Tier linkbuilding

Tiers of lagen bouwen linkbuilding op. De reden dat we dit doen, is om de uiteindelijke pagina (Tier 1) die naar de MainSite linkt, een mooi hoge kwaliteit link van te maken. Kwaliteit is alles in seo, en zeker zijn backlinks van hoge kwaliteit nodig.

Door waardes over te brengen van Tier 3 naar Tier 2 (d.m.v. linken) verhoogt de waarde van Tier 1. Dit is dé plek waar naar de MainSite wordt gelinkt.

Elke tier bevat het onderwerp van de MainSite.

SEO met linkbuilding cursus kopen

verkoop seo cursus

Blogsite netwerk van ZelfRanken.nl

Bij aanschaf van onze cursus krijg je gratis toegang tot alle blogsites in ons netwerk. Hier kan je naar hartelust het geleerde direct in de praktijk brengen. Onze linkbuild technieken samen met de blogsites halen het beste naar boven om jouw website te bekrachtigen.

Volledig geoptimaliseerd overeenkomend content

Een pagina op eigen site optimaliseren voor jouw zoekwoord? Dat is makkelijk, je zal vast een score van 100% hebben. Met de blogsites van ons netwerk valt precies hetzelfde te doen, de overeenkomst van blogpagina naar jouw site pagina kan net zo goed 100% scoren. Dit zijn de geoptimaliseerde backlinks (in tier) die het netwerk van ZelfRanken.nl je aanbiedt.

Nooit meer backlinks kopen

Beste kwaliteit pagina’s

Razend snel unieke teksten

Schema Json-LD toepassen mogelijk

Alles op uniek IP adres

Rank Math pro

Elementor pro

Twee afzonderlijke indexers

Zeer lucratief voor ranken

Doorgeven van authority

Deze waarden die elke tier doorgeeft noemen we authority. Nu zijn er hier meerdere grote spelers die authority van sites en pagina’s zichtbaar maken. Elk draait een eigen algoritme waardoor waarden niet met elkaar overeen komen.

Maar dit is allemaal niet erg, het gaat om het principe. In deze blogsite tier linkbuilding cursus gaan we er ook niet diep op in. Je kan Authority het best zien als een richtlijn. Heeft jouw concurrent een Domain Authority (DA) van 20? Dan wil jij hoger zien te krijgen.

Door gebruik te maken van Tier linkbuilding verhoog je dus de authority van tier 1 dús van jouw website. Je bent nu 1 stap voor op je concurrentie.

Hoe belangrijk is tier linkbuilding?

De internationale seo experts doen geen andere vorm. Dit geeft wel het belang aan om jouw website van tier linkbuilding te voorzien. Zodra er meer concurrentie is op jouw zoekterm, ofwel een hoger zoekvolume heeft gaat het vrij onmogelijk worden om zonder tier linkbuilding hoog in Google te komen.

Is authority het belangrijkste?

Vroeger wel maar tegenwoordig niet meer. Nu gaat het linkbuilden hoofdzakelijk vanaf overeenkomend content, die score behoort zo hoog mogelijk te zijn. Natuurlijk kan hoge authority op zo’n goede backlink pagina geen kwaad, we raden het zelfs aan.

Alleen is de Page Authority (PA) een stuk belangrijker, dit is ook de pagina die naar jouw site toe linkt.

Hiervoor komen we toch nog weer even terug op het authority verhaal. Nu gaan we zelfs authority door 2 splitsen en krijgen we Pagina Authority (PA) en Domein Authority (DA). Beide zijn ze zeer belangrijk om hoog te hebben.

De tier linkbuilding helpt je hier sterk bij. Maar de verschillende in lagen opgebouwde linkbuilding zegt nog niet alles. Het zijn de pagina’s zelf die aan i.i.g. minimale eisen moet voldoen.

Zo is het hebben van unieke (redelijk) leesbare tekst een must have net als een geoptimaliseerde afbeelding. Alles te samen maakt een opeenstapeling van kwaliteit.

WEB2.0 werkt niet meer

Helaas maar waar, vrijwel alle grote WEB2.0 sites doen nihil voor seo-linkbuilding. Google heeft er een stokje voor gestoken, deze pagina’s zijn ook haast niet meer te indexeren. En als een pagina niet is geïndexeerd? Dan heb je ook weinig aan de backlinks die hierop staan.

Blogsite netwerk binnen 2-3 dagen geïndexeerd

Ons netwerk is daar in tegen uitgerust met 2 onafhankelijke indexers. Er worden geen links naar je pagina gestuurd maar deze wordt direct geïnjecteerd in de Google Bot. Normaliter is het indexeren op elk van onze blogsites binnen een paar uur gebeurd, maar hou even een slag om de arm.

tiered linkbuilding

Hoogwaardige tweede tier

Eerlijk is eerlijk, al kan je met ons blogsite netwerk je pagina’s zover optimaliseren voor je zoekwoord als je maar wilt, maar als deze pagina’s geen hoogwaardige backlinks krijgen is er geen sprake van tier linkbuilding en is het resultaat onvoldoende.

Daarom krijg je in de seo linkbuilding cursus de kennis met benodigdheden om ook je eigen tier 2 aan te maken.

Startpagina versus blogsite linkbuilding

Om de beste overeenkomst te vinden op een startpagina moet het onderwerp voldoen. Echter de pagina zelf zal een heel lage optimalisatie voor jouw zoekwoord hebben. Tevens is het geschreven woord, geoptimaliseerde afbeeldingen, schema Json-LD niet eens aanwezig. Je zou bijna net zo goed een backlink op een willekeurig andere startpagina kunnen hebben.

De blogpagina’s zijn daarin tegenover wél tot op het bot geoptimaliseerd om de overeenkomst van je zoekwoord op blogpagina en jouw site zo groot mogelijk te maken. In de seo cursus gaan we zelf nog stappen verder door middel van geavanceerde seo technieken.