ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Website laten ranken

Hoger in Google komen

Zelf voor je eigen online successen verantwoordelijk zijn? Laat niks aan het toeval over en laat je begeleiden in geavanceerde seo.

Ook jij kan het voor elkaar krijgen om je website te laten ranken. Er zijn alleen een paar dingen die je moet weten. Bij lage concurrentie kan je het af met basis seo. Voor meer concurrenten en niet met dezelfde zoekmachine optimalisatie te komen als hun zodat je de 12de in het dozijn wordt, daarvoor zijn de cursussen op zelfranken.nl

Wij gaan stukken verder dan alle bekende informatie. Het werkt daarom veel beter, plus laten de resultaten minder lang op hun wachten.

Snel je website laten ranken doe je met zelfranken.nl

website laten ranken

Hoe laat je een website ranken?

Hoge ranking verkrijgen bestaat uit 2 delen. Zowel de onsite als offsite seo moeten goed zijn. Onsite seo is alles wat je doet op je eigen website. Je vult hier keurig de pagina titel met je zoekterm in samen met nog wat simpele dingetjes die als je erover nadenkt best logisch zijn. Offsite seo wordt doorgaans verwart met links plaatsen. Nou die techniek is wel zo oud, het gaat er heden den dagen iets anders aan toe.

Hoe lang duurt het ranken?

Om hoog in Google te komen zal je de handen uit de mouwen moeten steken. Hoe meer en beter jij het doet, des te sneller en beter het resultaat.

Normaal gesproken bij een gemiddelde website kan je binnen een week alle pagina’s van onsite seo voorzien. Meer tijd gaat er in de offsite seo zitten. Dit als je het geheel zelf wilt uitvoeren. Laat je het een erkend expert doen, die met onze technieken werkt gaat je dit veel tijd besparen.

Een website die onze startpagina tier linkbuilding voor jou goed kan uitvoeren is https://powerseo.nl

Wat is het meest belangrijke?

Het belangrijkste om op te letten is in 1 woord, kwaliteit. Het maakt niet uit wat je doet als het maar goed is.

Vergelijk jouw website met je sterkste concurrent. Ziet dat er beter uit? Hebben ze meer en betere informatie? Hoe hoog is hun authority?

Als jij niet hoger dan hun staat zal dit met kwaliteit te maken hebben. Controleer ook zeker de backlinks. Als je ziet dat die van jou in mindere getallen aanwezig zijn en die pagina’s hebben een lagere authority dan is dit een probleem om op te lossen.

Zet social media in

Websites als Twitter kennen we allemaal. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat die de hoogst haalbare authority hebben? En zelfs dofollow backlinks naar jouw website geven? Al is het in eerste instantie niet heel profijtelijk, dit kan het 100% wel worden. Met onze seo cursus social stacking ga je dingen leren die zeer gemakkelijk uitvoerbaar zijn. Alleen is dit voor zoekmachine optimalisatie een hoog niveau.

Een social account actief bijhouden? Het is niet verkeerd hoor maar wij seo-ers zijn liever  lui dan moe, dus daar doen we niet aan. Zo min mogelijk tijd spenderen voor maximaal resultaat. Want een website laten ranken is wel leuk enzo, maar er zijn wel dingen die meer aandacht vragen toch?

€349 met BF deal nu €175
goud pakket seo cursus

seo cursussen goud bundel

Social + Startpagina + Schema
Uitbreiding van zilver bundel met het leren schrijven van geavanceerde schema. Uiteraard is de Json-LD inzetbaar op MainSite. Extra bijkomstig zijn alle Tier 1 startpagina's die dit schrift toelaten.

Dit is uniek want zelfs de beste WEB2.0 sites als WordPress en Blogger laten dit niet toe. Hier ga je het extra grote verschil met je concurrentie maken.

Volg deze cursussen

€299 met BF deal nu €150
zilver pakket seo cursus

seo cursussen zilver bundel

Social Stacking + Startpagina Tier
Met deze sterke combinatie link je vanuit je hoogwaardige honderden startpagina's niet alleen naar de MainSite maar ook naar de social url's.

Op deze manier verhoog je de Page Authority (PA) bij reeds super Domain Authority (DA) 80 t/m 100. Alleen al gezond verstand zegt wat dit met je ranking gaat doen.

Start deze cursussen

€249 met BF deal nu €125
social stacking - seo cursus linkbuilding

Social Media Stacking

Het nieuwste, beste, sterkste op het gebied van offsite seo. Social stacking geeft spectaculaire ranking resultaten aan elk soort site op elk soort platform en van alle domein leeftijden. Easy te volgen cursus.

Je bouwt een eigen netwerk van hoogwaardige, veilige, vertrouwde sites waaronder Twitter en Tumblr. Deze en meer stapelen we op unieke wijze voor het beste seo resultaat.

Goede combi met Startpagina Tier Building

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
gratis backlink

Backlink uitbreiding

Heerlijk geavanceerd en gratis bezig zijn om je backlink en link building profiel een super boost te geven. Onbeperkt inzetbaar kan je het zo gek maken als je zelf wilt.

Start deze cursus

€29 met BF deal nu €15
pagina seo cursus

Pagina SEO

Een stapje verder dan je gewent bent. Simpel, goed te volgen en natuurlijk effectief voor je ranking. Pagina seo met pit.

Deze seo cursus maakt gebruik van WP in combinatie met Elementor.

Start deze cursus

€99 met BF deal nu €49
geavanceerde schema - seo cursus

Geavanceerde schema schrijven

Zelf schema schrijven, het is zo makkelijk. Beter en geavanceerder dan je concurrentie is een zekerheid. In Jip en Janneke taal gebracht, geschikt voor beginner en ultra experts.

We verslaan plugins op onze sloffen door Google zeer gericht over jouw niche te vertellen. We kloppen aan bij wikidata/pedia én meerdere Knowledge Graphs.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
schema logo seo cursus

Schema.org logo

Een korte maar effectieve cursus om je logo in Google als optimalisatie te verkrijgen. Dit met schema Json-Ld welke je hier kan downloaden.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
afbeelding seo cursus

Afbeelding seo maken

Afbeeldingen seo maken is goed voor je pagina-seo en het verbeterd vindbaar maken in Google afbeelding zoeken. Gratis schema Json-LD script voor je EXIF

Start deze cursus

€179 met BF deal nu €89
startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

We vullen startpagina's met unieke teksten die wij eenmalig met spintax schrijven. Plus geven we Google al het andere dat het wilt. Zo hebben wij niks meer te maken met die oude linkfarms uit 1998. Maar gaan wij voor kwaliteit pagina's.

Start deze cursus

Gratis
spintax seo cursus

Spintax schrijven

Unieke teksten niet zelf schrijven maar laten genereren? Schrijf spintax en verhoog de productiviteit in record tijd.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
silo structuur seo cursus

Site structuur en intern linken

Voorzie je website van de best mogelijke fundering. Vanaf hier kan het bouwen aan SEO gaan beginnen.

Start deze cursus


Je website laten ranken met wat hulp

Overal zelf achter komen is uit ervaring niet te doen. Veel informatie over seo is en kan gratis. Maar net als bij alles verkrijg je bij gratis niet het beste. En dit is toch wat jouw website nodig heeft. Met de video cursussen hierboven leer je in korte tijd het meest. En nee, de betaalde informatie zal je nergens op het internet gratis kunnen vinden. Dus waar wacht je nog op, je website laten ranken begint met onze kennis.

Terug lezen?