Leestijd: < 1 minuut

Account

Onze meest populaire cursussen

Gratis bij inloggen
silo structuur seo cursus

Site structuur en intern linken

Voorzie je website van de best mogelijke fundering. Vanaf hier kan het bouwen aan SEO gaan beginnen.

Start deze cursus

Gratis
spintax seo cursus

Spintax schrijven

Unieke teksten niet zelf schrijven maar laten genereren? Schrijf spintax en verhoog de productiviteit in record tijd.

Start deze cursus

€179
startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

We vullen startpagina's met unieke teksten die wij eenmalig met spintax schrijven. Plus geven we Google al het andere dat het wilt. Zo hebben wij niks meer te maken met die oude linkfarms uit 1998. Maar gaan wij voor kwaliteit pagina's.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
afbeelding seo

Afbeelding seo maken

Afbeeldingen seo maken is goed voor je pagina-seo en het verbeterd vindbaar maken in Google afbeelding zoeken. Gratis schema Json-LD script voor je EXIF

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
schema logo seo cursus

Een korte maar effectieve cursus om je logo in Google als optimalisatie te verkrijgen. Dit met schema Json-Ld welke je hier kan downloaden.

Start deze cursus

€99
geavanceerde schema - seo cursus

Geavanceerde schema schrijven

Zelf schema schrijven, het is zo makkelijk. Beter en geavanceerder dan je concurrentie is een zekerheid. In Jip en Janneke taal gebracht, geschikt voor beginner en ultra experts.

We verslaan plugins op onze sloffen door Google zeer gericht over jouw niche te vertellen. We kloppen aan bij wikidata/pedia én meerdere Knowledge Graphs.

Start deze cursus

€29
pagina seo cursus

Pagina SEO

Een stapje verder dan je gewent bent. Simpel, goed te volgen en natuurlijk effectief voor je ranking. Pagina seo met pit.

Deze seo cursus maakt gebruik van WP in combinatie met Elementor.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
gratis backlink

Backlink uitbreiding

Heerlijk geavanceerd en gratis bezig zijn om je backlink en link building profiel een super boost te geven. Onbeperkt inzetbaar kan je het zo gek maken als je zelf wilt.

Start deze cursus

€249
social stacking - seo cursus linkbuilding

Social Media Stacking

Het nieuwste, beste, sterkste op het gebied van offsite seo. Social stacking geeft spectaculaire ranking resultaten aan elk soort site op elk soort platform en van alle domein leeftijden. Easy te volgen cursus.

Je bouwt een eigen netwerk van hoogwaardige, veilige, vertrouwde sites waaronder Twitter en Tumblr. Deze en meer stapelen we op unieke wijze voor het beste seo resultaat.

Goede combi met Startpagina Tier Building

Start deze cursus

€299
zilver pakket seo cursus

seo cursussen zilver bundel

Social Stacking + Startpagina Tier
Met deze sterke combinatie link je vanuit je hoogwaardige honderden startpagina's niet alleen naar de MainSite maar ook naar de social url's.

Op deze manier verhoog je de Page Authority (PA) bij reeds super Domain Authority (DA) 80 t/m 100. Alleen al gezond verstand zegt wat dit met je ranking gaat doen.

Start deze cursussen

€349
goud pakket seo cursus

seo cursussen goud bundel

Social + Startpagina + Schema
Uitbreiding van zilver bundel met het leren schrijven van geavanceerde schema. Uiteraard is de Json-LD inzetbaar op MainSite. Extra bijkomstig zijn alle Tier 1 startpagina's die dit schrift toelaten.

Dit is uniek want zelfs de beste WEB2.0 sites als WordPress en Blogger laten dit niet toe. Hier ga je het extra grote verschil met je concurrentie maken.

Volg deze cursussen

€199
verkoop seo cursus

seo cursus

De meest spraakmakende seo cursus van Nederland. Op ver gevorderde niveau word in begrijpelijke taal uitleg gegeven én laten zien. We gaan hier veel verder in op seo technieken + krijg je toegang tot eigen blogsite netwerk.

Je leert o.a. afbeeldingen aan de voorkant en binnenkant te optimaliseren, zelf geavanceerd schema Json-LD schrijven (beter dan elk mogelijke plugin/generator), pagina seo voor offsite en onsite op steroïde, en nog veel meer.

See more...