Pagina optimalisatie

Optimaliseer je pagina

Zoals je kan zien in de gratis seo cursus is het optimaliseren van een pagina echt niet moeilijk. Er zijn enkele makkelijke stappen nodig om naast het duidelijk zijn voor je publiek dit ook te hebben voor de machine.

Het resultaat liegt er ook niet om. Dankzij het optimaliseren van pagina’s kom je hoog in Google. In sommige gevallen is alleen dit nodig voor seo. Bij zoektermen met meer zoekvolume is meer optimalisatie benodigd. Gelukkig staat op zelfranken.nl zoveel informatie dat het niet fout kan gaan.

pagina optimalisatie
Koop deze cursus

✅ Nooit schema geschreven? Geen probleem
✅ Verbinding met Knowledge Graph
✅ Veel sterker dan plugin
✅ Uiterst belangrijk seo onderdeel
✅ Je concurrentie heeft dit niet

Belangrijkste pagina’s optimaliseren

1 Geoptimaliseerde pagina zal niet het grote verschil gaan maken. Aangezien een website uit meerdere pagina’s bestaat en met elkaar intern linken gaat dit een mooi duidelijk geheel worden.

 

waar bestaat pagina optimalisatie uit?

Alles begint bij het begin natuurlijk, dit is de basis seo. In een notendop houdt dit in dat je de pagina titel, beschrijving, kopteksten e.d. in orde hebt. In de video staan we hier ook bij stil, maar leggen meer de nadruk op wat er nog meer mogelijk is om pagina’s te optimaliseren. Het deel geavanceerde seo is veel minder bekent waardoor het vrijwel nooit wordt ingezet. Eigenlijk is dit weer goed nieuws omdat jouw concurrenten dit hoogst waarschijnlijk ook niet hebben. Dit is een mooie voorsprong die je simpel in enkele minuten weet te verkrijgen.

eenmalig werkje

Zodra je pagina’s zijn geoptimaliseerd hoef je hier later niet meer naar om te kijken. Je doet dit slechts eenmalig. Geef je de pagina een update dan neem je deze geavanceerde manier van seo direct mee. Vergeet bij pagina update niet je schema Json-LD erbij te updaten. Bij gebruik van plugin schema gaat dit automatisch. Maar zoals we ondertussen weten is zelf schrijven de beste manier. Dit vergt dan wel een kleine aanpassing bij het vernieuwen en of uitbreiden van een pagina.