ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

SEO

Waarom SEO ?

Wie een site heeft, dit kan zijn een website voor het aanbieden van een dienst, webwinkel, blog, startpagina e.d. wilt ook dat deze wordt bezocht door geïnteresseerd publiek.

Een grote bron om bezoekers vandaan te verkrijgen zijn zoekmachines waaronder Google. Alleen lijkt het of als iedereen vindbaar is behalve jij.

Ga je, of laat je seo toepassen dan verandert dit de zaak. Je site is geoptimaliseerd om vindbaar voor je publiek te zijn.

seo - zoekmachine optimalisatie

Waar bestaat seo uit?

Seo verdelen we in twee hoofdgroepen, deze zijn onsite en offsite. Kortweg, seo dat je op je eigen site uitvoert en niet op eigen site. Hoofdzakelijk de onsite seo heeft heel wat aan onderdelen in zich. De offsite daar in tegen valt weer mee.

Basis seo punten

  • Site structuur
  • Pagina titel
  • Pagina beschrijving
  • H1 H2 H3 tags
  • Afbeelding ALT tag
  • Intern linken
  • Links verkrijgen (plaatsen)
kwaliteit seo

Alleen het beste

Het meest belangrijke zijn je bezoekers en daarna Google. Jij bent eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Wat jij vindt en wilt staat niet op de prioriteit lijst.

Je kan het nog zo leuk bedenken met alle goede bedoelingen, maar als dit niet in het straatje van eerst genoemde valt, dan gaat er iets niet goed.

Meestal is er een kwestie gaande van ‘niet beter weten’. Dat is o.k. niemand is perfect, het valt echter wel te leren door bijvoorbeeld seo cursussen.

Vertroetel je bezoekers

Heb het beste over voor je bezoekers. Zorg bijvoorbeeld voor een snelle laadtijd want niemand heeft zin om te wachten. Een website van deze tijd zodat zowel visueel als gebruikersgemak een aangename ervaring wordt.

Zorg natuurlijk dat het vrijwel TE makkelijk is om contact met je op te nemen. Alles wat ook maar van belang is behoort goed in het zicht te liggen.

Hoe duidelijker jij kan zijn hoe meer mensen tot actie overgaan.

Versimpelde seo

Omdat je ergens moet beginnen maar geen idee hebt waar. In de pagina seo versimpeld hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt voor je.

Onze seo is jouw seo

Bij ons kan je voor alles terecht. Of het nu gaat om basis seo voor beginners of geavanceerde seo voor experts. We geven duidelijke uitleg zodat zelfs diepgaande technieken voor iedereen duidelijk wordt en na te doen is. Volg onze seo-technieken zo goed mogelijk en kom ook hoog in Google.

Er zijn best veel overeenkomsten in seo te vinden, maar ze zijn eigenlijk nooit hetzelfde. Elke website zit al anders in elkaar en de 1 zal meer moeten inzetten op bijvoorbeeld linkbuilding dan een andere site. Dit hangt ook af van concurrentie. Wat behoort te gebeuren zoals basis seo, ja dit is minimaal en zeer vergelijkbaar met andere sites.

Zonder twijfel. Seo kon voorheen alleen door experts worden gedaan, die verdedigde hun kennis met hand en tand. Maar dingen zijn veranderd, er wordt veel meer gedeeld over wat (goed) werkt en wat niet. Veel is dan ook gratis te vinden. Al is de top informatie zoals op zelfranken.nl nergens anders te vinden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces van het beïnvloeden van de online zichtbaarheid van een website of een webpagina in de onbetaalde resultaten van een web zoekmachine – vaak aangeduid als “natuurlijke”, “organische”, of “verdiende” resultaten. Lees meer

Terug lezen?