Waarom SEO cursus?

Er wordt veel geschreven over seo dat gratis te lezen is. Of die informatie up to date is na zoveel Google-updates? Eigenlijk, als we gaan zeggen waar het op staat komt dat allemaal uit begin jaren 2000.

Een betaalde seo expert cursus volgen staat niet in vergelijking. Onze seo technieken zijn van het heden met uitzicht op nabije toekomst. Het verschil tussen gratis lezen en betaald kijken ligt dan ook in de rankings.

Mogelijk heb je zelf al ondervonden dat je seo maar niet wilt opschieten. Je bent nu toe aan het stevige echte werk, onze cursussen.

Maak nu een account aan


Beste seo cursus

Waar je het snelst het meest mee veilig opschiet is het beste toch? Het grootste verschil met onze cursussen en waar dan ook in Nederland (en België) is dat wij zelf sterk bijleren door internationale seo cursussen te volgen van het handjevol grootste seo-ers ter wereld.

De beste seo cursus is hoe dan ook er eentje van geavanceerde seo. Dit gaat zoveel verder dan mainstream informatie kan geven. En het is ook logisch dat het niet haalbaar voor mainstream is. Internationale seo cursussen kosten rustig 6.500 Dollar. Dit kan je niet gratis gaan verspreiden.

Zelfranken.nl is de enige in Nederland (en België) die échte geavanceerde seo laat leren in cursussen. De kwaliteit is daarom hoger terwijl de prijs zeer redelijk is. Wij vinden onze seo cursussen dus het best, maar dat is niet zo belangrijk. Als jij ons de beste seo cursus gever vindt betekent dat veel meer.Zet de juiste basis

Hoe leuk en interessant seo ook is. Je behaalt pas resultaat als de basis van jouw site goed is. Silo structuur en intern linken zijn enkele van de seo cursussen die je fundering sterk maakt. Na het aanmaken van een gratis account vindt je nog veel meer (gratis) video’s met de juiste informatie.SEO kracht van social

De enorm sterke social media websites worden op unieke wijze ingezet ter behoeve van seo. Door deze ook nog eens met elkaar te stapelen (stacken) ontstaat er zoiets krachtigs dat jouw zoektermen alleen maar willen stijgen in Google’s resultaten pagina’s. Dit zonder onderhoud aan je kanalen.Beter dan plugin

Dat een seo plugin voor jouw schema zorgt is leuk, dat doen ze ook voor al je concurrenten. Er is dan ook weinig unieks aan om jezelf los van de massa te maken. Zelf schrijven is wel zo simpel te verwezenlijken, en ook nog vele malen beter dan het automatisch gegenereerde.


Welke seo cursus heb ik nodig?

Om mee te beginnen is pagina optimalisatie het absoluut minimale om te bezitten. Hierna hangt het af wat de specifieke website benodigd. Wat we willen benadrukken is dat ‘het minimale werk willen doen’ niet de juiste instelling is. Het is veel beter om jezelf altijd af te vragen ‘wat kan ik nog meer doen’.

Wanneer merk je het effect van seo?

Dit is afhankelijk van hoeveel en hoe sterk de concurrentie is, alsmede wat alreeds is gebeurt en leeftijd van de website. Niet te vergeten hoe goed de seo cursus is uitgevoerd. Hierdoor kan je rekenen op slechts enkele dagen tot 6 maanden om verschil te merken. We raden sterk aan om niet af te wachten tot je verbetering ziet. Dit zou zonde tijd zijn, ga gewoon door, niets doen en/of afwachten werpt nooit vruchten af.

Hoe lang zijn de cursussen toegankelijk?

Er zit geen tijdlimiet op onze cursussen. Je kan altijd en overal in je account loggen om nogmaals de video’s te bekijken.

Waarom een seo cursus volgen van zelfranken?

Er zijn vele cursus seo aanbieders dat is zeker waar. De keuze valt dan ook vaak op de prijs. Zelfranken.nl gaat absoluut niet verkondigen dat onze conculega’s niet goed zijn. Sterker nog, we weten wel degelijk dat ze veel van seo afweten.

Bij ons gaat het alleen een stap verder. Hier gaan we je niet leren wat Google in de richtlijnen heeft geplaatst. Dat vinden wij wat overdreven. We leren je liever technieken die juist onbekend zijn. Onze technieken zijn dan ook een mooie aanvulling of soms zelfs vervanging van al het bekende.

Toonaangevende opleider in zoekmachine optimalisatie

Mijn cadeautje voor jou

<meta name=”subject” content=”<?php wp_title(”); ?>”>

 

 Iedereen kan het en lukt het

 Cursisten ranken hoger dan seo professionals

 Altijd toegang tot jouw cursussen

 Laagste prijs voor hoogste kwaliteit


SEO technieken vol unieke leerstof

Overal kom je dezelfde seo technieken in cursussen tegen? We weten wat je bedoelt. Frisse informatie tegenkomen is veel beter dan continu maar overal globaal hetzelfde te leren. Daarom is zelfranken.nl ook zo’n gewilde cursus site. Bij ons kom je JUIST de seo technieken tegen die niet bekend zijn en veel beter werken dan je ooit had meegemaakt.Uitleg per videoUnieke seo techniekenOns grote verschilSEO toepassen

Basis SEO voor beginners

Voor wie begint met een site op te zetten. Je bent als eerste bezit met de basis seo en site structuur. Ben je nog aan het oriënteren over welk platform je wilt? Bezint eer ge begint is altijd verstandig en zeker in het beginsel. Platformen zoals Wix en Jimdo zijn makkelijk om een site online te krijgen. Alleen is de SEO (technisch) vrijwel altijd een draak, plus geven ze geen volledige toegang en maken gebruik van gedeelde bestanden.

zoekwoord en bijhorende zoekvolume zal je zien dat het 1 beter effect heeft gehad als het ander.

Bij niet voldoende resultaten wilt het niet zeggen dat de basis seo onjuist is. Er is alleen meer nodig dan wat je reeds hebt gegeven.

Geavanceerde seo is het logische vervolg na basis seo. We gaan dieper op bestaande technieken in en boren totaal nieuwe seo-technieken aan. Met als het gewenste eindresultaat, hoog in Google staan.

Meest gestelde vragen over basis seo

Vraag en antwoord

Wat is het verschil tussen basis seo elders en deze site?

Hoofdzakelijk worden er op sites van collega’s woorden gebruikt als straf en penalty. Op deze site noemen we dat bangmakerij. Als je iets niet goed genoeg beheerst kunnen er wel eens dingen fout gaan ja (niet alleen met seo). En dan nóg moet je er echt moedwillig een potje van hebben gemaakt wil je een straf of penalty oplopen. Op deze site leer je hoe het wel moet dus bangmakerij is niet van toepassing.

Waarom doet zelfranken.nl weinig aan basis seo?

Basis seo is duizenden keren tot uit den treure in verschillende verwoordingen besproken op collega websites. Om dat nog een keer te doen is onzinnig. Of er moet een onwaarheid of ‘vergeten’ techniek zijn. In deze gevallen gaat zelfranken.nl beter en dieper in op de materie.

Is basis seo nutteloos?

Nee zeker niet dat basis seo nutteloos is. Sterker nog, zonder dit kan je niet verder bouwen aan je vindbaarheid. Sommige onderdelen werken beter dan andere, dat is waar. Maar zelfs al werkt het weinig, het niet hebben is een gemiste optimalisatie.

Meest gestelde vragen over geavanceerde SEO

Vraag en antwoord

Wat is geavanceerde seo?

Geavanceerde seo is alles dat Google stil wilt houden. Basis seo wordt door Google zélf gegeven. De basis seo specialisten roepen dat na. Alleen het algoritme waar Google mee werkt is vele malen geavanceerder dan dat. Ga je dingen verder uitwerken en pas je technieken toe die Google niet vrijgeeft? Dan ben je bezig met geavanceerde seo.

Wat is de bron van zelfranken.nl?

De absolute seo wereldtop. Er zijn wereldwijd slechts een handje vol experts die zo kundig zijn en lezingen/cursussen geven dat Google daar vaste gast is. Dit zijn dus NIET de bekende figuren uit Youtube. Deelname en cursussen kosten rustig 5.000 Dollar.

Wat is het geheim van geavanceerde seo?

Een vrije geest. Op een andere manier durven en kunnen denken. Waar basis seo zich aan richtlijnen vastklampt daar trekt de geavanceerde seo zich van los. Ontdekkingen doen kan ook niet als je bij het oude vertrouwde blijft.

Schema.org uitgelegd

Een belangrijk deel aan seo cursussen is het onderdeel schema Json-LD. Als je hier nog nooit van hebt gehoord, dat is ok, geen paniek.

Schema script geeft in het kort aan Google door waar jouw site over gaat. Al ziet het er op eerste gezicht imposant uit, het valt te doen als je er maar even voor gaat zitten.

Zelfranken.nl legt je uit en geeft je voorbeelden die je gratis kan downloaden. Dit alles geavanceerd, dus verder dan wat een plugin kan geven.

Startpagina linkbuilding

Een link aanvragen of zelf een startpagina maken? Die benadering stamt nog uit het jaar 1995. Net als bij alle seo cursussen gaan we ook bij linkbuilding geavanceerd werken. Het onderste en beste wordt uit de kan gehaald.

In deze training worden startpagina’s in tier diagram geplaatst. Dit klinkt misschien moeilijk, maar dat is het zeker niet. Je krijgt lijsten met in totaal honderden startpagina’s om gratis en goed gebruik van te maken.

De beste tips en tricks weten die voor super effect zorgen? Start de cursus.

Leren en zelf doen

Vaak is het makkelijker als iets je wordt voorgedaan, zoals veters strikken. Met seo is het vrijwel net zo. Door de technieken te zien met duidelijke uitleg pak je de stof veel sneller op en wordt het eigenlijk simpel.

Schuif comfortabel aan je bureau met wat te drinken erbij om rustig aan en stap voor stap onze seo vriend Greg je de uitleg te geven. Zien is begrijpen waardoor zelfs de moeilijkere gedeelten zelf zijn te doen.

SEO leren doe je op eigen snelheid. Er is niemand die druk op je legt want al onze cursussen zijn na betaling onbeperkt toegankelijk.

Mocht er toch iets zijn waar je niet uitkomt. Neem contact op en Greg helpt je mee. Dit geldt dan wel voor alleen de betaalde seo cursussen.

Maak nu snel een account aan!
Maak de stap om bovenaan in Google te komen

Weet en kan het beter dan een ander en je verslaat iedereen in de race om bovenaan in Google te komen. Kom erachter wat seo specialisten niet eens weten door simpelweg onze seo cursussen te volgen. Iedere handeling die je maakt heeft een positief effect op zoekmachine optimalisatie.

Blijf ons vooral volgen want ook wij worden steeds maar beter door nieuwe technieken bij te leren. Onze trainingen zullen nooit stoppen omdat zoekmachines altijd blijven veranderen naar beter.

Van alle kennis die wij vergaren maken we simpel te volgen seo cursussen die voor iedereen zijn geschikt. Pluk de vruchten van al ons werk en zie zelf hoe gaaf het is om jouw zoekwoorden steeds hoger en hoger in de Google resultaten te zien verschijnen.

SEO cursusinhoud

We geven meerdere seo-cursussen, elk voor een eigen onderwerp. Op deze manier is de te vergaren kennis minder overweldigend. Je leert precies waar je voor hebt gekozen. Ben je toe aan een volgende seo-cursus? Dan kan je die beginnen wanneer je maar wilt. De seo-cursusinhoud voor gratis trainingen gaan over het gemiddeld gesproken al ruimschoots over al het bekende heen. Betaalde informatie doet zelfs bij betere seo-specialisten de ogen en mond verder openen.