Leestijd: 3 minuten

Tips voor linkbuilden

  1. Linkbuilden in tier is het meest sterke. Zorg ervoor dat de hoogste kwaliteit het dichtstbij de mainsite staat. Lagere kwaliteit linkt naar een verdere tier. Ofwel de mainsite krijgt alleen de beste links terwijl de wat mindere links naar andere tier linkt.
  2. Gebruik als hoogste kwaliteit links onder andere Google mijn Bedrijf, Google Sites en mocht je de cursus social stacking hebben gevolgd, ook de Twitter pagina’s.
  3. Linkbuilding is geen linkdumping. De kwaliteit die je aanmaakt komt terug in de reguliere resultaten. Overeenkomend (ruim) content met het liefst geoptimaliseerde afbeelding geeft veel meer invloed dan een backlink ergens plaatsen en klaar is Kees.
linkbuilding

Tier Linkbuilding

Heel anders dan link plaatsen en aanvragen ofwel dumpen is tier linkbuilding. De backlinks krijgen backlinks waardoor de linkstroom de authority van minimaal tier 1 weet te verhogen. Zo worden die backlinks nog belangrijker/krachtiger. Al helemaal als elke tier het zelfde onderwerp heeft.

Authority verhogen

Authority building valt ook onder offsite-seo maar zit geheel anders in elkaar dan linkbuilding. In zelfranken.nl is/komt een seo cursus die hoofdzakelijk met Google links werkt. Super veilig, nog nooit heeft een website straf of penalty opgelopen (wat zoal zo weinig voorkomt) door backlinks vanaf Google properties.

Google stacking

Met Google stack gaan we de verschillende Google eigendommen slim met elkaar combineren en naar elkaar linken. Het is een soort van tier maar ook weer niet. Deze seo techniek kent heel diepe gronden. Voor iemand die dit nog nooit heeft gedaan is het of als je het in Keulen hoort donderen. En dan nog gaat het veel verder dan dit. Google stacking kan dusdanig geoptimaliseerd worden dat je nooit meer iets anders wilt. Ken je de klappen van ze zweep nog niet maar wel geprobeerd om te doen zullen resultaten tegenvallen.

Social stacking

Na de succesvolle stacking met Google kwam later het stacken met Social Media uit. Net als de zoekgigant zijn deze sites veilig te gebruiken en genieten ze van zeer hoge authority. Een algemene misvatting is dat men denkt om extra sociale kanalen bij te moeten houden. Echter is hier niks van waar. Deze techniek gaat heel anders dan het al bekende gebruik van social media. We gebruiken puur de kracht van deze websites om onze zoekmachine optimalisatie te ondersteunen. Hoger in Google komen met social stacking is zo makkelijk, het kost wel wat tijd voordat verbetering in ranking komt.

Het laatste wat we willen en niks met linkbuilding te maken heeft is het links plaatsen en links ruilen. Deze vorm van optimalisatie stamt nog ergens uit het jaar 1998. In tussentijd is er zoveel veranderd bij de zoekmachine. Laten we zeggen dat het twee compleet verschillende werelden zijn geworden.

Linkbuilding zelf doen

Kom erachter hoe professionals onbeperkt zeer hoge backlinks verkrijgen. Het kost 0 Euro alleen een klein beetje tijd. De linkbuilding-technieken liegen er niet om. Er zijn een paar gouden regels die niet verbroken mogen worden. Uiteindelijk als je eenmaal doorhebt hoe linkbuilding in elkaar steekt is het appeltje eitje om zelfs de lastigere zoekwoorden bovenaan in Google te verkrijgen.

Linkbuilding uitbesteden

Voor personen die helemaal geen tijd of zin hebben om voor eigen linkbuilding te zorgen is er uiteraard de optie om het uit te besteden. Maar welke linkbuilding-expert moet je nu kiezen? De goedkoopste is een heel Nederlands antwoord maar geloof ons, dat wil je niet. En dan zijn er de duurste, moet je die dan kiezen? Nou ook daarmee zouden we uitkijken. Er zijn zoveel linkbuilding-specialisten die geen goed product afleveren dat het bijna eng is om te kiezen. Laat je altijd eerst goed informeren, lees reviews en verdiep jezelf eerst een beetje in linkbuilding zodat je weet waar je voor betaalt.

Linkbuilding expert worden

Zelfranken.nl maakt een expert van iedereen. Wij zijn voor zoekmachine optimalisatie al de beste in seo cursussen, voor offsite-seo gaan we heel Nederland ver voorbij. De kracht van offsite seo is zo groots dat zelfranken.nl stevig heeft geïnvesteerd om eigen netwerken aan te leggen. We hebben gekeken naar het beste en meest profijtelijke en dit is onze standaard geworden. Al het minder sterke is geëlimineerd zodat al je liefde en tijd wordt omgezet in iets dat ook echt z’n werk doet.