ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Backlinks plaatsen

Wil je hoog in Google komen dan heb je vast interesse in backlinks plaatsen. Maar is het echt zo simpel? Lees verder want schijn kan je veel geld kosten.

Zomaar ergens een backlink aanvragen, kopen of zelf plaatsen is al zo oud als de weg naar Rome. Google kent deze trucjes en heeft daar een aardig stokje tegen gestoken.

Dan kan je denken, ja er moet overeenkomend content zijn, of een 3weg link systeem. Nou niet helemaal. Content dat met elkaar te maken heeft en daar een backlink naar jouw site toe gaat is goed. Maar ook niet alles.

Waar komen de backlinks vandaan die op je linkpagina staan, en hoeveel? Zijn ze van hoge kwaliteit? Heb je geen idee dan zou het verhaaltje hier moeten stoppen. Ga niet verder om je link daar te plaatsen.

backlinks plaatsen
179 Euro
startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

We vullen startpagina's met unieke teksten die wij eenmalig met spintax schrijven. Plus geven we Google al het andere dat het wilt. Zo hebben wij niks meer te maken met die oude linkfarms uit 1998. Maar gaan wij voor kwaliteit pagina's.

Start deze cursus


Backlinks stapelen

Momenteel is linkbuilding een hot item, iedereen wil het omdat het nodig is. Maar wat werkt nu wel en wat niet? Zoals gezegd is backlinks plaatsen verleden tijd.

Startpagina's inzetten

1 Van de meest bekende site soorten zijn startpagina’s. En al helemaal bij website eigenaren omdat je hier backlinks kan plaatsen. Maar wat voegt de startpagina aan jouw site toe? Staat er ruime tekst op van minimaal 300 woorden? De afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor jouw zoekterm? NEE !

Cursus startpagina tier linkbuilding

Leer om honderden startpagina’s op de juiste manier in te zetten. Je leert wat er op de startpagina nodig is en hoe dit het snelst en meest efficiënt voor elkaar te krijgen. En je startpagina’s krijgen backlinks vanaf een hele rij andere startpagina’s, dit noemen we in tier plaatsen.

Het is onmogelijk te vertellen hoeveel backlinks er genoeg zijn. Maar er is wel bruikbare informatie die we met je willen delen.

Hoe beter en professioneler jouw site is, hoe minder backlinks je nodig hebt dan wanneer jouw site laat zeggen wat gemiddeld of er zelfs onder zit. Google heeft de laatste jaren meerdere updates gehad die kijken naar de opbouw van sites. Waarom? Nou Google wilt haar bezoekers de best mogelijke websites voorschotelen natuurlijk. Gebruiksgemak voor onder andere het navigeren en laadtijd zijn hier sterke voorbeelden van. Betaalde thema’s en duurdere hosting willen hier hard aan meewerken.

Hoe beter de basis seo is gedaan hoe minder backlinks je benodigd. Het verschil tussen een kwaliteit site (een site waar aardig tijd en geld aan is gespendeerd) en een site die bijna niks mag kosten is dag en nacht.

Voordat je begint met backlinks plaatsen. Weet dat dit stukken minder krachtig is dan tier linkbuilding en zorg voor een kwaliteit site. Bespaar niet op je thema en plugins. Laat het liefst je site onder handen nemen door een webdesigner.

Een backlink hebben op je buurvrouw haar haaknaalden site heeft een andere lading als een link op b.v. de Telegraaf. Het verschil is authority welke is onderverdeeld in Domain Authority (DA) en Page Authority (PA).

Hoe hoger deze waardes hoe belangrijker ze zijn om te hebben. De lage authority kunnen sneller als SPAM links worden aangemerkt, deze wil je juist niet hebben.

Terug lezen?