Leestijd: 3 minuten

Je wilt iemand die weet hoe Google nu functioneert
Hoe Google vorig jaar was heeft niemand wat aan
Gregory de Boer

Huur jouw specialist in SEO

Als het gaat om jouw bedrijf, website, inkomsten dan wil je een goede specialist inhuren om jouw SEO aan uit te besteden. Greg is allround met vele internationale opleidingen achter zijn naam en heeft 20+ jaar ervaring in het vak.

Contact:

  • Tel: 06 28 27 95 25
  • Email: greg@zelfranken.nl

Wat kan Greg voor jou betekenen?

Greg is allround seo-specialist die jaar en dag opleidingen volgt en geeft. Er is dan ook weinig wat hij niet kan. Van onsite naar offsite voor product tot dienstaanbod en alles wat ertussen zit. Ook jouw platform zoals WordPress, Drupal of iets anders is geen probleem. Wat wil jij Greg laten doen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Gespecialiseerd in:

Het inhuren van een seo-expert voor websiteoptimalisatie

Het is ook niet makkelijk om een seo expert te kiezen. Zeker niet als jezelf weinig tot geen kaas hebt gegeten over websiteoptimalisatie. Wie ga je jouw opdracht toe vertrouwen? Je laat het lot van jouw website over in handen van een vreemde.

Al valt jouw keuze niet op Greg, huur dan in ieder geval iemand in met alleen ervaring. Zoekmachine Google verandert continu. Ervaring hebben over hoe Google een tijdje geleden was zet geen zode aan de dijk.

Een uur uitproberen

Weten is beter dan hopen daarom mag je Greg een heel uur uitproberen voordat je jouw opdracht aan hem toevertrouwd.

In dit uur zal Greg z’n waarde kunnen bewijzen en jou tevreden stellen. Meer dan een kans voor jouw opdracht is niet nodig.

Geen contract

Ben je achteraf toch niet geheel tevreden? Geen zorgen want Greg werkt niet met contracten. Je mag de samenwerking beëindigen wanneer je maar wilt.

Voor 1 uur inhuren

Wat kost specialist Greg?

Huur een vakman in en je betaalt ervoor, zo ook bij seo. Greg kost 100 Euro per uur exclusief BTW voor minimaal 5 uur per maand. Zeker dat dit veel geld is maar je krijgt er zoveel voor terug. En vergeet niet je mag Greg eerst voor 1 uur uitproberen om daarna zonder contract de samenwerking te beginnen. Uiteindelijk is dit zoveel goedkoper dan aan iemand vastzitten waar je minder tevreden mee bent.

Laat de Greg los

Een vaker gekozen optie is om Greg te laten doen wat volgens hem nodig is. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, de opdracht is duidelijk.

Jouw specialist controleert en verbetert de benodigde seo onderdelen. Alles wat nodig is om het beste eindresultaat te verkrijgen wordt uitgevoerd.

Wil je van te voren weten wat er gaat gebeuren? Uiteraard krijg je het zorgvuldige antwoord.

06 28 27 95 25

Specifieke opdracht(en) geven

Heb je liever dat jouw specialist zich bezig houdt met aangegeven punten? Mogelijk wil je eerst zoekwoordonderzoek laten verrichten of heb je liever alle aandacht op linkbuilding? Wat jij wilt zal tot in perfectie worden uitgevoerd.

Alleen een SEO vraag ?

Veel ondernemers kiezen er liever voor om hun eigen SEO te doen. Zeker als er wel tijd maar geen geld is, is dit de uitgesproken keuze. Maar je zal tegen vragen oplopen omdat je simpelweg geen studie in zoekmachineoptimalisatie hebt gehad.

Voor iedereen die een beetje hulp nodig heeft in de vorm van vraag en antwoord heb ik hier een gratis FaceBook groep opgezet. Deze is al uitgegroeid tot de grootste en beste van Nederland, kom erbij.

Meer Informatie
dtvseo seo-hulp