo cursussen kosten rustig 6.500 Dollar. Dit kan je niet gratis gaan verspreiden.

Zelfranken.nl is de enige in Nederland (en België) die échte geavanceerde seo laat leren in cursussen. De kwaliteit is daarom hoger terwijl de prijs zeer redelijk is. Wij vinden onze seo cursussen dus het best, maar dat is niet zo belangrijk. Als jij ons de beste seo cursus gever vindt betekent dat veel meer.

Leren en zelf doen

Vaak is het makkelijker als iets je wordt voorgedaan, zoals veters strikken. Met seo is het vrijwel net zo. Door de technieken te zien met duidelijke uitleg pak je de stof veel sneller op en wordt het eigenlijk simpel.

Schuif comfortabel aan je bureau met wat te drinken erbij om rustig aan en stap voor stap onze seo vriend Greg je de uitleg te geven. Zien is begrijpen waardoor zelfs de moeilijkere gedeelten zelf zijn te doen.

SEO leren doe je op eigen snelheid. Er is niemand die druk op je legt want al onze cursussen zijn na betaling onbeperkt toegankelijk.

Mocht er toch iets zijn waar je niet uitkomt. Neem contact op en Greg helpt je mee. Dit geldt dan wel voor alleen de betaalde seo cursussen.

Om mee te beginnen is pagina optimalisatie het absoluut minimale om te bezitten. Hierna hangt het af wat de specifieke website benodigd. Wat we willen benadrukken is dat ‘het minimale werk willen doen’ niet de juiste instelling is. Het is veel beter om jezelf altijd af te vragen ‘wat kan ik nog meer doen’.

Dit is afhankelijk van hoeveel en hoe sterk de concurrentie is, alsmede wat alreeds is gebeurt en leeftijd van de website. Niet te vergeten hoe goed de seo cursus is uitgevoerd. Hierdoor kan je rekenen op slechts enkele dagen tot 6 maanden om verschil te merken. We raden sterk aan om niet af te wachten tot je verbetering ziet. Dit zou zonde tijd zijn, ga gewoon door, niets doen en/of afwachten werpt nooit vruchten af.

Er zit geen tijdlimiet op onze cursussen. Je kan altijd en overal in je account loggen om nogmaals de video’s te bekijken.

Terug lezen?

Weten wat je doet maakt alles simpel

seo cursus