ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

seo versimpeld

Bangmakerij

Wie informatie zoekt over seo zal veel vinden, heel veel. Duizenden websites met tientallen of zelfs honderden pagina’s. Hoe moet ooit iemand daar wegwijs uit worden?

Om het allemaal mooier en interessanter te maken strooien experts met vakjargon waar niemand de betekenis van weet, dus dat moet worden opgezocht of ze leggen het zelf nog even uit.

Er wordt letterlijk aan alles gedacht om het de beginner zo onmogelijk te maken als zijn kan. Met als reden dat men misschien de expert inhuurt?

seo wordt eng gemaakt

Basis SEO duurt een jaar?

Zoals de MainStream SEO het naar buiten brengt wel. Maar dit is absurd natuurlijk. Op zelfranken.nl zie en leer je de basis seo binnen het uur. Om toe te passen ben je mogelijk een dag kwijt, weet je wat? We doen gek en maken er een week van.

1week seo

In 1 week klaar

Alles wat basis seo inhoudt zijn slechts 3 dingen.

Deze informatie vraagt niet meer dan 1 uur. Het is gemakkelijk te absorberen  en begrijpen.

Gratis bij inloggen
seo cursus silo structuur

Site structuur en intern linken

Voorzie je website van de best mogelijke fundering. Vanaf hier kan het bouwen aan SEO gaan beginnen.

Start deze cursus


29 Euro
pagina seo

Pagina SEO

Een stapje verder dan je gewent bent. Simpel, goed te volgen en natuurlijk effectief voor je ranking. Pagina seo met pit.

Deze seo cursus maakt gebruik van WP in combinatie met Elementor.

Start deze cursus


Dat was alles voor de basis

Zie? Die hele basis seo stelt niks voor. Daar hoef je geen jaar mee zoet te zijn. Nu dat dit klaar is kunnen we makkelijk doorstromen om wat puntjes op de i te zetten. Iets dat een mooie uitbreiding op je bestaande optimalisatie is, gaat met afbeeldingen.

Snel toevoegbaar

Het optimaliseren van afbeeldingen hoort erbij. Ook dit is geen hogere wiskunde, en hoeft geen uren te duren.

Een afbeelding seo maken zorgt voor verbeterde pagina seo.

Gratis bij inloggen
afbeelding seo maken

Afbeelding seo maken

Afbeeldingen seo maken is goed voor je pagina-seo en het verbeterd vindbaar maken in Google afbeelding zoeken. Gratis schema Json-LD script voor je EXIF

Start deze cursus


Goed he

Nu het echte werk

Hierboven hebben we alles al gehad wat minimaal nodig is om een goed basis te zetten. Dit zegt niet dat het seo gebeuren nu klaar is, verre van dat. Nu gaan we aan het echte werk beginnen. Of dit dan wel moeilijk is? Het gaat een niveau omhoog, maar zoals je gewent bent blijven we in Jip en Janneke taal alles zo duidelijk uitleggen dat iedereen geavanceerde seo kan doen.

Eerste pro seo

We blijven nog even stilstaan bij pagina seo uitbreiding. Wat elke site heeft of behoort te hebben is een logo. Deze gaan we exclusief aan Google aanbieden via een script dat heet Json-LD.

Houd het hoofd koel, ook dit is zo simpel. Het lijkt imposant maar dat is slechts schijn. En vergeet niet, we gaan een niveau omhoog. Dus we komen dingen tegen die nieuw zijn. Niet eng, nieuw!

Je krijgt het script, je hoeft alleen even de juiste plek (url) in te vullen waar je logo staat en klaar.

Gratis bij inloggen
schema logo

Schema.org logo

Een korte maar effectieve cursus om je logo in Google als optimalisatie te verkrijgen. Dit met schema Json-Ld welke je hier kan downloaden.

Start deze cursus


We maken een seo expert van je

99 Euro
geavanceerde schema - seo cursus

Geavanceerde schema schrijven

Zelf schema schrijven, het is zo makkelijk. Beter en geavanceerder dan je concurrentie is een zekerheid. In Jip en Janneke taal gebracht, geschikt voor beginner en ultra experts.

We verslaan plugins op onze sloffen door Google zeer gericht over jouw niche te vertellen. We kloppen aan bij wikidata/pedia én meerdere Knowledge Graphs.

Start deze cursus


Eerste betaalde cursus

We zijn beland bij een onderdeel dat net als de cursus schema logo hierboven speciaal bedoelt is voor de machine (Google). Er is al even kennis gemaakt met hoe het script Json-LD eruit ziet, nu gaan we het zelf leren schrijven op een manier die al je concurrentie verslaat.

Beter dan plugin

Dat schema Json-LD ook automatisch uit een plugin komt klopt, het is alleen een kort door de bocht gedachte. Het probleem met automatisch gegenereerde schema is dat het niet alles kan. Het is minimaal en 12 in een dozijn. We willen ons onderscheiden van concurrentie om zodoende hoog in Google te komen.

Hoogste niveau

Schrik niet, maar de beste seo experts in Nederland haken hier af. Wij vinden dit erg jammer en onnodig. Ook dit is een kwestie van zien en nadoen. Zo simpel is zelfs het hoogste niveau schema Json-LD.

De onsite seo is gedaan

Hoe mooi is dat. We zijn in sneltreinvaart door het meest belangrijke gekomen om op je eigen website te hebben. Hier zijn blijkbaar honderden pagina’s voor nodig om uit te leggen, nou gelukkig niet bij ons. We kunnen nu doorgaan naar offsite seo. Nee we gaan geen ‘links plaatsen’, dat is iets voor amateurs. Wij blijven op hoog niveau en de gemakkelijke manier werken. Link builden, authority verhogen en social stacking is waar we ons mee bezig houden.

Zie je dat het snel en simpel is?

Link building in tiers

Voor offsite seo kom je niet om link building heen. Er valt in Nederland heel wat te verkrijgen voor hoofdprijzen waar je niet goed van wordt.

In deze Tier Linkbuilding cursus gaan we niet betalen voor backlinks. We maken zelf gratis startpagina’s aan, vullen het met uniek content dat is geschreven in spintax. Oh een nieuwe term.

Spintax is een schrift dat we ook zelf gaan leren schrijven. Dit vergt wat oefening maar het werkt zo snel en mooi. Het probleem is namelijk massa. Om unieke teksten op honderden startpagina’s te schrijven is niet te doen. We hoeven slechts 1x spintax te schrijven en kunnen deze honderden keren gebruiken, iedere keer komt er unieke tekst uitrollen.

Dit is stap 1 om de hoogste kwaliteit aan backlinks te verkrijgen. Hierna gaan we startpagina’s in tiers (lagen) plaatsen zodat elke laag meer waarde krijgt. En alles mondt uit in jouw site, het beste van perfectie.

179 Euro
startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

We vullen startpagina's met unieke teksten die wij eenmalig met spintax schrijven. Plus geven we Google al het andere dat het wilt. Zo hebben wij niks meer te maken met die oude linkfarms uit 1998. Maar gaan wij voor kwaliteit pagina's.

Start deze cursus


Dit is alles wat minimaal nodig is

Gefeliciteerd je hebt met succes nu alles gedaan wat minimaal nodig is om met de meeste zoektermen te kunnen ranken in Google.

Is dit alles? het werd net leuk!

Je wilt meer, dat begrijpen we

Op dit moment heb je al een zeer goede seo. Wil je meer uitbreiden omdat bijvoorbeeld je concurrentie sterk is? Of sta je nu wel op pagina 1 in Google maar je wilt de top 3 zien te bereiken? Dan is er goed nieuws voor je.

Je bent een top ondernemer

Omdat jij als ondernemer altijd meer wilt, meer zoektermen, nog hogere posities, nog meer bezoekers, blijven wij niet stilzitten. Zelfranken.nl groeit met je mee. Er valt altijd wel meer te doen op seo gebied. En nee ook dat is geen jarenplan. We gaan spoedig nieuwe seo cursussen toevoegen die zoals je gewent bent van ons geen jaren gaan duren of zo moeilijk zijn dat je het niet begrijpt. Snel – Simpel – Geavanceerd. Met in de kortste tijd de beste resultaten.

Kom nog is terug. Love you!

Terug lezen?