Leestijd: < 1 minuut
aan seo beginnen
bijna klaar met seo
bezig met seo
seo is nooit klaar

Geavanceerde SEO: zo kort mogelijk

De mainstream en geavanceerde seo staan op dit punt weer eens tegenover elkaar. Waar hun jou nooit als klant kwijt willen, willen wij jou zo spoedig mogelijk weer volop aan het ondernemen hebben. Want je hebt vast andere dingen aan je hoofd dan SEO toch?

Rustig bijhouden is voldoende

Zodra je zoekterm rankt is het zware werk gedaan. Hierna een beetje bijhouden is stoer genoeg. Eens in de week of maand een uurtje vrijmaken voor je zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je niet langzaam naar beneden zakt. Intensief met SEO bezig zijn is verleden tijd.

Tijdsduur tot effect​

Wanneer seo effect heeft hangt van vele factoren af. Bij een niche met weinig of makkelijke concurrentie zou je een snellere stijging behoren te zien.

Ook niet elk seo onderdeel is gelijkwaardig. Al het je het meeste nodig, de ene techniek zal meer en sneller profijt leveren dan een andere techniek.

Met kennis schiet het op

Wij van zelfranken.nl hebben de ervaring dat men liever zelf het wiel opnieuw uitvindt dan bijvoorbeeld een cursus te volgen. Echter is het ook onze ervaring dat deze mensen nooit zullen leren wat wij hier aan informatie geven. Dit is niet voor ons om ‘uit de hoogte’ te doen, wij kennen het seo-wereldje als geen ander. Wat er allemaal wordt gezegd over hoog in Google komen is veelal het zelfde en helaas niet altijd juist. Maar wat kan je nu verwachten van gratis informatie.