Leestijd: 2 minuten

Over zelfranken.nl

Zelfranken.nl is ontstaan uit liefde voor seo en linkbuilding.

Wie is die vent?

Mijn naam is Gregory de Boer, noem me maar Greg.
Seo specialist/nerd 23 jaar in het vak.

Doe wat je leuk vindt en wordt daar goed in

Voor mij, ik vind opbouwen en uitdokteren een uitdaging. Zien hoe iets steeds beter wordt, en met seo is de beloning een hoge ranking. 

20 Jaar MainStream Seo

Zeker in het begin was Google lang niet zo geavanceerd als dat het nu is. Seo was vrij simpel en gaf snelle resultaten. Maar technieken staan er nu eenmaal om bekent te evalueren. Google wilt beter worden, deze wilt haar bezoekers de best mogelijke websites voor jouw zoekopdracht voorschotelen. Dus moest je opeens een goede website hebben, zéker voor zoektermen met hoger zoekvolume. Wat algemeen bekent was aan seo (MainStream seo) ging steeds minder en minder goed werken. Tot op een gegeven moment dat het onzinnig werd om hiermee door te gaan.

3 Jaar Geavanceerde Seo

In de grootste dip om er maar mee te stoppen botste nieuwe technieken tegen mij. Wat is dit dan? Wat gebeurt hier? Een vriend/collega liet mij ‘dingen’ zien en sprak daarover dat mijn verstand vér te boven ging. Seo op een manier die ik nog nooit eerder had gezien, geavanceerde seo. Het vuur in mijn hart wakkerde weer aan, de dip verdween en het uitdokteren herleefde. “Dit gaat werken”, en dat deed het ook.

Het expert symdroom

“Ik weet het beter / Ik weet alles / Ik deel niks interessants” Dit is in een notendop wat MainStream-Seo eigenlijk is. Uit de hoogte en zo zelf beschermend dat niemand achter hun geheim mag komen (dat er eigenlijk niks interessants te delen valt). Ik kan het weten en mag het zeggen na 20 Jaar dit te hebben gedaan.

Openlijk geavanceerd

Samen worden we beter / We zijn nooit uitgeleerd. Dit is in een notendop waar Geavanceerde-Seo voor staat. Experts die elkaar onderling helpen en tips geven. Beginners die worden ondersteund zodat ook hun succes kunnen boeken. “Ikke ikke en de rest kan stikke” is in deze tak van zoekmachine optimalisatie vér te zoeken. We doen het met ons allen, vaak kan informatie gratis worden weggegeven, andere keren wordt er een bedrag gevraagd. Want tja, ook experts moeten hun brood verdienen.

Zelf ranken.nl Helpt je

Het was Albert Einstein die ooit eens zei “Wie het niet duidelijk kan uitleggen, weet er niet voldoende vanaf”.

Jouw seo vriend Greg claimt geen Einstein te zijn hoor (zeker niet). Er zit alleen zoveel waarheid in die uitspraak. Voor mij is dit ook een uitdaging. Hoe kan worden uitgedokterd dat zelfs ‘high tech seo’ voor iedereen begrijpelijk is. Het antwoord is echter simpel, begrijp het eerst zelf voordat je het een ander uitlegt.

In deze site vindt je dan ook begrijpbare taal. Jip en Janneke zeg maar. Je hoort ziet en leest een hoog seo-niveau dat simpel te begrijpen en volgen is.

Experts welkom

Greg, help je nu je concurrentie? JA!! Het einddoel is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Sommige willen het zelf doen, andere laten hun seo liever aan een expert over. Voor de experts die ook beter willen, meer naar de geavanceerde kant toe willen, dat moet kunnen. Zo ben ik er ook ingerold. En nu? Cliënten krijgen een knap product afgeleverd waar ze wat aan hebben. De cliënt blij, de expert trots op z’n werk. Precies zoals het hoort.