Leestijd: 2 minuten

ZelfRanken.nl voor seo cursussen

Webwinkel vindbaar maken

Table of Contents

Webwinkel vindbaarheid

Bezoekers naar je webwinkel trekken vanuit Google’s organische gedeelte? Alle kliks die zijn gratis. Alleen hoe maak je jouw webwinkel vindbaar?

Online valt er veel te lezen over hoe dit te doen. Het punt alleen is, iedereen doet dat. Dus hoe ga jij je onderscheiden van al je concurrenten? Hiervoor bieden wij seo informatie per video. Cursussen die stap voor stap precies laten zien wat anderen niet weten.

We hebben het hier over geavanceerde seo.

webwinkel vindbaar maken

Hoog in Google​

Ben je geheel nieuw met zoekmachine optimalisatie? Heb je nog niks aan seo gedaan? Zorg dat eerst je basis seo in orde is. Laat je door niemand gek maken, het is niet moeilijk en duurt ook niet lang. Vele zijn hier onnodig meerdere jaren mee bezig en is het nog niet gelukt om hoog in Google te komen. Zelfranken.nl heeft die basis in z’n geheel versimpeld. Je bent makkelijk binnen een week hiermee klaar zodat je daarna aan het echte werk kan beginnen.

Vindbaarheid van webwinkel verbeteren

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk aan seo beginnen voor je webwinkel. Hoe eerder klaar hoe sneller klanten je weten te vinden en bij je komen kopen. Maar wacht nog heel even. Is je webwinkel wel echt klaar om bezoekers binnen te halen? Werkt alles naar behoren en ziet het er top uit? En nu niet te simpel ja zeggen he. Houdt jouw webwinkel eens naast die van je grootste concurrenten. Zijn die toch niet beter? Hebben zij wel unieke afbeeldingen en jij niet? En hoe zit dat met hun indeling. Is het overzichtelijker als bij jou? Misschien moet je toch maar eerst een webdesigner inhuren.

Webwinkel vindbaar maken begint bij het begin

Voordat je dus aan seo begint moet je basis goed zijn. Maar weetje dat dit al seo is? Het voor de bezoeker zo aangenaam mogelijk maken en dat deze alles gemakkelijk kan vinden. Je gehele webwinkel structuur, alle pagina’s waar ze staan en hoe ze met elkaar gelinkt zijn is zelfs een belangrijk onderdeel van seo. Wat we proberen te zeggen is, de meeste webwinkeleigenaren storten zich zo snel mogelijk op linkbuilding. Wij begrijpen wel waarom, maar het is niet de manier.

Meer verkopen? Maak je webwinkel vindbaar.