ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

SEO specialist

Specialistisch in SEO

Met ruim 20 jaar ervaring in SEO mogen wij ons wel specialisten noemen toch? Pik een graantje van onze kennis mee door de aangeboden seo cursussen te volgen.

Onze technieken zijn ook niet aan komen waaien. Nog altijd volgen wij zelf cursussen op hoog niveau. We blijven bij om de laatste ontwikkelingen in zoekmachine optimalisatie te volgen.

Stap in de zelfranken.nl trein en we zien je op pagina 1 van Google.

seo specialist worden of inhuren
349 Euro
seo cursussen goud bundel

seo cursussen goud bundel

Social + Startpagina + Schema
Uitbreiding van zilver bundel met het leren schrijven van geavanceerde schema. Uiteraard is de Json-LD inzetbaar op MainSite. Extra bijkomstig zijn alle Tier 1 startpagina's die dit schrift toelaten.

Dit is uniek want zelfs de beste WEB2.0 sites als WordPress en Blogger laten dit niet toe. Hier ga je het extra grote verschil met je concurrentie maken.

Volg deze cursussen

299 Euro
seo cursussen zilver bundel

seo cursussen zilver bundel

Social Stacking + Startpagina Tier
Met deze sterke combinatie link je vanuit je hoogwaardige honderden startpagina's niet alleen naar de MainSite maar ook naar de social url's.

Op deze manier verhoog je de Page Authority (PA) bij reeds super Domain Authority (DA) 80 t/m 100. Alleen al gezond verstand zegt wat dit met je ranking gaat doen.

Start deze cursussen

€ 249
social stacking - seo cursus linkbuilding

Social Media Stacking

Het nieuwste, beste, sterkste op het gebied van offsite seo. Social stacking geeft spectaculaire ranking resultaten aan elk soort site op elk soort platform en van alle domein leeftijden. Easy te volgen cursus.

Je bouwt een eigen netwerk van hoogwaardige, veilige, vertrouwde sites waaronder Twitter en Tumblr. Deze en meer stapelen we op unieke wijze voor het beste seo resultaat.

Goede combi met Startpagina Tier Building

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
backlink uitbreiding

Backlink uitbreiding

Heerlijk geavanceerd en gratis bezig zijn om je backlink en link building profiel een super boost te geven. Onbeperkt inzetbaar kan je het zo gek maken als je zelf wilt.

Start deze cursus

29 Euro
pagina seo

Pagina SEO

Een stapje verder dan je gewent bent. Simpel, goed te volgen en natuurlijk effectief voor je ranking. Pagina seo met pit.

Deze seo cursus maakt gebruik van WP in combinatie met Elementor.

Start deze cursus

99 Euro
geavanceerde schema - seo cursus

Geavanceerde schema schrijven

Zelf schema schrijven, het is zo makkelijk. Beter en geavanceerder dan je concurrentie is een zekerheid. In Jip en Janneke taal gebracht, geschikt voor beginner en ultra experts.

We verslaan plugins op onze sloffen door Google zeer gericht over jouw niche te vertellen. We kloppen aan bij wikidata/pedia én meerdere Knowledge Graphs.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
schema logo

Schema.org logo

Een korte maar effectieve cursus om je logo in Google als optimalisatie te verkrijgen. Dit met schema Json-Ld welke je hier kan downloaden.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
afbeelding seo maken

Afbeelding seo maken

Afbeeldingen seo maken is goed voor je pagina-seo en het verbeterd vindbaar maken in Google afbeelding zoeken. Gratis schema Json-LD script voor je EXIF

Start deze cursus

179 Euro
startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Startpagina tier building

Maak gratis gebruik van honderden startpagina's, veilig en optimaal. Voorkom teleurstelling en erger door een beetje bij te leren.

We vullen startpagina's met unieke teksten die wij eenmalig met spintax schrijven. Plus geven we Google al het andere dat het wilt. Zo hebben wij niks meer te maken met die oude linkfarms uit 1998. Maar gaan wij voor kwaliteit pagina's.

Start deze cursus

Gratis
spintax

Spintax schrijven

Unieke teksten niet zelf schrijven maar laten genereren? Schrijf spintax en verhoog de productiviteit in record tijd.

Start deze cursus

Gratis bij inloggen
seo cursus silo structuur

Site structuur en intern linken

Voorzie je website van de best mogelijke fundering. Vanaf hier kan het bouwen aan SEO gaan beginnen.

Start deze cursus


SEO specialist worden

Als je op zoek bent naar een beroep dat je uitdaagt om voortdurend up-to-date te blijven, interessante problemen biedt, de kans biedt om anderen te helpen en je horizon voortdurend verbreedt zonder je huis te verlaten, dan is een baan als SEO-specialist misschien precies wat je zoekt.

Als je van problemen oplossen houdt, geen angst voor technologie hebt en bereid bent om hard te werken, dan kan dit de perfecte baan voor jou zijn! Lees verder om te ontdekken hoe je een SEO specialist wordt.

Er zijn veel verschillende paden die leiden tot het worden van een SEO specialist, sommigen beginnen met een formele opleiding, terwijl anderen beginnen hun carrière in een ander veld alvorens het nemen van internet marketing. U kunt zelfs gewoon jezelf leren door het lezen van verschillende artikelen en studies over zoekmachine optimalisatie.

Het beste studiepad zal afhangen van uw huidige situatie. Als u bijvoorbeeld een graad in Engels, journalistiek of iets dergelijks hebt, zou dit een uitstekend uitgangspunt zijn voor het bestuderen van internetmarketing en zoekmachineoptimalisatie. Als u al ervaring heeft in verkoop, klantenondersteuning of lesgeven, zijn dit ook nuttige vaardigheden bij de opleiding tot SEO-specialist.

Ongeacht uit welk gebied je komt ze leiden allemaal naar dezelfde bestemming: Om een SEO specialist te worden moet je de basis van SEO leren. U kunt dit doen door het volgen van online cursussen of het bestuderen van boeken die zich richten op zoekmachine optimalisatie. Er zijn veel teksten beschikbaar in uw lokale bibliotheek die kennis verschaffen over hoe Google’s ranking algoritme werkt en welke aannames worden gemaakt wanneer het webpagina’s rangschikt.

Zoekmachine optimalisatie strategieën

De het goede nieuws is dat u niet per se een universitair diploma nodig heeft om een SEO specialist te worden. Maar als u de topposities in SEO wilt bereiken en een hoog salaris wilt krijgen, is het raadzaam om een universitaire cursus te volgen of een trainingsprogramma te volgen. Hoe beter uw opleidingsachtergrond, hoe bekwamer en meer gewaardeerd u zult zijn.

Ongeacht hoe u over zoekmachine optimalisatie leert, als u eenmaal bekend bent met de basisprincipes, oefen ze dan! Als SEO specialist moet je vaardigheden bestaan uit het bedenken van nieuwe strategieën om online te adverteren en het verbeteren van webpagina’s zodat ze hoger scoren in zoekmachines zoals Google en Bing terwijl je ook het aantal bezoekers verhoogt. Om dit doel te bereiken heb je tijd en geduld nodig terwijl je voortdurend nieuwe methoden test.

Terug lezen?