ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

SEO

Zien is zelf kunnen

Met een beetje hulp door video uitleg heb jij jouw site ook seo gemaakt.

seo cursussen door Greg.

Gratis

Niet alles hoeft geld te kosten.
Ook zonder budget zijn er vele interessante onderwerpen te leren.

Klein prijsje

Voor weinig veel opschieten?
Voor de betere cursussen vragen we geen hoofdprijzen.

Extra hulp

Bij betaalde cursussen is er support.
Zo sta je er niet alleen voor mocht er toch iets onduidelijk zijn.

Gratis
silo structuur

Site structuur en intern linken

Voorzie je website van de best mogelijke fundering. Vanaf hier kan het bouwen aan SEO gaan beginnen.

Start deze cursus

Gratis
spintax

Spintax schrijven

Unieke teksten niet zelf schrijven maar laten genereren? Schrijf spintax en verhoog de productiviteit in record tijd.

Start deze cursus

79 Euro
startpagina tier linkbuilding

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
afbeelding seo maken

Afbeelding seo maken

Afbeeldingen seo maken is goed voor je pagina-seo en het verbeterd vindbaar maken in Google afbeelding zoeken. Gratis schema Json-LD script voor je EXIF

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
schema logo

Schema.org logo

Een korte maar effectieve cursus om je logo in Google als optimalisatie te verkrijgen. Dit met schema Json-Ld welke je hier kan downloaden.

Start deze cursus

49 Euro
advanced schema

Geavanceerde schema schrijven

Zelf schema schrijven, het is zo makkelijk. Beter en geavanceerder dan je concurrentie is een zekerheid. In Jip en Janneke taal gebracht, geschikt voor beginner en ultra experts.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
pagina seo

Pagina SEO

Een stapje verder dan je gewent bent. Simpel, goed te volgen en natuurlijk effectief voor je ranking. Pagina seo met pit.

Start deze cursus

Komt Snel
social stacking

Social Stacking

Binnenkort hét monster social stacking. We gaan hier een heel netwerk van dofollow links opbouwen, voorzien van hoge authority, geoptimaliseerd voor je zoekterm, en natuurlijk SUPER sterk gemaakt door extra's die je alleen in deze cursus kan vinden.

In de Maak

Gratis bij inloggen
backlink uitbreiding

Backlink uitbreiding

Heerlijk geavanceerd en gratis bezig zijn om je backlink en link building profiel een super boost te geven. Onbeperkt inzetbaar kan je het zo gek maken als je zelf wilt.

Start deze cursus


Waarom SEO ?

Wie een site heeft, dit kan zijn een website voor het aanbieden van een dienst, webwinkel, blog, startpagina e.d. wilt ook dat deze wordt bezocht door geïnteresseerd publiek.

Een grote bron om bezoekers vandaan te verkrijgen zijn zoekmachines waaronder Google. Alleen lijkt het of als iedereen vindbaar is behalve jij.

Ga je, of laat je seo toepassen dan verandert dit de zaak. Je site is geoptimaliseerd om vindbaar voor je publiek te zijn.

seo - zoekmachine optimalisatie

Waar bestaat seo uit?

Seo verdelen we in twee hoofdgroepen, deze zijn onsite en offsite. Kortweg, seo dat je op je eigen site uitvoert en niet op eigen site. Hoofdzakelijk de onsite seo heeft heel wat aan onderdelen in zich. De offsite daar in tegen valt weer mee.

Basis seo punten

  • Site structuur
  • Pagina titel
  • Pagina beschrijving
  • H1 H2 H3 tags
  • Afbeelding ALT tag
  • Intern linken
  • Links verkrijgen (plaatsen)

Geavanceerde seo punten

kwaliteit seo

Alleen het beste

Het meest belangrijke zijn je bezoekers en daarna Google. Jij bent eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Wat jij vindt en wilt staat niet op de prioriteit lijst.

Je kan het nog zo leuk bedenken met alle goede bedoelingen, maar als dit niet in het straatje van eerst genoemde valt, dan gaat er iets niet goed.

Meestal is er een kwestie gaande van ‘niet beter weten’. Dat is o.k. niemand is perfect, het valt echter wel te leren door bijvoorbeeld seo cursussen.

Vertroetel je bezoekers

Heb het beste over voor je bezoekers. Zorg bijvoorbeeld voor een snelle laadtijd want niemand heeft zin om te wachten. Een website van deze tijd zodat zowel visueel als gebruikersgemak een aangename ervaring wordt.

Zorg natuurlijk dat het vrijwel TE makkelijk is om contact met je op te nemen. Alles wat ook maar van belang is behoort goed in het zicht te liggen.

Hoe duidelijker jij kan zijn hoe meer mensen tot actie overgaan.

Onze seo is jouw seo

Bij ons kan je voor alles terecht. Of het nu gaat om basis seo voor beginners of geavanceerde seo voor experts. We geven duidelijke uitleg zodat zelfs diepgaande technieken voor iedereen duidelijk wordt en na te doen is. Volg onze seo-technieken zo goed mogelijk en kom ook hoog in Google.

Terug lezen?