ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Hoog in Google

Inhoud

hoge ranking in Google

Waarom je dat wilt is logisch. Alleen hoe je daar komt is soms een raadsel. Met de seo cursussen van zelfranken.nl ga je in ieder geval grote sprongen omhoog maken. Afhankelijk van je gekozen zoekterm(en) met daarbij horende moeilijkheidsgraad gaat het hoog in Google komen bij de 1 sneller dan de ander.

Wie voor het eerst met zoekmachine optimalisatie (SEO) in aanraking komt, die krijgt in het begin een redelijk deel aan vak jargon te verwerken. Laat je hier niet door ontmoedigen, het is slechts een benaming.

goud pakket seo cursus
Sale!
social stack seo cursus
Sale!
Social Stacking
125.00

Publiek en Google eisen kwaliteit

In mijn 23 jarige carrière als seo-expert kom ik het nog dagelijks tegen. Mensen die zelf hun site binnen enkele uurtjes klaar hebben. Vrijwel altijd is er gebruik gemaakt van een gratis template en zijn er vele gratis plugins geïnstalleerd. Niet dat dit erg is of zo hoor, maar dat mensen zich dan afvragen waarom de site niet rankt, en die ene verloren bezoeker niks heeft besteld. Dit is dan iets om smakelijk over te lachen (sorry).

Bouwen kost (veel tijd)

Dit is een beetje ‘schoenmaker blijf bij je leest’ verhaal. Zelf durf ik mij geen website bouwer te noemen. Het seo vak is heel iets anders.

Maar net als deze site (zelfranken.nl) komt van eigen hand. Dat wilt zeggen, er is een redelijk bedrag gestopt in plugins en thema. Als je met het beste werkt, dan verkrijg je de hoogste kwaliteit.

Er zit liefde in, veel tijd, en geld. Er is geen haast om zo snel mogelijk klaar te zijn. Je weet wel, hardlopers zijn doodlopers.

Neem dus lekker de tijd, zorg dat wat je hebt gemaakt,  bevalt bij het publiek.

Schrijf veel, goed en duidelijk

Om hoog in Google te komen, zal je de machine wijs moeten maken waar je site over gaat. Google zoekt tekst, schrijf je veel dan is er veel te vinden.

Verwerk in je teksten de zoektermen die hoog in Google moeten komen. Doe dit niet in overdaad maar schrijf op die manier dat het makkelijk leesbaar is. Het liefst klopt de grammatica en zijn spelfouten minimaal.

Als jou tekst een klein kind van 5 kan doen begrijpen, dan heb je het goed gedaan. Je kan namelijk niet duidelijk genoeg zijn voor je publiek én voor Google. Als je iets herhaalt maar in net andere woorden kan dit voor alle partijen een positieve uitkomst hebben.