ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Backlink aanvragen

Gratis backlink krijgen

Deze pagina is moeilijk om te verdragen. Maar het is de waarheid.

Vele krijgen E-mails voor backlink aanvraag of linkruil. Meestal niet eens persoonlijk geschreven maar per massa verstuurd. Nee, we gaan je niet leren hoe dat moet. Het zal ook weinig opbrengen.

Een backlink en het liefst eentje op een pagina met hoge authority is geld waard. Maar je hebt er zoveel nodig dat je dan een fortuin kwijt bent.

Bedelen voor een linkje werkt niet

Wij krijgen ze ook, de bijna dagelijkse bedel berichtjes om een linkje te plaatsen, we openen die Emails niet eens.

Bij wie het gratis moet, belandt gratis op pagina 5 in Google.

Backlink aanvragen | gratis backlink krijgen
179 Euro
startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

We vullen startpagina's met unieke teksten die wij eenmalig met spintax schrijven. Plus geven we Google al het andere dat het wilt. Zo hebben wij niks meer te maken met die oude linkfarms uit 1998. Maar gaan wij voor kwaliteit pagina's.

Start deze cursus


€ 249
social stacking - seo cursus linkbuilding

Social Media Stacking

Het nieuwste, beste, sterkste op het gebied van offsite seo. Social stacking geeft spectaculaire ranking resultaten aan elk soort site op elk soort platform en van alle domein leeftijden. Easy te volgen cursus.

Je bouwt een eigen netwerk van hoogwaardige, veilige, vertrouwde sites waaronder Twitter en Tumblr. Deze en meer stapelen we op unieke wijze voor het beste seo resultaat.

Goede combi met Startpagina Tier Building

Start deze cursus


Onbeperkt aantal kwaliteit links

Linkbuilding afnemen is altijd een optie natuurlijk. Al zijn de betere wel erg prijzig. Je praat al snel over 500 Euro eenmalig of zelfs per maand.

Maar wat als je nu wist hoe je zeer gemakkelijk aan backlinks kan komen, zoveel als dat je wilt, en het kost je  niks. Daarover gaan hiernaast deze 2 seo cursussen.

Vrijheid en in eigen beheer

Je hoeft nooit meer je tijd te stoppen in backlinks aanvragen. Die tijd en minder spendeer je dan immers aan je eigen online netwerk. Voor personen die niet erg veel tijd hebben is social stacking een uitkomst. In vrij weinig tijd plaats je zelf op een veilige en doeltreffende manier backlinks naar jouw site toe.

Voor wie meer tijd te spenderen heeft is cursus startpagina tier building hoogst waarschijnlijk effectiever. Je leert in beide cursussen meer over offsite seo. En dit in een rustig goed te begrijpen tempo.

We begrijpen dat het een investering om te maken is. Maar waar is waar, hiermee kom je verder dan een backlink aanvragen.

Terug lezen?