Authority verhogen

Authority? Belangrijk!

Het meest voorkomende als men niet rankt terwijl alles goed is, is de authority over het hoofd gezien. Of dit i.d.d. het geval is kan je zelf controleren op bijvoorbeeld website authority checker. Is de authority van jouw concurrent hoger als die van jou? Dan zonder twijfel dat hier de schoen wringt. Zodra het authority verhogen is gelukt ga je dit terug zien in de SERP.

Laat jouw website een autoriteit zijn in jouw niche.

Upload Image...
Komt snel

✅ Nooit schema geschreven? Geen probleem
✅ Verbinding met Knowledge Graph
✅ Veel sterker dan plugin
✅ Uiterst belangrijk seo onderdeel
✅ Je concurrentie heeft dit niet

Veel en snel linken

In de cursus authority verhogen trappen we het gaspedaal tot aan de bodem. Zeer snel, in letterlijk 5 minuten plaatsen we ongeveer 800 backlinks. Nee het is geen spam, het is een systeem.

Natuurlijk is het 100% veilig omdat deze backlinks vanaf Google zelf komen. Onbeperkt te gebruiken en een hogere authority is niet mogelijk.

Nu gaan we het verschil maken tussen hoog ranken en top posities.

Hoe kan je authority verhogen?

Verhogen van authority kan op verschillende manieren. Het meest makkelijk is offsite werken. Door tier linkbuilding verhoogt de authority al. Maar er is een weg die gespecialiseerd is om dit extra te ondersteunen. We hebben het hier over onze authority building.

Hoge authority websites

Google wilt kwaliteit? Dan zal ie het krijgen ook. We gaan namelijk een groot aantal tot onbeperkt backlinks verkrijgen vanaf DE meest veilige websites die er bestaan. Je kan hierdoor ook werkelijk nooit een Google straf voor krijgen. En laten die sites nu voorzien zijn van ultra hoge authority.

In deze cursus zal er een nieuwe wereld voor je open gaan. Je gaat je zelf achter je oren krabben, is het echt zo simpel? Waarom wist ik dit niet eerder?

Rank Math aan kop

Zelfranken.nl zweert bij RankMath. Deze plugin bezit veel meer, betere programmering, draait lichter, en vooral geeft het de meeste baat.

Niet geheel onbelangrijk, volgens de commerciële gebruikers is het ook gebruiksvriendelijker dan concurrerende seo-plugins.

Waar RankMath erg sterk in is. Het onderdeel schema. Je geeft alleen aan welke niche zo dicht mogelijk bij jouw site ligt en RankMath doet de rest.

Meta tags, titels, beschrijvingen invullen kan je ook rustig aan deze plugin overlaten. Plus de analytics en 404, redirect en … allemaal prachtig.

Hoge autoriteit

Voor wie de seo helemaal in orde heeft maar nog niet voldoende aan het ranken is. Je zoekt wat er mis is en kan het maar niet vinden. Wat jij hebt is een authority probleem.

Dit valt echter vrij simpel te verhelpen. Je backlinks hebben bijvoorbeeld een te lage authority. Hoe je aan voldoende (lees honderden) op unieke IP adressen vanaf hoge authority sites zeer snel dofollow backlinks verkrijgt leer je in onze seo cursus.

massa autoriteit links
schema cursussen

Schema.org uitgelegd

Een belangrijk deel aan seo cursussen is het onderdeel schema Json-LD. Als je hier nog nooit van hebt gehoord, dat is ok, geen paniek.

Schema script geeft in het kort aan Google door waar jouw site over gaat. Al ziet het er op eerste gezicht imposant uit, het valt te doen als je er maar even voor gaat zitten.

Zelfranken.nl legt je uit en geeft je voorbeelden die je gratis kan downloaden. Dit alles geavanceerd, dus verder dan wat een plugin kan geven.

Het meest belangrijke in authority

Er zijn enkele grote seo websites die je jouw autoriteit laten zien die volgens hun zo moet zijn. Ofwel deze draaien elk op een ander algoritme. Met elkaar vergelijken valt dan ook niet te doen. Voorheen waren wij voor het controleren van authority groot fan van Ahrefs. Maar deze besloot op 4 december 2020 om Google uit haar algoritme te filteren. Wij vinden dit absurd, Google is de meest belangrijke met hoogste authority. Als die niet meer meetelt in authority verhogen dan is er iets goed mis. Daarom zijn wij overgestapt naar SemRush. Deze biedt de pagina authority en domein authority aan waar wij het meest mee eens zijn.

Pagina Authority

Je meest belangrijke pagina behoort de hoogste authority te hebben. Dit is ook logisch want hier gaan de meeste links naartoe zowel vanuit extern en natuurlijk het intern linken.

Pagina Authority afgekort PA kan dus op elke pagina van je website of webwinkel anders zijn. Gericht naar een enkele pagina linken verhoogt de PA.

Domein Authority

Over het algemeen is domein authority verhogen een stuk lastiger. Of je website is helemaal in orde met silo structuur en interne links. Dit zorgt voor een mooie doorstroom van linkjuice naar al je pagina’s.

Startpagina linkbuilding

Een link aanvragen of zelf een startpagina maken? Die benadering stamt nog uit het jaar 1995. Net als bij alle seo cursussen gaan we ook bij linkbuilding geavanceerd werken. Het onderste en beste wordt uit de kan gehaald.

In deze cursus worden startpagina’s in tier diagram geplaatst. Dit klinkt misschien moeilijk, maar dat is het zeker niet. Je krijgt lijsten met in totaal honderden startpagina’s om gratis en goed gebruik van te maken.

De beste tips en tricks weten die voor super effect zorgen? Start de cursus.

startpagina-linkbuilding-cursus

Wat is authority ?

Authority is simpel gezegd een meeteenheid van hoe belangrijk jouw site is. De laagste score van 0 tot het hoogste 100. Hoe hoger de score hoe moeilijker verhoging doorzet. We proberen om minimaal de domein authority op 30 te hebben. Hoe hoger hoe uiteraard beter het is.

Link building verhoogt ook de autoriteit van websites. Afhankelijk van het soort link building schiet dit meer of minder op. Authority building is gericht op het verhogen van authority met je zoekterm. Dit is een mooie uitbreiding op bestaande link building en om direct naar de MainSite te sturen.