Zelf seo leren

Inhoud

Zoekmachine optimalisatie zelf doen

Je vindt het leuk om verantwoordelijk voor je eigen site te zijn? Dan ga je toch zelf SEO leren? Website optimalisatie kan wat lastig zijn, maar met de cursussen van zelfranken.nl kom je er wel uit. We geven je de kennis gratis of voor een klein bedrag. Van basis seo tot en met (ver) gevorderde, niks is te gek in de wereld van seo. Wie kan jou nu nog tegen houden?

Zoekmachine optimalisatie eigen maken

Laten we eerlijk zijn en blijven. SEO is niet altijd even duidelijk voor iedereen. Sommige zullen zeggen dat het logisch denken is. Maar dit betreft veelal de basis en misschien ietsje verder dan dat. Hoofdzakelijk is het de MainStream SEO die wel begrijpbaar is, maar in deze site noemen we dat gewoon nog de basis. Zodra het verder gaat, dan blijft het veelal stil. Het is dit punt waar zelfranken.nl op wilt doorbreken door geavanceerde seo begrijpbaar te maken door seo cursussen in video te geven.

zelf seo leren

Waar te beginnen

Zeker als je net met seo begint komt er heel wat informatie in zeer korte tijd op je af. Het is onduidelijk en vast allemaal belangrijk. We begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we een speciale pagina aangemaakt die in Jip en Janneke taal seo versimpeld uitlegt. Volg deze route van boven naar beneden en je hebt in no-time gedaan waar je anders vele maanden of zelfs meer dan een jaar mee bezig zou zijn. Snel en simpel de meeste profijten behalen zonder moeilijk gedoe. Wij vertellen je hoe, al wat jij hoeft te doen is dit na te doen.

€349
goud pakket seo cursus

seo cursussen goud bundel

Social + Startpagina + Schema
Uitbreiding van zilver bundel met het leren schrijven van geavanceerde schema. Uiteraard is de Json-LD inzetbaar op MainSite. Extra bijkomstig zijn alle Tier 1 startpagina's die dit schrift toelaten.

Dit is uniek want zelfs de beste WEB2.0 sites als WordPress en Blogger laten dit niet toe. Hier ga je het extra grote verschil met je concurrentie maken.
€299
zilver pakket seo cursus

seo cursussen zilver bundel

Social Stacking + Startpagina Tier
Met deze sterke combinatie link je vanuit je hoogwaardige honderden startpagina's niet alleen naar de MainSite maar ook naar de social url's.

Op deze manier verhoog je de Page Authority (PA) bij reeds super Domain Authority (DA) 80 t/m 100. Alleen al gezond verstand zegt wat dit met je ranking gaat doen.
€249
social stacking - seo cursus linkbuilding

Social Media Stacking

Het nieuwste, beste, sterkste op het gebied van offsite seo. Social stacking geeft spectaculaire ranking resultaten aan elk soort site op elk soort platform en van alle domein leeftijden. Easy te volgen cursus.

Je bouwt een eigen netwerk van hoogwaardige, veilige, vertrouwde sites waaronder Twitter en Tumblr. Deze en meer stapelen we op unieke wijze voor het beste seo resultaat.

Goede combi met Startpagina Tier Building
Gratis bij inloggen
gratis backlink

Backlink uitbreiding

Heerlijk geavanceerd en gratis bezig zijn om je backlink en link building profiel een super boost te geven. Onbeperkt inzetbaar kan je het zo gek maken als je zelf wilt.
€29
pagina seo cursus

Pagina SEO

Een stapje verder dan je gewent bent. Simpel, goed te volgen en natuurlijk effectief voor je ranking. Pagina seo met pit.

Deze seo cursus maakt gebruik van WP in combinatie met Elementor.
€99
geavanceerde schema - seo cursus

Geavanceerde schema schrijven

Zelf schema schrijven, het is zo makkelijk. Beter en geavanceerder dan je concurrentie is een zekerheid. In Jip en Janneke taal gebracht, geschikt voor beginner en ultra experts.

We verslaan plugins op onze sloffen door Google zeer gericht over jouw niche te vertellen. We kloppen aan bij wikidata/pedia én meerdere Knowledge Graphs.
Gratis bij inloggen
schema logo seo cursus

Schema.org logo

Een korte maar effectieve cursus om je logo in Google als optimalisatie te verkrijgen. Dit met schema Json-Ld welke je hier kan downloaden.
Gratis bij inloggen
afbeelding seo cursus

Afbeelding seo maken

Afbeeldingen seo maken is goed voor je pagina-seo en het verbeterd vindbaar maken in Google afbeelding zoeken. Gratis schema Json-LD script voor je EXIF
€179
startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

We vullen startpagina's met unieke teksten die wij eenmalig met spintax schrijven. Plus geven we Google al het andere dat het wilt. Zo hebben wij niks meer te maken met die oude linkfarms uit 1998. Maar gaan wij voor kwaliteit pagina's.
Gratis
spintax seo cursus

Spintax schrijven

Unieke teksten niet zelf schrijven maar laten genereren? Schrijf spintax en verhoog de productiviteit in record tijd.
Gratis bij inloggen
silo structuur seo cursus

Site structuur en intern linken

Voorzie je website van de best mogelijke fundering. Vanaf hier kan het bouwen aan SEO gaan beginnen.

Leer hoog in Google te komen

Doe je seo voor jezelf of voor een ander? Je geraakt een heel stuk zelfverzekerder als je weet wat je doet en het helpt. Zelfranken.nl is de plek waar professionals en site eigenaren de kennis vandaan halen. Al is de informatie vaak vergevorderd, het wordt altijd op een begrijpelijke manier uitgelegd zodat iedereen het kan begrijpen. Is er toch iets wat onduidelijk voor je is dan kan je contact opnemen (alleen bij betaalde cursussen).

Om hoog in Google te komen raden we je aan om eerst zelf seo te leren. Weet er in ieder geval iets vanaf. Vele die het aanbod doen om jouw seo over te nemen beloven gouden bergen maar uiteindelijk komen die in hun portemonnee terecht zonder dat je er iets aan hebt. Wees alsjeblieft verstandig en vraag in groepen zoals DTVSEO of je in zee gaat met een betrouwbaar bedrijf. Of natuurlijk zelf seo leren op zelfranken.nl

zelf seo leren

Zelf seo leren door video's

Geen moeilijke boeken met onbegrijpelijke vakjargon maar simpelweg een video aanzetten wanneer het jou uitkomt. En deze legt jou het gekozen seo onderdeel zo simpel en effectief mogelijk uit.

Je leert van Gregory die alles stap voor stap laat zien en uitlegt waarom hij dat zo doet. Om het een beetje luchtig te houden probeert ie zo nu en dan grappig te doen. Gelukkig is hij beter in seo zullen we maar denken.

Er wordt ook de tijd genomen om alles rustig uit te leggen. Geen gehaast. En mocht de deurbel gaan dan zet je de video op pauze of helemaal uit. Je gaat verder met zelf seo leren wanneer de rust is wedergekeerd.

Het valt goed te doen om seo zelf te leren