ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Zelf seo leren

Zoekmachine optimalisatie zelf doen

Je vindt het leuk om verantwoordelijk voor je eigen site te zijn? Dan ga je toch zelf SEO leren? Website optimalisatie kan wat lastig zijn, maar met de cursussen van zelfranken.nl kom je er wel uit. We geven je de kennis gratis of voor een klein bedrag.

Van basis seo tot en met (ver) gevorderde, niks is te gek in de wereld van seo. Wie kan jou nu nog tegen houden?

zelf seo leren

Zoekmachine optimalisatie eigen maken

Laten we eerlijk zijn en blijven. SEO is niet altijd even duidelijk voor iedereen. Sommige zullen zeggen dat het logisch denken is. Maar dit betreft veelal de basis en misschien ietsje verder dan dat. Hoofdzakelijk is het de MainStream SEO die wel begrijpbaar is, maar in deze site noemen we dat gewoon nog de basis. Zodra het verder gaat, dan blijft het veelal stil. Het is dit punt waar zelfranken.nl op wilt doorbreken door geavanceerde seo begrijpbaar te maken door seo cursussen in video te geven.

Waar te beginnen

Zeker als je net met seo begint komt er heel wat informatie in zeer korte tijd op je af. Het is onduidelijk en vast allemaal belangrijk. We begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we een speciale pagina aangemaakt die in Jip en Janneke taal seo versimpeld uitlegt.

Volg deze route van boven naar beneden en je hebt in no-time gedaan waar je anders vele maanden of zelfs meer dan een jaar mee bezig zou zijn.

Snel en simpel de meeste profijten behalen zonder moeilijk gedoe. Wij vertellen je hoe, al wat jij hoeft te doen is dit na te doen.