ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

SEO plugin

WordPress optimalisatie

WordPress websites hebben voor seo een stapje voor omdat er wel een heel goede plugin voor is.

Ok, we geven toe dat een seo plugin net zo goed is als de persoon die het gebruikt. Er moet wel iets van kennis over zoekmachine optimalisatie aanwezig zijn wilt men dit stukje techniek optimaal gebruiken.

En nee we gaan het echt niet over Yoast hebben, die drol is doorgespoeld.

Beste WordPress SEO plugin

Rank Math voorheen beste plugin voor seo

Het kwam vrij snel, het zag en wist elk andere seo plugin te verslaan, Rank Math. Maar helaas voor korte duur wat ons betreft. En laten we het woord helaas dubbel onderstrepen. Want wat een prachtige seo plugin is dat toch. Alleen is er iets beters bij gekomen,

XAGIO

Met afstand is de beste seo plugin op het moment XAGIO.

SEO voor WordPress websites is in een heel nieuw licht gevallen. Het is ook niet een plugin om erbij te hebben, het is er eentje die meerdere plugins overbodig maakt.

Als je deze seo plugin niet kent, nog niet draaiende hebt gezien is het lastig te verwoorden. Zo geeft het woord overzicht een heel andere betekenis. Je zal je achter de oren krabben van “ik dacht dat mijn seo plugin overzichtelijk was”.

Zoekterm onderzoek

1 Van de meest spraakmakende opties van XAGIO is zoekterm onderzoek. Na zoveel tools te hebben gezien en mee gewerkt te hebben is dit toch wel iets dat je met recht zoekterm onderzoek mag noemen.

Het haalt niet alleen jouw zoektermen overzichtelijk naar boven die je trouwens a la minute kan bewerken. Oh nee, dat is pas het begin. XAGIO stelt je in staat om zeer snel achter alle zoektermen van je opgegeven concurrerende websites te pakken.

Nee, dat is niet alles. We zijn nog niet eens begonnen met wat XAGIO kan voor zoekterm onderzoek.

In 1 oogopslag zie je de zoekvolume, de aantal ‘inurl’ en ‘intitle’ met uiteraard de ‘phrase’. Is dit nieuw voor je? Oh boy, wat zal er een wereld voor je opengaan.

Terug lezen?