Leestijd: 5 minuten

seo training zelfranken hoog in Google

Waar is de inschrijving van de beste seo training?

Je kan op ZelfRanken.nl een gratis account aanmaken en genieten van je eigen leeromgeving. Alle seo trainingen zijn online te volgen wanneer jij dat wilt. We bieden zowel gratis als betaalde seo trainingen aan.

inschrijven seo training

Waarom de seo training van zelfranken.nl volgen?

Je wilt ‘out of the box’ op een hoger niveau (dat gemakkelijk te volgen is) zodat je niet dezelfde massa seo hebt als al je concurrentie. Het geval is als iedereen dezelfde SEO toepast dan verdwijnt jouw site nog altijd in de massa. Er is nu eenmaal niet iets als ‘beter de Google richtlijnen kunnen opdreunen dan een ander’.

Alleen al onze cursus afbeelding optimalisatie geeft geheel nieuwe inzichten voor zoekmachine optimalisatie. Dit is bij ons een standaard, we komen altijd met iets nieuws om te leren. Een leuk weetje is, de meest doorgewinterde seo specialisten komen bij ons om te leren.

Kan ik de seo training volgen wanneer ik dat wil?

Ja dat kan zeker, alle seo cursussen worden gegeven in video’s. Je hebt na het aanmaken van je account op ZelfRanken.nl altijd toegang tot je leeromgeving waar de uitgekozen seo trainingen staan. De betaalde seo training heeft meerdere korte video’s zodat er niet in 1 keer te veel op je afkomt. Je kan ze altijd stoppen, pauzeren en laten afspelen op elk moment van de dag.

Wat kost deze seo training?

Deze seo training is er eentje die met je meegroeit. Als er iets nieuws gaande is dat je écht moet weten verschijnt er hier in jouw leeromgeving een training over. Deze kosten je helemaal niks.

Toegang tot 20 blogsites *

 • Onderzoek
 • Offsite pagina optimalisatie
 • Schema Json-LD
 • Afbeelding optimalisatie

Toegang tot 50 blogsites *

 • Onderzoek
 • Offsite pagina optimalisatie
 • Schema Json-LD
 • Afbeelding optimalisatie

Toegang tot 70 blogsites *

 • Onderzoek
 • Offsite pagina optimalisatie
 • Schema Json-LD
 • Afbeelding optimalisatie
 • Tier 2 Authority Building

Toegang tot 100+ blogsites *

 • Onderzoek
 • Offsite pagina optimalisatie
 • Schema Json-LD
 • Afbeelding optimalisatie
 • Tier 2 Authority Building
 • MainSite SEO

200 Euro

500 Euro

700 Euro

1000 Euro

Gratis updates in betaalde seo training

Stap zo vroeg mogelijk in en je krijgt elke update hierna geheel gratis. De maximum prijs van 1.000 Euro bevat alles aan seo technieken dat je ooit nodig zal hebben. Tevens mag je gratis gebruik maken van alle privé blogsites. Controleer snel welke instapprijs we momenteel hanteren en reageer snel waardoor je verhoging voorkomt. 

Hoeveel seo trainingen zijn er?

Omdat er alsmaar meer seo trainingen bijkomen valt hier geen antwoord op te geven. Elke training is zo kort en ‘to the point’ mogelijk terwijl de kwaliteit van duidelijke uitleg er niet onder gebukt gaat.

Wat zijn de hoofdonderwerpen?

We dekken het meest belangrijke, dus de onderwerpen die het meest profijt geven in elk soort website. Het hoofdonderwerp is geavanceerde seo. Hieronder vallen de volgende lessen:

Pagina SEO voor onsite en offsite

Deze seo training gaat als een rode draad door alle leerstof heen. Hier laten we de basis-seo ver achter ons en laat je zien waarom die welbekende basis materiaal onjuist is.

Content, indeling, tips and tricks op de pagina en broncode passeren allemaal de revue. Er zullen geen geheimen meer over pagina seo voor je bestaan.

Zelf schema Json-LD leren schrijven

Zoals gezegd doen wij niet aan standaard. Dus al het automatisch gegenereerde aan schema’s dat iedereen heeft gaan wij verder handmatig uitbreiden en verbeteren. Je leert hier om zelf het script te schrijven en wel op zo’n niveau waar geen plugin en generator aan kan tippen.

Afbeelding SEO

Een tevens belangrijk onderdeel van pagina’s is het hebben van geoptimaliseerde afbeeldingen. We laten zien, en leggen je uit hoe je een afbeelding kunt optimaliseren. Dit aan de voorkant én binnenkant ofwel het EXIT (MetaData) waar ook hier je eigen schema Json-LD in komt.

Tier linkbuilding

Misschien wel de hoofdzakelijke reden waarom de meeste cursisten zich bij ons aansluiten is onze linkbuilding technieken in tier. Deze zijn op het hoogst haalbare wereldniveau én krijg je toegang tot het netwerk om al je geleerde informatie direct in de praktijk te brengen.

 

Zijn dit wel veilige technieken?

Absoluut zonder enig twijfel zijn de geavanceerde seo technieken 100% veilig te gebruiken. Omdat iets onbekend is, niet voorkomt in de Google richtlijnen, denkt men wel eens dat je ze niet mag gebruiken. Echter is die gedachten totaal onjuist maar vinden we het wel goed dat hierbij stil word gestaan. Immers wil je nooit of te nimmer iets doen dat jouw site schade kan aanbrengen.

Door wie wordt de seo training gegeven?

Alle seo trainingen op ZelfRanken.nl worden gegeven door Gregory de Boer, zeg maar Greg. Ik doe al aan zoekmachine optimalisatie voordat Google bestond, namelijk in Yahoo, de destijds grootste zoekmachine.

Beheerder van Durf te Vragen over SEO

Greg is op moment van schrijven al bijna 4 jaar beheerder van de grootste SEO groep van Nederland en omliggende landen op FaceBook, genaamd DTVSEO.

SEO voor grootbedrijf

Greg neemt alleen maar seo-opdrachten aan afkomstig vanaf het grootbedrijf. Helaas en sorry, maar het MKB is afgevallen. Samen met investeerder heeft Greg een SEO B.V. opgezet dat werk verschaft aan grootbedrijf.

Warm hart voor MKB

Het is zeker niet zo dat alleen (veel) geld goed genoeg is om seo liefde en aandacht te krijgen. Juist voor het MKB is deze seo training. In plaats van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie kan je het nu makkelijk zelf doen.

seo training hoog in Google

Kom ik echt hoog in Google?

Volg de instructies zo goed als dat je kan en hoog in Google komen is onvermijdelijk. Je geleerde seo-technieken staan garant voor ongekende ranking profijten. Het is zelfs zo dat onze cursisten hoger en sneller in Google komen dan de meeste seo specialisten.

SEO training met eigen netwerk?

ZelfRanken.nl doet altijd een extra stap, geeft altijd meer dan welke seo training aanbieder dan ook. Overal leer je wel iets over linkbuilden en krijg je een lijst waarop je blogposts kan aanmaken. Deze plekken noemen we WEB2.0 sites, en jammerlijk genoeg had Google hier een stokje voor gestoken ofwel dit werkt niet eens meer voor je SEO.

Met ZelfRanken.nl kom je die problemen niet tegen. Wij maken gebruik van een geheel eigen blogsite netwerk. Alle sites zijn optimaal uitgerust om jouw zoekmachine optimalisatie zo profijtelijk mogelijk te maken.

Het is ook niet dat je voor dit gebruik moet betalen, je krijgt toegang tot het gehele netwerk bij afname van onze seo training. Zelfs ‘haters’ kunnen niet eens zeggen dat het hier om betaalde linkplaatsing gaat.

Meest unieke seo training van Nederland

Je ziet dat wij ons onderscheiden in het gehele seo trainingsaanbod van Nederland. Werkelijk niemand anders geeft informatie van dit niveau. Plus dat je bij ons je offsite-seo kan regelen is al helemaal nergens te vinden. Allemaal redenen om de seo training van ZelfRanken.nl te nemen.