Gelukkige 30e verjaardag, World Wide Web (we hebben iets voor je)

Bron

Op 6 augustus wensen we het World Wide Web een gelukkige 30e verjaardag. Op deze dag ging 's werelds eerste website live. En in de volgende drie decennia explodeerde het aantal websites, van één tot de honderden miljoenen die nu online zijn.

Frd WWW-website Die eerste website is nog steeds live en wordt actief onderhouden door de Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek (CERN).

Ja, we houden van het World Wide Web. Zoveel dat we het een cadeau hebben gekregen dat we op de grote dag uitpakken (kom zeker langs). We dachten ook dat het leuk zou zijn om terug te blikken op hoe ver we zijn gekomen sinds die eerste inbelmodems tot leven kwamen en ons naar onze favoriete bulletinboard-sites brachten.

Terugkijkend op de 30e verjaardag van het World Wide Web

Velen van ons hebben nooit het leven gekend zonder het World Wide Web. In die donkere dagen, alleen verlicht door gloeilampen, was het leven een reeks kleine maar pijnlijke ongemakken.

Nou, oké… misschien is dat een beetje dramatisch. Maar het is nog steeds leuk om de 30e verjaardag van het wereldwijde web te vieren door terug te kijken naar hoe sommige aspecten van het leven er in 1991 uitzagen.

Bellen

In 1991 betekende een mobiele telefoon voor de meeste mensen een extra lang snoer voor die vaste lijn die aan de muur in de keuken hing. Maar zelfs als je een paar duizend dollar te besteden had aan deze opkomende technologie, was het nog steeds geen garantie voor de elitestatus – aangezien vroege gebruikers van mobiele telefoons een paar grijns konden trekken.

Wereld wijde web verjaardag mobiele telefoon Rond de verjaardag van het World Wide Web kreeg je zeker niet veel mobiele telefoons voor enkele duizenden dollars. Televisie kijken

Er werden in 1991 een aantal goede shows uitgezonden, met als meest populaire Roseanne, Cheers en natuurlijk Monday Night Football. Dat jaar zagen ook het debuut van vele langlopende programma's die tegenwoordig een cultstatus genieten, zoals The Ren & Stimpy Show, Home Improvement en The Jerry Springer Show.

Twee mensen vechten op de verjaardag van het World Wide Web JERRY, JERRY, JERRY!!! (Dank u, 1991.) Naar de film gaan

In de dagen voor streamingdiensten was naar de bioscoop gaan koning. De meest winstgevende film van 1991 was Terminator 2: Judgment Day, die wereldwijd ongeveer $ 520 miljoen opbracht

– meer dan $ 1 miljard in de dollars van vandaag. Dances with Wolves domineerde dat jaar de Oscars en won negen prijzen, waaronder die voor beste film.

Film Popcorn De Skynet-film kwam uit hetzelfde jaar als het World Wide Web… toeval? Catching the big game

In 1991 waren de Buffalo Bills in de Super Bowl en verloren van de New York Giants in het beruchte 'wide right'-spel. In de NBA werd Michael Jordan uitgeroepen tot MVP en won hij de score, waarbij zijn Chicago Bulls de LA Lakers in vijf wedstrijden versloegen. Ondertussen wonnen de Minnesota Twins de World Series en namen de Pittsburgh Penguins de Stanley Cup mee naar huis.

Gemist velddoelpunt op de verjaardag van het World Wide Web De kick is op en het is… NIET GOED!!!Stop met het beheren van klanten alsof het 1991 is

Nostalgie is geweldig en zo, alleen niet als het gaat om de drukke werkdag van webontwerpers en -ontwikkelaars. Gooi die ouderwetse methoden weg, zoals in- en uitloggen bij elke website die u beheert of updates één site tegelijk uitvoert.

Voeg al je websites toe aan The Hub by GoDaddy Pro en versnel alledaagse taken zoals updates, beveiligingsscans en facturering. Het is gratis om je aan te melden voor GoDaddy Pro, en mensen die The Hub gebruiken, melden dat ze gemiddeld drie uur per maand besparen voor elke klantwebsite die ze beheren.

Het bericht Gelukkige 30e verjaardag, World Wide Web (we hebben iets voor je) verscheen eerst op GoDaddy Blog .