Iedereen kan hoog in Google komen

Publiek en Google eisen kwaliteit

In mijn 23 jarige carrière als seo-expert kom ik het nog dagelijks tegen. Mensen die zelf hun site binnen enkele uurtjes klaar hebben. Vrijwel altijd is er gebruik gemaakt van een gratis template en zijn er vele gratis plugins geïnstalleerd. Niet dat dit erg is of zo hoor, maar dat mensen zich dan afvragen waarom de site niet hoog in Google staat, en die ene verloren bezoeker niks heeft besteld. Dit is dan iets om smakelijk over te lachen (sorry).

Online vindbaar

Zelf je website hoog in Google krijgen? Dat gaat je lukken mits je weet wat je doet. Vergaar gerust onze kennis in zoekmachine optimalisatie. We bieden heel wat gratis en betaald aan. Uiteraard heeft de meest profijtelijke informatie een prijskaartje. Doe of als je thuis bent bij ons. De meeste cursisten hebben toch al van deze site hun thuis gemaakt en jij bent net zo welkom.

Ons sterkste voor hoge ranking

Wat we altijd en iedereen voor elk soort site op welk platform dan ook kunnen aanraden is social stacking. Deze offsite seo techniek zit wel zo geniaal in elkaar dat het letterlijk wonderen kan verrichten. Hoog in Google komen is nog nooit zo simpel geweest dankzij deze cursus.

Je hebt geen voorkennis nodig zo simpel is het. Iedereen kent natuurlijk wel social media. Waar niet iedereen bij stil staat is dat deze sites van enorm hoge authority genieten. Precies dat geen wat elke site goed kan gebruiken. Vanzelfsprekend gaan we niet zomaar blindelings een zooi backlinks plaatsen. Nee, bij ons leer je hoe je social media met elkaar en zichzelf kan stacken.

Je stapelt dan letterlijk vertrouwde sites met enorme hoge authority met elkaar op dat uiteindelijk naar jouw site linkt. De opbouw is gigantisch waardoor je online vindbaarheid binnen Google geweldige tijden gaat beleven.Hoog in Google met de zelf ranken seo cursussen

 

Krijg het ook voor elkaar om hoog in Google te komen

 

Unieke leerstof

Hoog in Google komen wordt stukken makkelijker met de nieuwste seo technieken. Deze staan niet in vergelijking met gratis basis seo informatie. Stukken effectiever en makkelijk volgbaar is onze unieke leerstof.

Bouwen kost veel tijd

Dit is een beetje ‘schoenmaker blijf bij je leest’ verhaal. Zelf durf ik mij geen website bouwer te noemen. Het seo vak is heel iets anders.

Maar net als deze site (zelfranken.nl) komt van eigen hand. Dat wilt zeggen, er is een redelijk bedrag gestopt in plugins en thema. Als je met het beste werkt, dan verkrijg je de hoogste kwaliteit.

Er zit liefde in, veel tijd, en geld. Er is geen haast om zo snel mogelijk klaar te zijn. Je weet wel, hardlopers zijn doodlopers.

Neem dus lekker de tijd, zorg dat wat je hebt gemaakt,  bevalt bij het publiek.

account aanmaken

Schrijf veel, goed en duidelijk

Om hoog in Google te komen, zal je de machine wijs moeten maken waar je site over gaat. Google zoekt tekst, schrijf je veel dan is er veel te vinden.

Verwerk in je teksten de zoektermen die hoog in Google moeten komen. Doe dit niet in overdaad maar schrijf op die manier dat het makkelijk leesbaar is. Het liefst klopt de grammatica en zijn spelfouten minimaal.

Als jou tekst een klein kind van 5 kan doen begrijpen, dan heb je het goed gedaan. Je kan namelijk niet duidelijk genoeg zijn voor je publiek én voor Google. Als je iets herhaalt maar in net andere woorden kan dit voor alle partijen een positieve uitkomst hebben.

Na basis seo nog niet zichtbaar in Google

Je hebt vast het nodige aan gratis beschikbare informatie vergaard en toegepast. Dan kom je erachter dat je wel hoger in Google bent gekomen, maar nog niet op de plek die je zou willen. Niks aan de hand, dat is normaal. De basis seo wordt vanuit MainStream gratis verschaft. Daarna is het zaak om door te gaan op een hoger niveau. Hoe dit in z’n werk gaat laten onze seo cursussen allemaal zien.

Hoog in Google komen met geavanceerde SEO

Het is logisch dat gratis informatie je tot op een zekere hoogte in de SERP (Search Engine Results Page) brengt. Hierna is de informatie op en moeten er nog een aantal plaatsen gerankt worden. Je bent aangekomen bij het volgende niveau, geavanceerde seo. Nu dat de basis is gelegd gaan we bouwen aan meer profijtelijke zoekmachine optimalisatie. Moeilijk is het zeker niet, je moet het even zien. Zodra je dit doorhebt (en dat is al snel) ben je niet meer te stoppen. Het ene zoekwoord naar de andere verschijnen hoog in Google. De hoogst haalbare plaats zal geen uitzondering zijn.

hoog in Google met Zelf Ranken


Opbouw en site structuur

Zorg dat je site zo logisch mogelijk voor je bezoekers in elkaar steekt. Het meest belangrijke staat bovenaan een pagina, er wordt het vaakst intern naartoe gelinkt.

Unieke afbeeldingen

Afbeeldingen geven extra duidelijkheid aan je bezoekers en aan Google. Wij leren je om veel verder te optimaliseren dan alleen maar de alt tag in te vullen.

Ruim uniek content

Vertel zo duidelijk en uitgebreid mogelijk over wat je aanbiedt. Een kind moet jouw tekst kunnen begrijpen. Google zoekt immers naar tekst dus geef het veel om te kunnen vinden.

Schema Json-LD

Vertel Google via schema Json-LD waar je site en/of pagina over gaat. Laat dit niet verzorgen door een plugin. Dat is 12 in een dozijn, onvolledig en mist de optimalisatie.

Pagina SEO

In ieder geval moeten je meest belangrijke pagina’s vindbaar met 1 of meerdere zoekwoorden zijn. Hiervoor moet je de pagina optimaliseren met meerdere optimalisaties.

Linkbuilding

Hoe goed jouw site ook in de seo zit, het is geen garantie om hoog in Google te staan. Offsite seo waar linkbuilding onder valt is 1 van de meest doeltreffende manieren.

Website hoog in Google dankzij Zelf Ranken


Website hoog in Google behouden

Je merkt al dat er behoorlijk wat te doen valt als je jouw website hoger in Google wilt krijgen. Wat we nog niet hebben verteld is dat zoekmachine optimalisatie nooit stopt. Een website is altijd in beweging, er zijn altijd wel updates te maken. En doe jij dat niet, doen je concurrenten dat wel. Met als gevolg dat je na al je inspanningen andere websites hoger in Google staan dan de jouwe. Het regelmatig bijhouden van een website en/of webwinkel zorgt er niet alleen voor dat je hoger komt, maar daar ook blijft.

Altijd linkbuilding blijven bijhouden

Wie linkbuilding cursus had afgenomen of zelf heeft laten verzorgen heeft zonder enig twijfel een zeer goed resultaat behaald. Alleen is dit ook niet een ‘kunstje’ die je eenmalig uitvoert. Linkbuilding en backlinks behoor je het gehele jaar door te verkrijgen. Stilstaan is absoluut dodelijk.

 

Vindbaarheid in Google zelf in de hand

Met wekelijks wat uurtjes aan tijd om eigen vindbaarheid binnen Google te vergroten heb je aan zelfranken.nl een goede. Eenmaal toegang tot een cursus zal je deze voor altijd behouden. Je bepaalt zelf de snelheid en dat komt goed uit voor ondernemers die het de ene keer drukker als de andere keer hebben. En niet altijd zal je hoofd naar zoekmachine optimalisatie staan toch? Met ons bepaal je de snelheid geheel zelf. Hou het lekker in eigen hand en vergroot de vindbaarheid in Google.

Is er een geheim om hoog in Google te komen?

Veel is openlijk bekend, dit is dan wat we mainstream seo noemen. Het zijn de verkregen richtlijnen (tips) van Google, hier is dan niks geheims aan. Zoals altijd schuilt er meer aan technieken achter dan wordt vergeven. Hier praat Google dan wijselijk niet over. Dit noemen we geavanceerde seo en kan je opvatten als geheim.

Hoe kom ik hoger in Google?

Je website hoger in Google krijgen vraagt hoofdzakelijk kennis en geduld. De kennis kunnen we je geven, dat is het goede nieuws, en veel daarvan. We hebben de meest effectieve manieren om je website hoog in Google te krijgen in video cursussen gemaakt. Helaas is er niet iets als een compact antwoord op de vraag hoe je hoger in Google kan komen.

Hoog in Google ranken

Voor het hoog in Google ranken zijn er vele stappen om te ondernemen. Het optimaliseren van pagina’s en offsite-seo zijn hiervoor nodig. Uit ervaring kunnen we met een gerust hart zeggen dat opnieuw het wiel zelf uit gaan vinden of het alleen maar volgen van gratis seo-technieken een wel heel lange reis gaat worden.

Hoog in Google doe je zelf

De vindbaarheid van jouw website of webwinkel zelf in de hand houden? Hoog in Google doe je zelf. We geven je een klein steuntje in de rug door je de best werkende seo-technieken voor te schotelen.

Beste manier om hoog in Google te komen

Niks doen heeft nog nooit iemand veder gebracht. Daarom is het de beste manier om hoog in Google te komen iets doen. Alleen al je site up to date houden brengt veel positiefs met zich mee.