Tier linkbuilding

Tiers of lagen bouwen linkbuilding op. De reden dat we dit doen, is om de uiteindelijke pagina (Tier 1) die naar de MainSite linkt, een mooi hoge kwaliteit link van te maken. Kwaliteit is alles in seo, en zeker zijn backlinks van hoge kwaliteit nodig.

Door waardes over te brengen van Tier 3 naar Tier 2 (d.m.v. linken) verhoogt de waarde van Tier 1. Dit is dé plek waar naar de MainSite wordt gelinkt.

Elke tier bevat het onderwerp van de MainSite.

startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden
Koop deze cursus

Nooit meer backlinks kopen

Veel betere kwaliteit pagina’s

Razend snel unieke teksten

Schema Json-LD toepassen mogelijk

Zeer lucratief voor ranken

Doorgeven van authority

Deze waarden die elke tier doorgeeft noemen we authority. Nu zijn er hier meerdere grote spelers die authority van sites en pagina’s zichtbaar maken. Elk draait een eigen algoritme waardoor waarden niet met elkaar overeen komen. Maar dit is allemaal niet erg, het gaat om het principe. In deze startpagina tier linkbuilding cursus gaan we er ook niet diep op in. Je kan Authority het best zien als een richtlijn. Heeft jouw concurrent een Domain Authority (DA) van 20? Dan wil jij hoger zien te krijgen. Door gebruik te maken van Tier linkbuilding verhoog je dus de authority van tier 1 dús van jouw website. Je bent nu 1 stap voor op je concurrentie.

Hoe belangrijk is tier linkbuilding?

De internationale seo experts doen geen andere vorm. Dit geeft wel het belang aan om jouw website van tier linkbuilding te voorzien.
Zodra er meer concurrentie is op jouw zoekterm, ofwel een hoger zoekvolume heeft gaat het vrij onmogelijk worden om zonder tier linkbuilding hoog in Google te komen.

Is authority het belangrijkste?

Als werkelijk alles goed is op je onsite en offsite seo maar authority is laag, dan ja. Met speciale authority building kan je deze verhogen en zal er nog weinig in de reguliere resultaten zijn die boven jou staan.
Maar dit is niet altijd het geval. Te vaak gebeurt het dat backlinks niet voldoende in getallen en/of waarden aanwezig zijn.

Hiervoor komen we toch nog weer even terug op het authority verhaal. Nu gaan we zelfs authority door 2 splitsen en krijgen we Pagina Authority (PA) en Domein Authority (DA). Beide zijn ze zeer belangrijk om hoog te hebben.

De tier linkbuilding helpt je hier sterk bij. Maar de verschillende in lagen opgebouwde linkbuilding zegt nog niet alles. Het zijn de pagina’s zelf die aan i.i.g. minimale eisen moet voldoen. Zo is het hebben van unieke (redelijk) leesbare tekst een must have net als een geoptimaliseerde afbeelding. Alles te samen maakt een opeenstapeling van kwaliteit.

Heel iets anders dan linkbuilding is link plaatsing. Het laten plaatsen van links kost meestal geld, en veel ook. Er wordt gepocht over hoge DA om jou over de streep te helpen.

Wat de PA is, dit blijft soms achter wegen. Jammer want dit is belangrijke informatie. Waar nooit over wordt gesproken is waar de backlinks vandaan komen. Dit mag je zelf uitzoeken of je krijgt te horen ‘dat doet er niet toe’.

Ervaring leert dat het hier meestal gaat over kunstmatige authority, of weinig tot niks toelevert aan jouw MainSite onderwerp.

tiered linkbuilding
social linkbuilden

Leer in onze cursussen hoe je de hoogst haalbare kwaliteit linkbuilding verkrijgt.

De combinatie startpagina’s en socials versterken je offsite seo met enorme factor.

Je speelt met authority dat zijn weerga niet kent.

Het nieuwe startpagina gebruik

Ze zijn puur Hollands en alleen in Nederland, ja wij zijn uniek in de wereld door startpagina gebruik. We kennen ze al tientallen jaren, alleen is er in die tijd niks veranderd aan het gebruik ervan. En dit terwijl Google de ene update na de andere online brengt. Het is tijd voor vernieuwing en startpagina’s in te zetten zoals nooit te voren is gebeurd.

Een ouderwetse linkfarm

Elke seo expert die weet wat kwaliteit is. En toch plaatsen ze massaal backlinks op die ouderwetse linkfarms die niks toevoegen aan de MainSite. Een doorgaans startpagina bevat namelijk geen of heel weinig aan tekst. Misschien bevat het niet eens een afbeelding. Wat is dan het onderwerp van die startpagina? De titel? Dat moet haast wel want de links die kunnen werkelijk overal naartoe gaan. Het is voor Google niet te begrijpen wat het onderwerp is, dus kan het ook geen toegevoegde waarde aan jouw MainSite geven.

Concurrentie heeft of neemt het, je kan niet achterblijven met
Linkbuilding

Maak er wat van

Ja natuurlijk werkt het lekker snel om ergens je link te dumpen en er niet meer naar om te hoeven kijken. Nou, dit is dus lage kwaliteit. Een pagina die jouw backlink bevat mag echt wel een knappe pagina zijn, lekker ruim in het content en zo. In de cursus gaan we precies dit doen. We geven Google alles wat het weet te waarderen. Dit komt natuurlijk ten goede in je rankings. En dát is waar we het allemaal voor doen.

Hoogwaardig met social media

In onze cursus social stacking gaan we onder andere werken met Twitter. De reden hiervoor ligt simpel Google houdt van Twitter en heeft een groot deel aandelen. Plus niet geheel onbelangrijk de authority is super hoog én je krijgt hier een do follow backlink van.

Nu gaan we natuurlijk niet lukraak backlinks op niks af plaatsen. We gaan in deze cursus een grote stap verder door ook de socials waaronder Twitter te stacken. Dit komt goed overeen met tier linkbuilding.

Linkbuilden als een professional

Linkbuilders hebben een makkelijke baan? Het is natuurlijk maar hoe je het bekijkt. Wij denken dat er VEEL meer schuilt dan het doet blijken.

Omdat het altijd beter kan hebben we alles zo geoptimaliseerd dat het stacken van social media een standaard is geworden voor elke website met seo.

Wat is de beste linkbuilding?

Zoals vermeld, kwaliteit is iets waar je letterlijk op kan builden. Nog beter is kwaliteit in grote getallen. Er bestaan ruim 1000 zeer goede startpagina’s in Nederland, ze worden alleen niet juist toegepast. Om kwaliteit te herbergen helpen we je tot het uiterste in onze cursus startpagina tier building.

Nu is het hebben van alleen maar startpagina links ook weer niet alles. Een beetje variatie in linksoort is absoluut aanraadbaar. Daarom is de andere aanbevolen cursus over social stacking. Deze twee tezamen zijn zo machtig dat concurrentie met veel meer backlinks ver achter je blijven.

Wanneer werkt linkbuilding?

Je kan onze linkbuild-technieken nog zo goed hebben uitgevoerd, maar als de site dusdanig te wensen overlaat zal niks optimaal werken. Je behoort standaard een goede website of webwinkel te hebben. Eentje die snel laadt en bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren. Ook het oog wilt wat. Wie een site binnen een uurtje even uit de mouw heeft geschud komt zichzelf tegen. We raden een goede webdesigner aan met verstand van basis seo.