Leestijd: 10 minuten

Geavanceerde SEO technieken NIEUW in Nederland

Zoekmachineoptimalisaties maar dan verbeterd. Neem geen genoegen met BasisSeo wat iedereen al heeft.
Stap uit de kudde en kies voor GeavanceerdeSeo. Hoger in Googles resultaten dan concurrenten.

Alle meest profijtelijke optimalisaties in 1 cursus

seo cursus kopen pijl naar rechts

Beste koop seo cursus

€199,- incl. updatesCourse Optimization Search Engine Google

Bestaande uit video’s in jouw leeromgeving met onbeperkte toegang

Gratis updates en Gratis toegang tot ons blogsite netwerk

Maak je website hoog vindbaar om meer bezoekers te verwelkomen

Voor en nadelen van onze alles in 1 cursus

Voordelen:

 1. Beste prijs voor onbekende seo-technieken en gratis gebruik van blogsite netwerk
 2. Diepgaande materie makkelijk uitgelegd en voorgedaan in korte video’s
 3. Goed resultaat voor zoekwoorden met gemiddeld 10.000 maandelijkse zoekopdrachten

Nadelen:

 1. SEO is geen klaar in 1 klik. Het vraagt aandacht en tijd
 2. Enige basis kennis is vereist

Vragen? Stel ze hier

  Aankomende uitbreiding: ChatGPT

  Binnenkort verwacht: ChatGPT en andere kunstmatige intelligentie zijn uiterst bruikbaar voor SEO doeleinden.

  Door de komst van AI is er veel veranderd waardoor sommige van onze cursussen worden herzien, geupdate en nieuw erbij komen.

  Uiteraard zijn deze voor bestaande cursisten geheel gratis te volgen.

  leer zoekmachine optimalisatie met chatgpt seo cursus

  Automatisch perfect geoptimaliseerd content inclusief de meest belangrijke (zoek)woorden. Geschikt voor url, titel, beschrijving, kopteksten, paragraaf en meer.

  Alle cursussen in 1 koop

  Onze ervaring vertelt dat ondernemers niet zeker zijn welke trainingen ze nodig hebben, daarom hebben we ze allemaal bij elkaar gevoegd.

  In 1 koop heb je alles dat je nu en in de toekomst nodig hebt. Zijn er namelijk nieuwe technieken of is Google met een update gekomen? Dan passen wij ons lesmateriaal aan of breiden het uit, geheel gratis !

  seo cursus geavanceerde schema

  Geavanceerde schema leren schrijven

  Leer hoe je zelf geavanceerde schema schrijft. Automatisch gegenereerd script hebben je concurrenten ook, hiermee zal je niet jezelf van de massa los maken.

  Vertel Google zo precies mogelijk over jouw onderwerp door verwijzingen vanuit het Json-LD script te maken naar wiki(data) en het kennisvenster van Google.

  Verwerk je meest belangrijke variatie zoekwoorden, LSI zoekwoorden en entiteiten.

  Echte zoekmachine optimalisatie kan niet zonder handgeschreven advanced schema. (leer het in 1 uur te schrijven)

  1: Binnenkant van afbeeldingen (EXIF) van schema voorzien

  We beginnen makkelijk met een klein scriptje te leren schrijven die we gaan inzetten voor afbeeldingen. Google is een geavanceerde zoekmachine die zowel de voorkant als de EXIF van afbeeldingen kan ‘zien’ en begrijpen. Schema in afbeeldingen is onbekend in Nederland wat jammer is want het verhoogt zoekmachine optimalisatie op elke pagina waar deze afbeeldingen worden opgeroepen.

  article schema cursus

  2: Article schema

  De tweede training geavanceerde schema schrijven gaat de diepte in met 1 van de meest gebruikte script soorten, @Article.

  Je leert dingen die ruim 95% van de Nederlandse specialisten niet kunnen en weten. Het is dus vrij zeker dat hier grote voorsprong mee valt te behalen gezien concurrerende sites dit niet zullen hebben.

  cursus pagina seo

  Geavanceerde pagina SEO

  Pagina seo op het hoogste niveau én gemakkelijk na te doen. Hier ga je jezelf helemaal loskoppelen van MainStream seo. Al het gratis na geroep berust nu eenmaal niet op waarheid.

  In meerdere video cursussen ga je keer op keer meemaken mét bewijzen dat zoekmachine optimalisatie toch echt anders in elkaar steekt dan wordt voorgehouden. Het verschil is betaalde informatie.

  Jouw zoekwoord kent woorden die Google wilt lezen. Heb deze niet, je rankt niet. Volg opleiding SEO om al jouw belangrijke woorden te bepalen.

  pagina tekst

  3: Pagina teksten

  Op goed geluk schrijven en hopen dat Google het wat vindt? Eigenlijk weet Google al behoorlijk veel van jouw onderwerp af, de machine verwacht dan ook woorden die binnen de tekst voorkomen.

  Aantal woorden en kopteksten met de verwachte (variatie) zoekwoorden, LSI en entiteiten erin. En wat zijn dit eigenlijk?

  pagina extra seo

  4: Onderscheid verhogen

  Standaard pagina optimalisatie zoals iedereen in Nederland heeft plaatst je ook standaard op pagina 3 (en verder) in Google’s resultatenpagina’s. Daarom tips and tricks om het onderscheid in zoekmachineoptimalisatie te verhogen.

  Door simpelweg wat toevoegingen te plaatsen maak je jezelf al los van de massa. Ook bezoekers zullen de extra’s weten te waarderen.

  offsite seo cursus

  Cursus offsite seo

  De sterkste technieken met benodigdheden voor uitmuntende offsite seo. Waar backlinks falen doet tier linkbuilding het werk.

  Je krijgt bij de seo cursus toegang tot het blogsite netwerk van ZelfRanken.nl. Deze bestaat uit 20 hoogwaardige blogsites elk op uniek IP adres en uitgerust met Elementor pro, Rank Math pro en dubbele indexers zodat jouw aangemaakte pagina ook echt wordt geïndexeerd.

  Linkbuilding maken als experts het doen. Hoogste overeenkomst naar jouw website? Dat scoort in Google!

  tier 1 linkbuilding

  5: Tier 1 met hoogst mogelijke overeenkomst

  Backlinks die het dichtstbij jouw site (MainSite) staan noemen we tier 1. Het is absoluut een must have om deze zo goed mogelijk te hebben.

  De eerste tier is het meest belangrijkst, daarom is de kwaliteit samen met overeenkomst het hoogst. Je gaat blogsite pagina’s maken en optimaliseren voor jouw zoekwoorden.

  tier 2 linkbuilding

  6: Beste tier 2 linkbuilding

  Tiers wilt zeggen dat je backlinks ook backlinks krijgen. Met de tier 2 gaan we naar de tier 1 linken. Merk ook de kracht van tier linkbuilding.

  Door links in een rij te plaatsen leren we Google over het belang van jouw backlinks. Hoe hoger de autoriteit van deze des te belangrijker ze worden bevonden.

  7: Autoriteit verhogen

  Met linkbuilden verhogen we al autoriteiten maar dat kan beter. Je gaat leren om honderden super veilige Google links te plaatsen naar jouw site en elke backlink pagina.

  Dankzij hoge autoriteit ranken zoekwoorden makkelijker en sneller. Deze wetenschap mag je zo vaak en zo veel gebruiken als je zelf wilt. Juist omdat het Google links zijn is er geen enkel gevaar. Nooit iemand ter wereld heeft ooit last ondervonden door links vanaf Google eigendommen.

  Hoge autoriteit maakt website ranken makkelijker en sneller. Hoe simpel het verhogen is merk je in onze seo cursussen.

  SEO training met laatste trends en technieken

  Bestaande uit video’s. Altijd en onbeperkt kunnen inloggen tot jouw leeromgeving.  • Word ook master in zoekmachine Google dankzij simpel te volgen optimalisaties.
  • Uitgelegd en laten zien in een aangenaam tempo op een luchtige manier
  • Vernieuwde en altijd up to date seo-technieken
  • Geen extra kosten bij uitbreidingen

  Optimalisaties dat bezoekers uit dé zoekmachine trekt

  Ontdek onze course en word specialist

  Je ziet wel in de grafiek wanneer er met de s.e.o. training begonnen is

  begonnen met zoekmachineoptimalisatie

  pagina seo cursus

  Ervaring in pagina s.e.o. opdoen

  Zoals gezegd gaan we in deze zoekmachine optimalisatie opleiding verder dan basis-seo. Moet je nog je eerste website online zetten of kan je al een pagina aanmaken en optimaliseren? Je zal merken dat je steeds beter in s.e.o. wordt door middel van ervaring opdoen.

  We gaan niet meteen in het diepe springen en hopen op goede afloop. Als eerst laten we jouw site (MainSite) even met rust. We oefenen op het blogsite netwerk van ZelfRanken.nl om daar pagina’s te maken en optimaliseren. We kunnen deze perfect gebruiken om backlinks op te plaatsen. Zo slaan we 2 vliegen in 1 klap.

  seo cursus uniek content

  Uniek content optimaliseren

  Uiteraard is het begin van de opleiding het makkelijks. We leren hier hoe we voor offsite-seo makkelijk aan teksten komen. Dit bespaart ons heel wat schrijfwerk. Let wel, deze technieken zijn uitsluitend geschikt voor offsite-seo en OOK op de MainSite.

  De blogsites waar we mee werken zijn allemaal uitgerust met seo-plugin Rank Math pro. Hierdoor komen we achter belangrijke informatie zoals hoeveel woorden en welke woorden gelden voor jouw gekozen zoekwoord.

  beste seo cursus

  Training in doen en profijt behalen

  In elke trainingsvideo gaan we steeds een stapje verder. Het gedane werk is zeer goed geschikt voor de doeleinden dus we hoeven niks aan te passen, al mag dat natuurlijk wel.

  Het doel is kennis en ervaring vergaren zodat we dit meenemen naar de belangrijkste plek op het internet, jouw website. Ondertussen dat we hard bezig zijn op de blogsites zie je dankzij de eerste backlinks al een positieve stijging in Google’s resultatenpagina.

  Het s.e.o. pakket

  Cursus seo € 199,-

  Inclusief toegang tot blogsite netwerk  Mainsite en offsite

  Het totaal pakket in 1 cursus. Je opleiding bestaat uit alles wat nodig is voor goede search engine optimization. Dit betekent dat we werken aan zowel onsite-seo (website en pagina optimalisatie) en offsite-seo (backlinks en linkbuilding).

   

  Je kunt onbeperkt inloggen, op eigen tempo leren, en meer voordelen.

  De leerstof staat online, je hoeft nergens fysiek heen om te leren. Waardevolle optimalisatie kennis blijft altijd en overal zonder limiet toegankelijk. Ons doel is de beste en enige s.e.o. training te worden die je ooit nodig zal hebben. Veel om mee eenvoudig te studeren terwijl het je weinig geld kost.

  Website beter vindbaar maken

  Maak een bezoekersmagneet van jouw website. Al het geïnteresseerde publiek uit jouw doelgroep kan je makkelijk in de zoekresultaten van Google vinden omdat je bovenaan staat.

  Geen vooropleiding nodig

  De online opleidingen voor seo zijn voor iedereen te begrijpen, je hoeft geen vooropleiding te hebben maar een gezond verstand kan geen kwaad. Bij eventuele vragen is er support aanwezig.

  seo specialist worden door cursus zelfranken

  Vraag en Antwoord op veelgestelde vragen

  Wat is de inhoud van deze online training?

  Binnen de opleidingen online cursussen aangeboden door ZelfRanken.nl verkrijg je toegang tot de meest profijtelijke informatie over opbouw in onsite en offsite-seo.

  1. Tier linkbuilding
  2. Offsite pagina SEO
  3. Onsite pagina SEO
  4. Geavanceerd Schema Json-LD script
  Waarom kiezen voor online cursussen?

  Online cursussen zoals de onze worden via video’s gegeven. Je hoeft niet in je agenda tijd vrij te maken en geforceerd geïnteresseerd tussen medestudenten plaats te nemen. Als dit wel voor jou werkt, kies daarvoor. Hier heb je alle vrijheid, je kan in je account inloggen wanneer en hoe vaak je maar wilt. Iets niet begrepen? Spoel de video een stukje terug of vraag het aan online support.

  Beste manier van online studeren

  Geheel in eigen tempo studeren. Inloggen wanneer het uitkomt. Voor altijd toegang tot jouw leeromgeving. Online support aanwezig.

  Waarom is dit de beste seo cursus?

  ZelfRanken.nl zal nooit beweren dat andere seo cursussen niet goed zijn. Veel is wel met elkaar vergelijkbaar. Maar laten we eerlijk zijn, dat is wat basis-seo is. Hier gaan we stappen verder met informatie en technieken.

  Wij implementeren tactieken die doorgaans niet in Nederland bekend zijn. Plus geven we gratis toegang tot ons eigen Blogsite Netwerk waar men al het geleerde direct in de praktijk kan brengen. Aangezien niemand anders dit aanbiedt vinden wij dit de beste seo cursus, en wie weet jij misschien straks ook.

  Voor welke landen is deze kennis geschikt?

  De training voor Onsite-Seo is voor wereldwijd geschikt. De Offsite-Seo is tevens wereldwijd geschikt. Voor gebruik van Blogsite Netwerk geven de landen Nederland en België het meeste profijt.

  Training search engine optimization

  De bedoeling van deze training search engine optimization is dat je nooit meer nodig hebt. We willen we je bijhouden op alle updates van Google zonder extra bijbetalingen want wij weten als geen ander dat het leven duur genoeg is. Onze training seo wilt alles geven wat het meest profijtelijk is. Ofwel trainingen die er echt tot toe doen die continu worden geüpdatet en/of herzien nagenoeg de veranderingen die Google ondergaat.